Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).