- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csizi12
csendes tag
Közben meglett a hiba oka. Van egy USB-s DV90-es videódigiző egységem, ami nem lett normálisan feltelepítve az XP-re, de USB-be be volt dugva. Kihúztam a gépből, azóta megszűnt mindenféle fagyás, amit az előzőekben leírtam. Gondolom mivel az egység tud hangot is rögzíteni, de nem volt feltelepítve, ezért megzavarta a CS: Source-ot.
Azért köszi a tippeket, hál Istennek így most már tudok én is egyet-egyet játszani.
-
Csizi12
csendes tag
Tudnátok segíteni egy rejtélyes fagyás megoldásában, ami azóta kínoz, hogy felraktam tegnap a CS: Source-ot. Steam-be belépek, játék elindít, belépnék valamelyik menübe pl.: Options-ba, és néhány másodperc elteltével lefagy az egér. Ha szerencsém van akkor gyorsan Tab-bal elérem a Quit-et és billentyűzet Space-el kitudok lépni a Windowsba, de az egerem már nem tér ilyenkor magához ott sem, és normálisan már a gépet sem tudom kikapcsolni. Ha nincs szerencsém, akkor lefagy az egész és csak reset segít a gépen. Mi lehet a hiba?
A CS eredeti, a gépem húzás nélkül is ezt csinálja benne, legújabb VGA driver van fent, és semmilyen alkalmazásban nem volt eddig ilyen problémám. Egyszer gyorsan eljutottam egy serverre és ott hiba nélkül tudtam játszani, majd mikor a menübe kiléptem, bumm lefagyott. Win XP SP3 az oprendszer. Kérlek segítsetek egy leendő "ágyútölteléknek".
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby rádiós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest