- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5506 üzenetére
Hát gyárival anno nekem is idle 50fok körül volt load meg 65 körül huzamosabb terhelés után.A hangja meg egyenesen brutális volt már,mondjuk én elég csendmániás vagyok.A lényeg hogy jól jársz a hűtő felszerelésével mert a gyárihoz képest ált több mint 10 fokot csökken a hő,és hát a hang változás se hátrány.Bár a hang nem mindenkinek fontos,és az függ attól milyen ventit raksz majd rá.Elfér azon lazán 2db 120mm-es is és mehetnek 1000rpm-en még az se olyan hangos és akkor szerintem még 15 fokot is lehet vele csökkenteni,ami tuningnál nem mindeggy.Csinálj kedvet hozzá,és essél túl rajta.Megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő