Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csizi12

csendes tag

Közben meglett a hiba oka. Van egy USB-s DV90-es videódigiző egységem, ami nem lett normálisan feltelepítve az XP-re, de USB-be be volt dugva. Kihúztam a gépből, azóta megszűnt mindenféle fagyás, amit az előzőekben leírtam. Gondolom mivel az egység tud hangot is rögzíteni, de nem volt feltelepítve, ezért megzavarta a CS: Source-ot.

Azért köszi a tippeket, hál Istennek így most már tudok én is egyet-egyet játszani.

• Csizi12

csendes tag

Tudnátok segíteni egy rejtélyes fagyás megoldásában, ami azóta kínoz, hogy felraktam tegnap a CS: Source-ot. Steam-be belépek, játék elindít, belépnék valamelyik menübe pl.: Options-ba, és néhány másodperc elteltével lefagy az egér. Ha szerencsém van akkor gyorsan Tab-bal elérem a Quit-et és billentyűzet Space-el kitudok lépni a Windowsba, de az egerem már nem tér ilyenkor magához ott sem, és normálisan már a gépet sem tudom kikapcsolni. Ha nincs szerencsém, akkor lefagy az egész és csak reset segít a gépen. Mi lehet a hiba?

A CS eredeti, a gépem húzás nélkül is ezt csinálja benne, legújabb VGA driver van fent, és semmilyen alkalmazásban nem volt eddig ilyen problémám. Egyszer gyorsan eljutottam egy serverre és ott hiba nélkül tudtam játszani, majd mikor a menübe kiléptem, bumm lefagyott. Win XP SP3 az oprendszer. Kérlek segítsetek egy leendő "ágyútölteléknek".

Új hozzászólás Aktív témák