- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator #2717 üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).
Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest