- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
Goldmen75 #142 üzenetére
Ez nem igaz. Achill3uS ugyanugy elegedetlenkedett, mert nem raktak ki az oldalra a csusztatast. Ez akkor tortent, amikor Ze bejelentette ebben a topicban.
Szeretnek en is gratulalni a nyerteseknek, es azoknak, akik nem nyertek, de reszt vettek a versenyben. Szerintem szep eredmenyek szulettek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Overlocker #139 üzenetére
Nincsmit.
Gondoltam szólok inkább.
Nah hát akkor gyógyulj... Idejele lenne kilábalnod már belőle... Hát sztem ha mail-ben letárgyaljátok mi a helyzet, akkor átveszed akkor amikor tudod.
-
Overlocker
veterán
IBT-nél is nitroval hűtöttem, "természetesen".
IBT-nél leginkább a proci sebesség számít, ezenkívül picit a ramok és az OS.
Nem sok időm volt IBT-t tesztelni (kb 2 óra), de én is észrevettem hogy hiába voltak gyorsak a köztes számítások, még az utolsó "loop" az lassú volt és emiatt a végeredmény is. Valamikor pedig pont fordítva
Jah, a beígért zászlót én fel tudom ajánlani neked, jövőhéten valamikor Pesten. Achi te odaadod a "7"-est az UD7-ről?
-
Achill3uS
nagyúr
az nem rossz 750 akkor. ez amit teszteltem nitroval, léggel 4G-n ment le max az IBT. de amíg a PI meglett kb 2-3 óra alatt, ez a nyomorult IBT 5 órán keresztül szivatott legalább, szóval rémálmomban kerüljön elő ez a benchmark legközelebb
rendszerfotó ha érdekel valakit, hoc-on biztos nem fog kikerülni.
Goldmen75: abszolut érthető, viszont ha megnézed a topicot Zé Mester már 31.-én kiírta a hosszabbítást itt a PH!-n, az, hogy a hoc-on ez miért nem került ki időben nem rám tartozik.
thx over, viszont grat
jobbulást
-
Goldmen75
őstag
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Ez oké, de én április 2-án éjjel is küldtem be eredményt a "zárás" előtt...amivel addig első voltam...aztán jött a hosszabbítás ténye! Akkor ti még nem voltatok, legalább is nem küldtetek eredményt. Mezei júzernek meg nem volt tudomása a hosszabbításrol, s unfair módon nem is értesítettek senkit,.
Tény hogy a nitorgén ellen nincs esély léggel, na meg a 661 is sokkal jobban húzható! -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet.
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
-
Achill3uS
nagyúr
persze teljesen jogos. nézd én tudtam mire számítsak, kb hányan fogunk nitróval tesztelni, nem fogom az első nap feltölteni az eredményeket hogy aztán másnak legyen 1 hete megdönteni. erről szól egy profi online verseny, backup háború
sajnálom, hogy a 3. hely végül nem kapott díjazást, vasald be over-en a beígért gigabyte zászlótpersze, másképp nem ment volna 4G fölött az IBT. olyan -100C-on ment le az a 4.6G, a 661 már jobban bírta a hideget mint a 750, de ez nem is meglepő, jobban is skálázódik.
mi alapján számol? őszintén szóval nem tudom mi a számítási metódusa, van ennél kisebb eredményem is 4500mhz körül, azis hasonlóan alakul. lehet, hogy a ram órajel befolyásolja ennyire a loopok futását azért gyorsabb nálad, passz. -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #134 üzenetére
Jólvan na, nem tudhattam, hogy titokban Te is készültél már korábban.
Mert olyan csend és hullaszag volt, hogy azt gondoltam 3 versenyző lesz össz-vissz.
Egyébként, én pont arra mentem, hogy Goldmennél picit jobb legyen az eredményem, mert akkor talán bennt leszek az első 3ban. Ez így is lett, csakhát a 3hely, az nem számít sehol újabban.Szerk:
Egyébként IBT-nél is nitróval hűtöttetek?
Juteszembe, az IBT mi alapján kalkulálja ki a végeredményt?? Mert nálam mind a sebesség nagyobb, mind az idő kevesebb az egyes futásoknál, mint az előbb linkelt tesztedben, de mégis szarabb a végeredmény.(az tény, hogy a procid nagyobb frekin megy, de akkor is)
-
ffodi
veterán
válasz
hackeeeee #128 üzenetére
Grat. mindenkinek!
Az tuti, hogy mégegyszer ilyen versenyre(hoc által szervezett), még csak nem is nevezek. Nem elég, hogy szar a szervezés(ide tologatjuk, oda tologatjuk, stb....), de a 3dik nem kap semmit.(legalább különdíj járt volna a léghűtésért
)
Első hsz.-ben az volt h meglepi lesz, ez jó meglepetés volt.Na mindegy, mégegyszer grat a szép eredményekhez!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #126 üzenetére
jaja, más verseny után is 10 napot szokott várni az ember, nem is értem miért kérdeztem meg a szerkesztőket, hogy egyáltalán megkapták-e az email-t amiben a validáláshoz szükséges fotókat küldtem. hogy lehetek ekkora barom
egyébként komolyra fordítva a szót, nem érdekelne a dolog, ha addig nem tennének ki mindenféle külföldi ln2-es eredményeket, amíg a magyar nincs kint. de megyek elfoglalom magam vmi mással haha -
Goldmen75
őstag
Na megvan már az alaplapotok? Milyen ? Brutál?
-
ffodi
veterán
Kihalt nagyon a topic......de fogadja mindenki gratulációmat, aki tesztelt.
Lesz egyáltalán eredményhirdetés, és ha igen, mikor??
-
Dashes
őstag
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #114 üzenetére
Az úgy mindjárt más. Amennyi feszt én adok neki, az ehhez képest semmi.
Más:
Ez az IBT megőrjít.
Nagy nehezen néha-néha sikerül végigfutnia, de akkor is elég siralmas eredmény jön ki. Mondjuk a Speed-nél mindig 60+ Gflops jön ki, de a végére épp hogy sikerül versenyképest eredményt kihozni. Ahogy néztem még mindig csak 3 eredmény van fennt az oldalon(mindjárt 4 lesz, mert én is felteszem a nem túl rózsás eredményeimet
). Tesztel még valaki rajtam és rajtuk kívül?
-
Overlocker
veterán
Hát én folyékony nitrogén mellett teszteltem, de a hiba előjöhet léghűtés esetén is, csak kicsit később..
cpu vtt kb 5 percig volt 1,5v, leginkább 1,4-1,44v volt. CPU fesszel nem akartam nagyon 1,9v fölé menni, így 1,92v volt. Ezt sem mondanám túl nagynak, hiszen többen teszteltek hiba nélkül ennyin, de leginkább e fölött külföldön és a jól gyártott lapok bírták..
-
ffodi
veterán
válasz
Overlocker #111 üzenetére
Hát ez nagyon komoly
Szabad tudni mennyi feszt adtál neki, illetve milyen lapban?? Illetve kb mekkora órajelen használtad(teszteltél), na már csak azért, mert akkor óvatosabb leszek én is kicsit, nehogy nekem is megégjen a cucc, mert én nem szoktam neki sajnálni a feszt.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Overlocker #111 üzenetére
Na most akarok hűtőt cserélni...remélem engem nem fogad ilyen kép...
Sajnálom! vagy mit is lehet ilyenkor mondani...Pedig a PI nem is terheli , inkább az IBt...
Lehet felhagyok én is a további tuningal, mivel égett cuccra a garintézés esélye egyenlő az 1-2 %-al...Üdv
-
Overlocker
veterán
húú, nem egyszerű a helyzet itt...
Addig a verseny az én szemszögemből:
Sajnos, azt kell hogy mondjam, még inkább kezd elmenni a kedvem a tuningolástól. :S
Összefoglalnám röviden az előző egy hetem, mivel ritkán látnak az emberek a kulisszák mögé.
A történet múlthét csütörtökön kezdődik, főszerepben ÉN.Kb. itt vége is a viccnek. Tehát csütörtök: reggel munka-fosás-munka-fosás-munka-fosás, tovább nem bírom, hazajöttem 1-kor. Péntek, no munka, fosás-fosás.....Zsolt barátom ismerőse megígérte hogy feltölti az LN2 dewart, hogy legyen mivel tesztelni, húsvétkor. Remek, csak mondom hasmenésem van, de hát ő nem talál oda egyedül, csak kibírom..kocsival megyünk gyorsan meglesz..juppi:S El is indultunk, zárás előtt fél órával odaértünk, dewar feltöltve, pipa - (remek, eddig a gyomrom is bírta).
Alig elindulunk, furcsa zaj jön ki a kocsiból, megállunk..mi lehet? Kiszállok, mondom a hátsó kerékben 8-as van (golf 1-es kocsi). Húú, mi legyen, a segítőkész Linde-sek adtak volna kerékkulcsot, de nem volt rá szükség, ugyanis megállapította hogy valami szétesett hátul és hát így nem mehetünk sehova-->Trailer need (->sokba lesz az út :S). Gondolkodás (sör nem volt), nekem haza kell jutnom - mindjárt amúgy is besza-behu -, meg a tartálynak is. Ok, ismerős megvárta a trailert, én meg taxival elvittem a dewart egy másik ismerősömhöz, aki megígérte este áthozza a dewart és a kölcsön hardvereket a versenyhez. Én bkv-val fogcsikorgatva haza..Szombat-vasárnap pihenés, nem volt erőm nekiállni, egészségügyi helyzet változatlan, illetve kis javulás lép fel. Hétfőn gyurmázás, majd teszt, VÉGRE!
A teszt végeredménye: 5 órás teszt után, összesen 4db superpi eredmény(SEMMI IBT!!),rengeteg küzdés után, szóval nem sokat tudtam hangolni, örültem hogy lefutott...
Működőképesen állítottam le a gépet hétfő este, majd kedd reggel mikor szétszedtem az alábbi képek fogadtak:Mivel eleve féltem a teszttől, ezért a maximum órajel keresésével és a superpivel kezdtem, de hát ezt se bírta a lap, pedig, csak szolidabb feszültségeket kapott a lap/proci
Kipróbáltam a procit másik alaplapban, hálisten hibátlanul működik. A lap is lehet megy, de nem merek procit rakni bele.
A dolog rendkívül kellemetlen, hiszen ismerősöm/barátom önzetlenül megpróbált segíteni hogy a versenyen indulhassak, erre ez történik, ráadásul ennyi küzdés után...namind1, szerintem értitek a lehangoltságom..
Mivel győzelmi esélyeim szerintem elszálltak, így remélem valamilyen úton-módon sikerül kicserélni a Gigabyte lapot, hogy barátom olyan lapot kaphasson vissza, amilyet ő adott nekem. A Foxconn foglalat hibájáról itt olvashattok, a külföldi Gigabyte tech el is ismerte a hibát. Nem "extrém tuningos" körülmények között is 2-3 hét után sok embernek jelentkezett a hiba, azoknál a lapoknál, amelyek ezek a hibás foglalattal jöttek ki.
Sajnos kifogtam..
További sok szerencsét mindenkinek!
üdv
over
-
Goldmen75
őstag
Most írtam a főszerkesztőnek, hogy legyen szíves tisztázza a dolgokat.
Türelmesen várom a fejleményeket. -
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #108 üzenetére
lesz, de nembaj, szeretem az ilyet
na de hülyét félretéve : valóban necces lesz ez így, de hála az égnek nem engem fognak szekálni. a hoc-os szerkesztőket annál inkább
-
matteo_szg
őstag
válasz
Zé_Mester #106 üzenetére
Látom, ebből még botrány lesz....gondolom ti, over, Achi még most fogjátok bebombázni a többieket...na a mostani első két helyezett így tuti kiveri majd a balhét, teljesen jogosan.
Mázlitok van, hogy az én pillanatnyi szolid harmadik helyem megdöntése miatt nem fogok pattogni.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Goldmen75 #105 üzenetére
hali
a HOC-ról sokaknak meg van a véleménye, többek között nekem is.
próbáltam lobbizni, hogy legyen máshol meghirdetve, mert volt egy ilyen előérzetem, hogy ilyen cirkusz lesz belőle..... bejött.az eredményeket most péntekig lehet leadni éjfélig, reméljük karácsonyra majd a listába is kikerülnek (ilyen tempóba nem is lepődnék meg rajta).
-
Goldmen75
őstag
Üdv emberek!
Érdeklődve olvastam a fórumot, miután matteo kolléga jelezte, hogy gigáéktól tudja, még nincs vége a versenynek. Rákerestem s találtam e fórumot. Azért a véleményem véka alá rejtem, de megvan.
De hogy a mail-ra sem válaszolnak a HOC-os szerkesztők... -
alibaba78
őstag
válasz
Zé_Mester #101 üzenetére
Igazan megoszthatnad a nagyerdemuvel.
Mas: Nem tudom, mi a velemenyed rola, de a nagy Gigabyte nagyobb erdeklodest vonzhatott volna a verseny kore, ha minden versenyzo, tehat mindenki kapna vmi boltban nem beszerezheto reliquia-t, ami egyreszt reklam lenne nekik, masreszt tobb eredmeny szuletne. Ajandek pelda: 500 gigabyte winchester, 4 gigabyte ram
-
Zé_Mester
őstag
nos, lassan de biztosan nekikezdünk mi is a teszteknek, de előtte egy kis ismerkedés a motyóval
eslő nekifutásra nem is rossz, már alig várom hogy megjöjjön a tesztproci
Gigabyte P55A-UD7 + Core i5 750 @ 230BCLK - SuperPI 32Mnémi finomhangolás és menni fog ez jobban is, meg adok neki egy új rendszert is, mert ennek már eléggé véres a nyaka
-
Achill3uS
nagyúr
Ne értsd félre örül mindenki szerintem, hogy egyáltalán van OC verseny. De pont ezért annyira zavaróak a körülményes tényezők, amelyeket komolyabb háttérmunkával ki lehetett volna kerülni. Koránt sem leszólni akartam magát a rendezvényt, nagyon örülök neki! Ezt bizonyítandó megígérem, tőlem is fogtok eredményt látni, de mindennek megvan a maga ideje
-
a sok beszéd mellett jó lenne már látni vagy legalábbis hallani róla,hogy titokban tesztelnek emberek.függetlenül attól,hogy milyen a szervezés.
ez is egy verseny,mindegy hogy ki hogyan mit hirdetett ill. szervezett.
tudunk róla,és más dolgunk nem lenne,mint eredményeket felmutatni legjobb tudásunk szerint ill. az alkatrészek "legjobb tudása szerint".
aki tesztelne az sajna nem tud,aki meg tudna az meg nem tesztel.
egyébként a topic nem annyira a fikázásról kellene szóljon.
"aki nem vesz,ne babrálja. menjen az annya..... valahol várjaahogy irtam is,szervezéstől függetlenül,ez is egy verseny.
lássuk a jobbnál jobb eredményeket. -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #92 üzenetére
ameddig csak egy eredménye van addig nem.
kezd picit mókás lenni a történet
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #90 üzenetére
engem csak az érdekelne ezeket a dolgokat miért nem a szervezők, jelen esetben a hoc.hu közli "hivatalos" csatornán, miért egy versenyben potenciális résztvevőnek kell ilyen szerepet betöltenie (félre ne értsd ezt nem ellened hozom fel Zé). persze örülünk, hogy legalább te informálod a verseny után érdeklődőket, csak ennek nem ez lenne a módja, mint ahogy a ~2 napos delay a beküldés és a feltöltés között sem pörgeti túlságosan fel a dolgokat
nembaj, hajrá Matteo, ha bekapcsolod a turbo-t sztem nem lesz ellenfeled -
Zé_Mester
őstag
A P55 Challenge nehézkes indulása miatt a nevezési határidő vége 1 héttel meg lett hosszabbítva, azaz az utolsó időpont az eredmények beküldésére
!!!! 2010 ÁPRILIS 9 (péntek) !!!!
Sok sikert mindenkinek !!!
-
toyone
őstag
válasz
Overlocker #86 üzenetére
Mid nem lett?
-
ffodi
veterán
Ha minden igaz a héten jön egy i5 750 + P55A-UD4, remélem még beférek a versenybe.
-
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #75 üzenetére
-
nem értem miért kell kinevetni.
ő legalább tesztel.minden tiszteletet megérdemel érte.
és publikjálja is. -
subaruwrc
félisten
válasz
matteo_szg #67 üzenetére
hát akkor gratulálunk az első helyhez.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
matteo_szg #67 üzenetére
még jó hogy nem kell nagyító az órajelekhez, hány nap alatt került fel az eredmény?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg #67 üzenetére
jelen pillanatban van egy UD7 lapod
-
matteo_szg
őstag
És megvannak az első eredmények.
-
alibaba78
őstag
-
subaruwrc
félisten
jó sok eredmény van így 27-én
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #59 üzenetére
csak nem tudom mit várnak komolyan. egy aránylag gyorsan leszervezett, nem előre beharangozott, x rangú oldalon szervezésre kerülő online versenytől hirtelen 10x-esére nő az emberek létszáma ebben az országban akit érdekel az OC? gipsz jakab majd feltölt valami léghütéses eredményt de őis tudja, hogy ebben a versenyben nem lesz esélye ugyhogy lehet hogy annyira nem unatkozik hogy a semmiért leálljon foglalkozni vele. aki meg komolyan eredményre hajt, úgyse fogja felrakni határidő előtt. hacsak nem backup mókázni akar
legalábbis én ezt tenném.
-
Achill3uS
nagyúr
istenem ezek a hoc-os kommentek siralom... miért kellett nekik szervezni ezt... miből állt volna összedobni egy honlapot erre, vagy hwbot upload...
-
Zé_Mester
őstag
épp most csinálom a teszteket az X58-assal, meg akarom én is nézni, hogy mi változik ha leveszem. valamit biztos segít, mert melegszik és most nem a HD5670 fűti fel.
mondjuk a múltkor amikor az 5870-ek voltak benne CF-be akkor elég grízes volt, mert szépen melegítették egymást a VGA-vallizakattila : thx, fénypostával küldöm ok ? most nyisd ki az ajtót... mondom most.
mivel zárva volt, ezért most ez nem fog összejönni, pedig én mindent megtettem -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
alibaba78 #40 üzenetére
!!!
AZ EREDMÉNYEK BEKÜLDÉSÉNEK HELYE
!!!
Szóval minden nevező a linkre kattanva tudja feltölteni az eredményeit.
Sok sikert mindenkinek -
alibaba78
őstag
válasz
Overlocker #39 üzenetére
Meg az sem derult ki, hova kell kuldeni?!
-
Overlocker
veterán
hol vannak az eredmények?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #36 üzenetére
ehhhh, micsoda kérdéseid vannak
ES proci nem engedélyezett, csak retail procival lehet nevezni.
az UD5 ES lap ami nekem van, nem lesz kipróbálva, metr arra is az vonatkozik mint a procira.ez a procis kérdésed...........na ennek utána kell járnom, de minnyá mondom a választ
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #35 üzenetére
akkor gondolom ha ES lapok engedélyezettek, ES processzor használata se lehet kizáró tényező?
még1 kérdés: és mivan ha én két különböző procival futtatok Pi-t meg IBT-t. mondjuk Pi-re egy i5-öt de IBT-re csak i3-mat használok ez lehetséges?
nem mintha lenne giga lapom, de sose lehet tudni -
Zé_Mester
őstag
UD5 ES........kikéri magának
am az UD5 csak másodlagos deszka lesz, amolyan vésztartalék, ha ne adj Isten kivégeznénk az UD7-et
az eredmények beküldésének helye holnapra meglesz, avalamint lesz egy kis kiegészítés a nevezhető lapok terén is, ha minden igaz. ezekre mind-mind holnap tudok csak választ adni. -
válasz
lizakattila #33 üzenetére
na akkor ezt lezsiroztuk
mostmár csak Zé-nek kell jönnie hogy megbeszéljük a részleteket -
lizakattila
senior tag
-
kiváncsi leszek mekkora lesz a mezőny...
sztem induljunk mi,meg Zé-ék ,és a minénk az ud7 övék az ud5
nekik ugy is van szponzor -
subaruwrc
félisten
válasz
lizakattila #24 üzenetére
nyomjátok csak minnél többen
-
válasz
lizakattila #24 üzenetére
beszéljünk...
-
válasz
lizakattila #8 üzenetére
lehet be tudnánk szállni,csak szükös az idő és van leküzdendő távolság is.
-
subaruwrc
félisten
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #19 üzenetére
ha jól vagyok informálva, a franciaországi versenyen mind Rev0.9-es lapok, tehát ES lapok voltak, de ennek holnap utánajárok.
am nem tom ki volt az az elmebeteg aki kitalálta ezt az IBT baromságot, de kíváncsi vagyok nálunk mit fog alkotni a technika. ha megsül, akkor mágjára rakom az egész kócerájt, az 100%
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #19 üzenetére
lotesnak is legyen szar -
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #7 üzenetére
majd az milyen érdekes lesz amikor elszublimál a proci -100 fokon
-
JONAS77
aktív tag
Kár hogy csak az új inteles procik vehetnek részt, pedig én odanyomnék egy-két résztvevőnek, XEON is KING!!!
at 3400 MHz - Super pi: 13,255s
IBT : 129,000s26,155 s
Nem lessz később egy globális verseny, akkor mi régi magos procik is megmutatnánk a fogunk fehérjét! Mindenkinek sok sikert, és az erő legyen veletek!
-
Zé_Mester
őstag
egy kis kiegészítés az első hsz-hez :
További szabályok:
1. A versenyzők a megadott időn belül akárhányszor frissíthetik aktuális legjobb eredményüket.
2. A fent közzétett pontszámítási rendszer alapján a verseny végén legalacsonyabb időeredménnyel rendelkező versenyző nyer.
3. A versenyzőknek két képernyőmentést kell beküldeniük eredményenként, egyiket az Intel Burn Test-ről, a másikat pedig a Super Pi 1M-ről.
4. A versenyzőknek az eredményeik mellé egy fotót is mellékelniük kell a teszteket futtató rendszerről.
5. A több néven regisztráló és/vagy eredményeket beküldő versenyzőket azonnal kizárjuk.
6. Minden versenyzőnek rendelkeznie kell a beküldött eredményeiket tartalmazó képernyőmentésekkel. -
Zé_Mester
őstag
válasz
lizakattila #8 üzenetére
de érdemes megpróbálni, mert ki tudja, lehet a "nagyok" épp nem érnek majd rá, vagy nem úgy jön össze a dolog, ahogy tervezik és nem lesz eredményük.
Overlocker : nyugi, még én se láttam csak tegnap este mikor írtam a hsz-t
toyone : köszönöm szépen
az IBT gyilok lesz, de hátha nem annyira, mint ahogy azt gondoljuk
subaruwrc : csak akkor lesz nevezhető eredmény, ha mind a 2 tesztprogramnak megvan a végeredménye. a pontszámítás az 1. hsz-ben leírt módon zajlik, természetesen a kisebb időeredmény lesz a jobb
az eredményeket majd nemsokára postolom, hogy hova kell küldeni, arról még én se kaptam semmi infót -
lizakattila
senior tag
Hát ez szomorú.
Mert ugye akinek nincs lehetősége "extrém" hűtésre, az úgysem tudja felvenni a versenyt a nagyokkal. Nah de hát ez erről szól.Köszönjük a tájékoztatást és Sok sikert az indulóknak!
Ez a IBT nem semmi - de legalább jó lesz a kereskedők forgalmának fellendítésére, ha pár proci és foglalat szorosabb barátságot köt.
-
Overlocker
veterán
Köszönjük a kiírást!
IBT érdekes lesz, még sosem futtatam, na most elárultam magam
-
Zé_Mester
őstag
válasz
lizakattila #2 üzenetére
szia
nem, nem lesznek külön kategóriák, mindenki 1 listába kerül, processzor típustól , hűtéstől és minden egyébtől eltekintve.
-
lizakattila
senior tag
Szia!
Ezen belül (IBT, SuperPI) lesznek külön kategóriák, mondjuk hűtés típusára vagy a CPU-kra vagy az összes eredmény "egy kalap alatt" lesz elbírálva? -
Zé_Mester
őstag
Köszöntök mindenkit.
Az új topicot azért hoztam létre, mert több fórumtémát is érintene a dolog és nem szeretném mindenhova ugyanazt bemásolni, egyszerűbb ha van egy saját topicja a témának, ahol a kérdésekre is mindenki megkapja a választ.Nos, ahogy a címben is láthatjátok, a GIGABYTE a napokban indít egy versenyt, melynek alapját a tavalyi év végén megjelent P55 alaplapok képezik.
Nézzük tehát a verseny feltételeit, szabályokat és a díjazást.
Verseny szabályzat:
1.: A versenyre CSAK GIGABYTE P55 (Socket 1156) lappal lehet nevezni. A nevezhető alaplapok listáját megtaláljátok a Gigabyte honlapján a P55 kategória keretében.
2.: Az engedélyezett processzorok :
- Intel Core i3 530 / 540
- Intel Core i5 650 / 660 / 661 / 670 / 750.
A versenyre i7 processzorok nevezése nem lehetséges !!!
3.: : Egyéb hardver korlátozások nincsenek a versenyen, a videókártya, memória...., és operációs rendszer mindenki számára szabadon választható.
4.: A versenyre készített eredmény leadási határideje :2010.03.19 - 2010.04.02 (éjfél) !!!
A később érkező eredmények nem kerülnek be az összesítésbe!
5.: Hűtés minden kategóriában engedélyezett : légl, víz, szárazjég, kompresszor és folyékony nitrogén egyaránt alkalmazható.
6.: Hardver moddolás szintén engedélyezett (VMod, VDrop.....bármi).Tesztprogramok :
1.: Intel Burn Test
Beállítások:
- Stress level: Standard
- Times to run: 5
- Threads: No limitation
- A képernyő mentésnek tartalmaznia kell az Intel Burn Test teljes ablakát a katpott eredmény ablakkal együtt, ezen kívül 3 darab CPU-Z ablak feltüntetése kötelező, melyeken a processzor, az alaplap és a memória füleknek kell látszódnia (teljes méretben)minta
Intel Burn Test futtatása : a Start gombra kattanva a program 5 loop-on keresztül fut és számolja az eltelt időt (másodperc) és sebességet (Gflops). A teszt lefutása után megjelenik egy új ablak, mely tartalmazza az végső időeredményt. Ha ez megjelenik, a teszt sikeresen lefutott (a kevesebb időeredmény a gyorsabb).
2.: Super Pi 1M
Beállítások:
- Elfogadott verizó : Super PI / mod1.5 XS
- A program indítása után a Calculate(C) fülre kattanva az előugró kis ablakban válasszuk ki az 1M-et. Katt az OK gombra, melyet egy felugró kis ablak követ, mely közli velünk hogy a program indul. Ok ismét, és a program elkezd számolni. 19 loop-on keresztül számol majd másodpercben, a végeredményt pedig egy kis ablak felugrása jelzi. Az eredmény csak akkor elfogadott ha látszik a teljes számolás lista és a program végét jelző kis ablak (a kevesebb időeredmény a gyorsabb).minta
- A képernyő mentésnek tartalmaznia kell a Super Pi teljes számolós ablakát a futás végét jelző kis ablakkal együtt, ezen kívül 3 darab CPU-Z ablak feltüntetése kötelező, melyeken a processzor, az alaplap és a memória füleknek kell látszódnia (teljes méretben)
A verseny végeredményének számítása :
Eredmény (másodpercben) = Intel Burn Test (másodpercben) / 10 + Super Pi 1M (másodpercben)Példa:
Intel Burn Test score = 119.67 sec
Super Pi 1m time = 10.374 sec
Eredmény = 119.67/10 + 10.374 = 22.341 (sec)Díjazás :
1. helyezett : 1 darab GIGABYTE P55A-UD7 alaplap
2. helyezett : 1 darab GIGABYTE P55A-UD5 alaplap
3. helyezett : ....... (még nem végleges) legyen meglepetésA lehetőség tehát adott, mindenkinek jó tesztelést és sikeres "másodperc" vadászatot kívánok.
ui.: Az eredmények beküldéséről és összesítéséről a fórumban olvashattok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest