- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
debianos #16496 üzenetére
Legutóbb itt volt róla szó, a kétféle elterjedt típus, ami Kínából rendelhető:
http://prohardver.hu/tema/mindig_tv_mindenhol_digitalis_teve_www_mindigtv_hu/hsz_11742-11742.html
-
debianos
aktív tag
Értem, köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ. És tudnátok nekem linkelni egy ilyen kartyaolvasót? Mert én csak olyanokat találtam, amihez még kell maga a modul is. Egyébként ilyen átalakítóról van szó, ha jól tudom a kamionosok is ilyet használnak, de akkor kilőve, kár. http://m.edigital.hu/Videokonverter/Media-Tech-MT4169-USB-Digi-Video-Grabber-p335419.html
-
Kernel
nagyúr
válasz
debianos #16493 üzenetére
A linkelt webhelyen rákeresve a szokásos SD kompozit bemenetű digitalizálók vannak, annak tényleg nincs értelme.
Nem tudsz HD-műsort nézni, de még az SD minőségén is ront a konverzió.
A MinDigTV modulját nem kell megvenni (az csak TV-be kell), PC-hez olcsón kapsz kártyaolvasót.
-
Watt25
veterán
válasz
debianos #16493 üzenetére
Csak a másodikra tudok reagálni.
Először is, a link, amit küldtél, nem jó.
De kötve hiszem, hogy sokkal olcsóbb dolgot linkeltél, mint egy USB-s SmartCard olvasó, ami a MindigTV kártya olvasásához kell. (CA modul ahhoz már nem kell.) Emellett ugye ilyenkor további veszteség nélkül kapod meg a felvételt, míg a digitalizálásra nem tudok mást mondani, csak azt, hogy őrültség. (Esetleg azt, hogy butaság.) -
debianos
aktív tag
Sziasztok! Na, végül is ffdshow és LAV dekóderek keverésével lett tökéletes a DVBViewer. Viszont! Lenne két kérdésem. Mivel Windowst csak azért használom dual bootban, hogy ez a vacak tuner megszólaljon( konkrétan mindent minimalra vettem, csak a DVBViewer, a gyári TotalMedia van fent/bár törölve lesz/, illetve az AIO remote, ezek automatikusan indulnak, ha Windowst indítom GRUB-ból). Na most esetleg tudna valaki valami részletes leírást linkelni(jöhet angol is), ami leírja, hogy hogyan kellene életre kelteni Linux alatt is ezt a masinát? Addig jutottam ,hogy TVheadend kell, meg még egy lejátszó, viszont ennek menetéről fogalmam sincs, illetve arról sem, hogy ez az EVOLVE MARS HD tuner alkalmas-e a feladatra(látva, hogy Windowson is megküszködtem vele). Linux Mint 17.2-t használok egyébként, 5 éve linuxozom kb, de nagyon mélyen nem ástam bele magam, mert nem is volt rá szükség, szóval valami "Step by step" leírás kellene.
A másik kérdésem, hogy ha későbbiekben szeretnék fizetős csatornákat is nézni, akkor nem lenne egyszerűbb egy [ilyen] USB-s video digitalizálót venni és rákötni a dekóderre(mert az van)? Mivel ahogy én néztem elég drága lenne egy USB kártyaolvasó+a mindigTV modulja...
-
Watt25
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16485 üzenetére
Biztos, hogy Set-Top-Box-ról beszélünk? Nem ONT (Optical Network Terminal) véletlenül, amit "oda raktak"? Mivel a Set-Top-Box-ból internet nem gyün ki...
Szóval. Eddig hogyan nézted a számítógépen a tévét? Bedugtad a TV kártyába a koax kábelt, nem? Na, most is ugyanezt kell tenned, csak nem a TV kártyába kell majd dugnod, hanem a DVB-C tunerbe. -
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16487 üzenetére
Dvb-t ide nem jó, az teljesen más. Csak analóg, vagy dvb-c jöhet szóba.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16489 üzenetére
Ugyan semmit nem írtál arról a tunerről, de ha az egy analóg tuner, akkor az analóg adásokat természetesen be lehet fogni vele. De az egész úgy indult, hogy azt ki akarod hajítani.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16487 üzenetére
DVB-T vevővel sem a HD, sem az SD, sem az analóg adókat nem tudnád fogni Digi kábelen. Neked mindenképpen DVB-C kell, mint amit linkeltél is.
-
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16485 üzenetére
A dvb-c vevőkérthetetlen módon mindig nagyon túlárazottak voltak. Analógban is találhatsz usb-s tunert pár ezresért, de nem biztos, hogy az jó ötlet. A legtöbbnek a képminősége, és a sebessége is elmarad a belső tunerekétől(legalább is a normálisabbakétól).
A linkelt kínai vacakra eddig semmi panaszom. Elfogadható sebesség(csatornaváltás), hd csatornák, meg minden. Kicsit mondjuk feldobtam az egészet pár aprósággal. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
bzoley #16483 üzenetére
Szerintem analóg. Ilyen régi hulladék, a driverrel is küszködök mindig.
Én azt hittem pár ezerből megúsznám a váltást... nem is szeretnék rá többet költeni.Watt25 : Ide rakták a DIGI-sek, én nem nyúlok hozzá. Innen jön a zinternet, meg minden katyvasz. Innen van plusz egy kábel a lenti tévéhez, a másik a gépemhez jön.
Annyit szeretnék hogy a régi fost ki tudjam dobni, és usb-s megoldással tovább nézni olykor a tévét, ha találok benne valamit.
-
Watt25
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16482 üzenetére
Oké, úgy értettem, hogy a gép mellé nem kell. Attól még más használhatja, csak kell egy koax elosztó.
-
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16482 üzenetére
-
Watt25
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16480 üzenetére
Vagyis egy USB-s DVB-C tuner-re van szükséged és még a boxot is kivághatod az ablakon.
-
golya87
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16478 üzenetére
Sat vagy kábel?
-
golya87
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16476 üzenetére
Valszeg én vagyok nehéz felfogású, de milyen átviteli szabvány segítségével jutsz műsorhoz? (DVB-T, DVB-C, DVB-S, egyéb)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdvözletem, talán jó helyen a krédésem:
a belső tv tuner kártyát kihajítanám már a gépből, és kellene egy USB-s.
itt van a gép mellett a set top box, szóval csak bedugnám a koaxot és menne az adás, ilyesmire gondoltam. van ilyen megoldás? -
golya87
őstag
válasz
golya87 #16466 üzenetére
Megválaszolom a saját kérdésem.
Az volt a problémám, hogy az adott műsorhoz az xmltv csak a címet, epizódszámot, műsor típusát szedte le, de a műsor ismertetőjét nem.Belenéztem a tv_grab_huro fájlba és itt szerepel a leírásban, hogy a --slow argumentummal lekéri a műsor leírását is. Cserébe nagyon lassú, egy csatorna három napi lekérése kb harmad annyi időbe telik, mint a slow argumentum nélkül 80 csatornának.
-
debianos
aktív tag
válasz
Kernel #16473 üzenetére
Köszi, így már nézhető. Még állítani kell rajta, mert még nem az igazi. Délután jó volt, majd az UTE-Hali meccsen elkezdett kockásodni néha. Most, a Loki-Fradi alatt pedig megakad néha egy másodpercre a hang is meg a kép is, de nen kockásodik. Valahogy majd belövöm, de ez is előrelépés.
-
Kernel
nagyúr
válasz
debianos #16471 üzenetére
Alacsony vagy közepes jelszintnél előfordulhat olyan effekt, hogy nagyobb processzorterhelésnél hajlamosabb szétesni a kép. Ebben szerepet játszhat a gép zavarkisugárzása is.
Míg 100 % közeli szintnél ugyanez esetleg nincs.
A processzor terhelését befolyásolhatja az alkalmazott dekóder, illetve hardveres gyorsítás. Nekem a LAV filters vált be legjobban, kép és hanghoz egyaránt:
A dekóder beállításai maradnak alapon, esetemben hardveres gyorsítás nélkül, mert az Intel integrált GPU-nak az nem nagyon megy, egy idő után belassul a kép.
De más hardveren lehet ezzel is kísérletezni:
-
törölt tag
Helló, olyan dvb-c felvevos boxot keresek ami hdmi-vel osszekotve az lg lcd tv-mel, a tv simplink funkciojat kihasznalva a tv taviranyitojaval lehetne iranyítani. Tudnatok segíteni surgos lenne!
-
debianos
aktív tag
válasz
Kernel #16468 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod! Igen, azt elfelejtettem mondani, hogy már több programot is kipróbáltam. Köztük a DVBViewert. Egy kiváló programnak tűnik, jól testre lehet szabni, meg van a 16:10-es képarány is, de viszont van egy nagy probléma vele. A HD csatornák nézhetetlenek vele. Kockásak és a hang is akadozik. Valószínűleg a hardver is közre játszik, mert nem túl acélos alatta, de a gyári szoftverrel jön a HD is szépen. Az SD kifogástalan a DVBViewerel is. Esetleg valami ötlet?
-
Kernel
nagyúr
válasz
debianos #16467 üzenetére
16:10 (1920 x 1200) monitoron jól működik a DVBViewer, ami egyébként is a legjobb a műfajban, ámbár nem ingyenes.
Képméretszabályzóval rendesen be lehet állítani, hogy alul-felül ne legyen sáv, inkább vágjon le egy kicsit a bal-jobb szélből, ami gyakorlatilag nem jár hátránnyal, viszont így rendesen kitölti a képernyőt. 4:3-as műsort is jól be lehet állítani.
TotalMedia vackot én csak kipróbáltam, nem érdemes vele foglalkozni szerintem. Úgy látom, adnak hozzá IT9130 drivert önmagában is, TotalMedia nélkül:
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Van egy Evolveo Mars HD USB DVB-T vevőegységem. Sajnos még nem volt időm végig böngészni a topicot, biztos van válasz kérdéseimre: Szóval
-Milyen USB-s SMART kártyaolvasót ajánlanátok hozzá, aminek segítségével tudnám nézni a MindigTV-s kártyámmal az extra csatornákat? Illetve kell vennem a MindigTV-től CA modult, vagy ezek már tartalmazzák?
-16:10-es képarányú monitorom van, viszont a TotalMedia 3.5 csak 16:9-et, illetve 4:3-mat tud. Rá tudnám venni, hogy alkalmazkodjon a monitoromhoz? Melyik fájlba kellene keresnem a beállításokat? Illetve, ha ezzel nem megy, akkor melyik programot ajánlanátok Windowsra? Linuxos is jöhet, mert azt is használok, bár jó lenne mindkét platformra. Mondjuk Linuxon eddig még nem sikerült működésre bírni az eszközt, de ez most mellékes, ezzel később bajlódom!Köszi előre is!
-
golya87
őstag
Aki xmltv-t használ:
Nektek sikerült az adott műsor leírását is beimportálni a tvheadend-be? -
azbest
félisten
Frissen telepített Win10 tabletbe bedugtam az af9015 tuneremet, automatikusan feltette rá a 9.6.3.1-est, nem kellett külön telepíteni. Ezzel szépen kresselt is ahogyan kell csatornakeresés közben
Fetettem az újabbat, hát azzal is. Szóval tényleg kapufa, az is amit a win 10 tesz fel, meg az újabb is.
Még hubbal is próbáltam, hátha kevés tápot ad az otg-n a tablet. -
unravel
őstag
windows 10 media center kezeli a dvb-c -t?
-
azbest
félisten
válasz
Kernel #16457 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy talán a windows update ehhez a régi chipsethez kivételesen újabb és jó drivert tesz fel. Bár lehet azóta kiszedték, mert a win7 nem kínálta most fel.
10.6.22.1 verziót láttam Winfast Dongle Gold tunerhez, ami ugyanilyen chipsetes.
Win 7 64bit [link]Win 7 alatt jól megy a kínai tunerrel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kernel #16457 üzenetére
Szerintem nincs. Kerestem már én is, mert az Alcor DTV Duo is ugyanezt a chip-et tartalmazza, de nem jártam sikerrel. Win8-ra trükközve fel tudtam rakni a Win7-es driver-t, de már annak se volt értelme, mert utána mindegyik DVB-T csatornán ugyanaz a műsor ment: kék halál.
-
Sövi
csendes tag
Gyerekek!
Ez az Alcor DTV-1000 USB-s MPEG4 HD DVB-T már win 10 64 bit alatt nem is fog működni? -
kungzi
veterán
Szerintetek ez tud dvb-c hálózatról felvenni és egyidőben mást nézni? köszi
-
Watt25
veterán
válasz
Poplacsek #16448 üzenetére
De ne keverd már a dolgokat! Egy mondaton belül CI és CI+ ... Rohadtul nem ugyanaz és pedig ez a lényeg. CI kikódolását egy pár ezer forintos USB-s SmartCard olvasóval és megfelelő szoftverrel is meg lehet oldani. Egyelőre azonban CI+ -t használó szolgáltató esetén még nincsen senkinek pozitív tapasztalata tudtommal.
Ez a mondatod tehát nagyon nem jó:
Azt gondoltam, hogy maga a tuner kártya alapból nem fogja tudni kezelni a CI+ - os modult
Azt ugyanis továbbra sem tudod, hogy CI+ -t kezelne-e? -
Poplacsek
senior tag
Ma kíváncsiságból kipróbáltam a Neotion CI+ Conax modulomat is a TBS6290-ben és meglepetésre gond nélkül decryptelte a csatornákat. A két Conax modullal (Smit CI és Neotion CI+) pedig szépen ment a kép-a-képben kódolt csatornákkal is.
Azt kérdezném, hogy egy ilyen Dual Descrambling-es Conax-al ugyanez megoldható-e egy előfizetői kártyával? -
Gróf...
aktív tag
Igen. Ez nem volt egyértelmű; Két tuneres eszközről van szó!
De mint említettem ez DVBViewer specifikus téma, így inkább itt nem is feszegetném!
Az analóg korszakban szoktam rá erre a tévénézési módra, hogy két csatornát egyszerre néztem (pikcsörinpikcsör) és mindkettőt függőbe is tudtam tenni bármikor. Na ezt nem tudja a Júer! Pedig... -
Gróf...
aktív tag
Ez a jelenség, valami regionális piszlicsáré probléma lehet. Ott ahol tesztelik nem jön elő. Egy kontinenssel odébb meg igen. Már csak azért is, mert meglepően gyorsan jön a helyes meghajtó program.
Viszont! Azt tapasztaltam, de ez már DVBViewer téma, hogy: A kép a képben és az időeltolást nem igazán sikerült egyszerre használhatóvá tenni. Amint "megállítod" az egyik műsort és váltanál a másikra, vagy nem engedi, vagy megszünteti (kikapcsolja. Ez egy választható lehetőség a DVBV.-n belül) az időeltolást. Ami elég puruttya dolog.
Ezt a Viewer-el kellene lelevelezni, de még nem volt hozzá lelki erőm! -
Poplacsek
senior tag
válasz
Gróf... #16437 üzenetére
Hát igen... Meg hogy ha egy éve mikor Te jelezted nekik és rájöttek, hogy van egy ilyen hiba a 6281 DVB-C driverében akkor miért nem gondolkoznak tovább és javítják ki mindben??? Mindegy, nekem a lényeg, hogy a 6290-es most már kva jó!! Meg is vettem 20Eur-ért a DVBViewert, mert mindkét tunert és CI slotot is frankón kezeli.. Egyébként a CD-n átadott TBSViewer-el nem működik a CAM modul elérés és a ProgDVB szintén nem jó az elérhető TbsCIapi.dll-ekkel...
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Gróf... #15506 üzenetére
Egy hete nyúzok egy TBS6290 tunert, DVB-C-re használom Win10 x64 alatt egy smit CI Conax modullal a Tarr Kft. rendszerében.
Már azt hittem földhöz csapom, amikor elolvastam Gróf... alábbi írását és a megoldást. Én is írtam a TBS supportnak és pár órán belül küldték a javított v1.0.0.2 drivert!! Tökéletesen működik, minden frekin hozza a csatornákat!
Eszembe nem jutott volna, hogy driver problémáról van szó ha nem olvasom Gróf.. írásait, Köszi szépen! -
törölt tag
tudnátok javasolni, olyan dvb-c boxot ami kiválóan alkalmas a kódolatlan digitális kábeltévé felvételére (és Timeshiftre)
van olyan ami hdmi-n keresztül irányítható lg tv simplink funkciójával?
ja és ha lehet dupla tuneres verzióra is szeretnék kérni javaslatokat. hátha mást is szeretnék nézni közben, miközben felveszek -
azbest
félisten
Prog finder [link]
Viszont az értékek tartománya és valódisága tunerenként változó. Van amelyik nem is riportálja, vagy fixen mond egy értéket az erősségre. A minőség valószínűleg pontosabb, mert az a végeredmény hibátlanságára vonatkozik (sikerül-e helyreállítani az esetleges hibákat a hibajavító adatokkal).
-
tlac
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen programot dvb-t tunerhez, ami ki tudja írni a jelerősséget és minőséget?
-
JoHn123
tag
válasz
azbest #16429 üzenetére
A tuning nem feltétlenül emiatt kell, elég sok más szolgáltatás is fut, bár valóban nincs rá szükség még így sem. Max 40-50% a proci terhelés TV nézés közbe.
Igen, a licenszekkel tisztában vagyok, nem kavartam össze, csak ez az egy RPI van.
Azért a HD adások sem mind tökéletes, gyors nagy mozdulatoknál beszaggat az is kicsit.
Lehet az új kernel vacakol?
Tvheadend elvileg jó, külső számítógépeken gépeken megy szépen az adás. -
azbest
félisten
válasz
JoHn123 #16428 üzenetére
tuning nélkül is jól kellene vigyen mindent. Esetleg ellenőrizd, hogy ha mpeg2-es az sd adás, akkor a dekódoló kulcs jól van-e beírva. Vagy ha több pi is van, akkor gondolom tudod, hogy nem átvihető egyikről a másikra, hanem adott sorozatszámú hardverhez kötődik a hozzá való kulcs.
-
JoHn123
tag
válasz
azbest #16393 üzenetére
Valami okból mostanában akadozik, ugrál az SD adás, a HD-k jönnek jól. Nem jövök rá mi történhetett.
config.txt:
arm_freq=950core_freq=250
sdram_freq=450
over_voltage=6
gpu_mem=320decode_MPG2=0x5c772af
decode_WVC1=0x2a69844cgroup_enable=memory
max_usb_current=1raspberry pi 2 / Raspbian
pi@raspberrypi ~ $ uname -a
Linux raspberrypi 4.0.9-v7+ #807 SMP PREEMPT Fri Jul 24 15:21:02 BST 2015 armv7l GNU/LinuxValami ötletetek esetleg?
-
g0dl
addikt
Létezik (megfizethető áron) olyan kártyaolvasó, amivel kártya birtokában PC-n nézhető a mindigtv extra? ( ha kártya nélkül megoldható, az sem baj
)
-
superg
senior tag
Vettem egy ilyen Astrometa tipusú dvb-c tunert kb 6000-ért az ebayen.
Eddig még működik(2 napja)
Mivel a SmartDVB progihoz kellett a digi-tv frekvencia lista gondoltam leirom ide a legfrissebb digi Budapest frekvencia kiosztást.Freq. Simbol Rate Moduláció
114500 6000 256-QAM
121500 6000 256-QAM
128500 6000 256-QAM
135500 6000 256-QAM354000 6900 256-QAM
362000 6900 256-QAM
370000 6900 256-QAM
386000 6900 256-QAM
394000 6900 256-QAM
402000 6900 256-QAM
410000 6900 256-QAM
722000 6900 256-QAM
730000 6900 256-QAM
738000 6900 256-QAM
746000 6900 256-QAM
777000 6900 256-QAM
778000 6900 256-QAM
786000 6900 256-QAM
794000 6900 256-QAM
858000 6900 256-QAMAz eredeti szoftvere se lenne rossz ha valaki azt használja hozzá és megtudta oldani azon a csatorna rendezést megoszthatná velem.
-
pch
senior tag
Üdv!
Ilyen tunert tud valaki eladót?
TT-Connect ct-3650 ciköszi!
-
-
hacsa
tag
Sziasztok. 2 éve hibátlanul működő Optibox Gekko HD Cabel boxom a tegnapi napon egyszer csak lefagyott (tv nézés közben az info funkció használatakor) és azután már egyáltalán nem is adott jelet a tv-nek. Volt hogy órákon keresztül áramtalanítottam, de a bekapcsolást követő váltott fényjelzés, majd az üzemelést mutató zöld fény után is a TV nem tudott azonosítani bejövő jelet. Úgy érzem, hogy nem szoftveres problémája lehet, de azt sem tudom, hogy kinek tudnám elküldeni javíttatni, ha egyáltalán még érdemes.
-
unravel
őstag
Meg kell szenvedni vele. Patchet lefuttattad?
Azt eddig nem írtam le h nekem az volt vele a baj h néha lemaradt pár éjfél utáni műsor.
Viszont szép részletes leírás van szinte mindenhez.Végül maradt nekem is a xmltv port .hu.
Szerk: animaret ma probaltam, volt musor ami hibasan jelent meg. Az ini fajl kijavitasat meg nem ertem.
-
Bozek
nagyúr
Na, Animare-vel működik tökéletesen. XEPG-vel behúzva DVBViewer alá és meg is oldódott a problémám. Kellene írnom belőle egy Logout bejegyzést.
-
azbest
félisten
válasz
elfelejtette #16414 üzenetére
Gondolom több helyről is elérhetőek a muxok és van valami automatikus keresése, amivel hol az egyik, hol a másik toronyról elérhető másik frekvencián rálel a muxokra és beteszi. Első körben a készülékhez kapott használati útmutatót érdemes átolvasni, hogy hol lehet kikapcsolni az automata keresést.
Lehet hogy manuálisan kell hozzáadni majd a muxokat, azt a tornyot kiválasztva amelyik jobban vehető.
-
elfelejtette
veterán
Ez egy m3801-es chipes Bluepanther BP821-HD box egy erősítős szobaantennával. Jelerősség állandóan 90% fölött, minőség 100%. Jellemzően pár óra állás után bekapcsolva néhány perc elteltével fogja magát, és kiírja ezt a hülyeséget, aztán berak egy csomó kódolt csatornát (nincs kártyánk, csak az ingyenesen fogható csatornákat nézzük).
Hajlandó lennék lecserélni egy olyanra, ami ezt nem csinálja... -
válasz
elfelejtette #16409 üzenetére
Ezt nem a HW miatt van. Milyen vevőt használsz?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan olcsó dvb-t vevőt, amelyik nem írja ki magától naponta 3x, hogy "csatornalista frissítése, kérem várjon", és találomra telib@ssza fizetős csatornákkal a programlistát...
Esetleg érdekelne, melyik eszközökön lehet ezt kikapcsolni menüből, vagy firmware frissítéssel. -
csendes
addikt
Linux mellett már FreeBSD-n [link] is működik a DVB, és majdnem minden (kivéve a cuse4bsd kernel modult, amit port-ból kell telepíteni) elérhető bináris csomagként, még tvheadend is.
-
nfsu17
veterán
válasz
nagysandor79 #16405 üzenetére
ugyanazon a frekin van, mint a dunahd, szóval ha az bejön, akkor szvsz jó kérdés.
m1, m2, m4, duna, mintha így jönnének. -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok a tvm a tető antennával nem találja az M2 csatornát. mi lehet a hiba a többi csatorna bejön szépen.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Petari #16401 üzenetére
Ezt ismerem csak, eBayről lehet rendelni:
http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
Standard DVB-C tuner, ugyanazt tudja, mint a TV-k is. Így elvileg a kódolatlan (kártya nélkül nézhető) műsorokhoz jónak kellene lennie. Csak biztosra nem állíthatom, miután a Telekom rendszerét nem ismerem.
Amellett kártyaolvasóval is kiegészíthető.
-
Petari
csendes tag
Szükségem van DVB-C USB-s tunerre (USB stick), de itt Szegeden szinte lehetetlen találni, Még a DVB-T is csak rendelésre van. A Telekom digitális kábel TV-hez kell, mivel a megrendelt Samsung TV "nincs raktáron" - és nem várható hamarosan - huh, micsoda meglepetés.
Egyáltalán. tudja valaki milyen frekvenciákon, csatornákon mennek digitálisban a szegedi Telekomnál a köszszolgálati TV adások, mint a TV4 (Sport), Duna World, M1-M2 ? A Telekomosoknál mint ha azt kértem volna, hogy rajzoljon le egy MIG21-es hajtőműt
IPTV szóba sem jöhet - sok a panasz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest