- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
Adamo_sx #18665 üzenetére
"...de azért a ts-nél szinte minden mai kódolás kisebb sávszélességet "
A .ts nem kódolás hanem konténer.
Ha ebben a konténerben mp2 video adatfolyam van, akkor sokat segít a az átkódolás.
Ha eleve h.264 vagy h.265 van akkor csak méret és minőség rontással kehet méretet nyerni. -
dni
őstag
válasz
Adamo_sx #18423 üzenetére
RPI2-n fut a tv szerver, tehát nagy on the fly kódolásra nincs lehetőség. Alapvetően egyszer megnézem és nagyrészt kitörlöm a felvételeket, keveset tartok meg hosszútávon.
A kezdetekben az alap értéken használta (talán pass) nem rég állítottam át matroskára és mintha nagyobbak lennének a fájlok, de most próba jelleggel visszaállítottam és ts ben is hasonló mérettel dolgozik.A felvételek minőségére, tömörítésére vonatkozó beállítási lehetőséget nem találtam, de most csinálok egy webtv-s és egy pass-os felvételt, hogy kiderüljön a különbség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Adamo_sx #18421 üzenetére
Ahhoz mondjuk azt se ártana tudni, hogy milyen eszközön akarja ezt megoldani. Mert a valós idejű transzkódoláshoz azért bizonyos esetekben kell erőforrás. Én inkább mentem a teljes adást TS-ben és utána kódolok, ha szükség van rá. De van, hogy csak vágom a videót, 1080i-be is jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest