Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdésem, elnézést kérek, amiért nem olvastam vissza. A problémám a következő:
Még tavaly találtam otthon egy logper antennát, kicsit utánaolvasva kiderült, hogy jó dvb-t-re is. Próba cseresznye alapon felraktam a padlásra (házon belülre) és kipróbáltam a tv-n (lg 632v) szuperül működik, kb 75-80% a jelerősség. Közben lett tv a hálóban is, ezért csináltam egy elágazást ott, tehát kábel le a padlásról a hálóba, egy himihumi 3as elosztó, egyik ág a fenti tv, másik ág le a nappaliba nagytv. Jó is, viszont időnként kockásodnak a képek. Jellemzően minden második (?) csatorna, és van, hogy meg is akad az adás. Azt szeretném kérdezni, hogy mi erre a megoldás? Valami erősítő a padlásra? Ahhoz kell áram is, jól gondolom? Rendes elosztó? Valamelyik topicban olvastam, hogy melyik a megfelelő, de nem találom. Ha szeretnék még elágazást akkor mi kellhet hozzá? Úgy értem, hogy van arra ökölszabály, hogy egy ilyen antenna mennyi tv-t "bír" el?
Bocs a sok szakmaiatlan kérdésért, nem vagyok a témában jártas.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Creality Nebula Camera
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann