- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epson nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1640 üzenetére
Na akkor nézd meg jobban, hogy milyen op rendszer is van a gépen. Szerintem xp az a vista,de amúgy sem nekem kellett az a leírás.
Segítséget meg azért kértem ,mert szükségem volt rá és bíztam abban, hogy itt nálam jobban hozzáértő emberek tudnak tanácsot adni és gyorsan orvosolni tudom a gondot,volt aki próbált segíteni ,konkrétan 1 ember( Sleed ), de aki beszólt, az értelmeset nem mondott nekem. Szóval nem lennék felháborodva, ha olyasmibe köttek volna bele, ami jogos, de az, hogy én elkezdjem cseszegetni más gépét, vagy éppen rám nem tartozó dolgot, hát ... ! Úgy érzem nem az én dolgom véleményt nyilvánitani mások izlésvilágáról, vagy ha te ezt másképpen gondolod,az megint nem rám tartozik.
Részemröl sokat nem adok olyan emberek véleményére akikröl semmit nem tudok és különösebben nem is érdekel.,föleg ha nem segítő szándékal szólnak hozzám. Az a szánalmas ahogy az emberek viszonyulnak a dolgokhoz, ha nekük kell valami akkor jön a szöveg, de ha más kér segítséget leszarják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Távcső topik
- iPhone topik
- Tesla topik
- Vivaldi (böngésző)
- Fujifilm X
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged