- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdésem, elnézést kérek, amiért nem olvastam vissza. A problémám a következő:
Még tavaly találtam otthon egy logper antennát, kicsit utánaolvasva kiderült, hogy jó dvb-t-re is. Próba cseresznye alapon felraktam a padlásra (házon belülre) és kipróbáltam a tv-n (lg 632v) szuperül működik, kb 75-80% a jelerősség. Közben lett tv a hálóban is, ezért csináltam egy elágazást ott, tehát kábel le a padlásról a hálóba, egy himihumi 3as elosztó, egyik ág a fenti tv, másik ág le a nappaliba nagytv. Jó is, viszont időnként kockásodnak a képek. Jellemzően minden második (?) csatorna, és van, hogy meg is akad az adás. Azt szeretném kérdezni, hogy mi erre a megoldás? Valami erősítő a padlásra? Ahhoz kell áram is, jól gondolom? Rendes elosztó? Valamelyik topicban olvastam, hogy melyik a megfelelő, de nem találom. Ha szeretnék még elágazást akkor mi kellhet hozzá? Úgy értem, hogy van arra ökölszabály, hogy egy ilyen antenna mennyi tv-t "bír" el?
Bocs a sok szakmaiatlan kérdésért, nem vagyok a témában jártas.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest