Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma #18164 üzenetére
ez anno egy kernel bug lehetet a pi esetén, azért volt a váltogatós script, hogy mert csak egy frontend jött fel, az ami a kiválasztott volt. Ha friss libreelec esetén megint ez van, akkor sikerült visszahozni a régi bugot szerintem
érdemes rákeresni, hogy jelentették-e már, ha ez aktuális verzios hivatalos build [link]. Nem tudom miért nem a githubos issue rendszert használják, ez a fórumos teljesen követhetetlen nekem.
dmesg logokat érdemes nézni, tuner kihúz bedug és normál reboot után is. Lehet rebootnál rossz, menet közben bedugottnál meg jó, régebben is volt ilyen jellegű bug nekem némelyik tunerrel. Esetleg tvheadend logot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest