- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
A bajom a beírásoddal csak annyi volt, hogy ha azt valaki elolvassa soha az életben nem vesz TX2-t a kattogó zavaró hang miatt. Szerintem túl erősen fogalmaztál.
AXisBOLD és lsc is teljesen elégedett a ventivel és ahogy írod "leszabályozás után a többséget nem zavarta". A gyári ventiket simán űbereli mind hangban mind hűtésben egyaránt emellett "olcsó oszt jó".
vPhis: látod Q6600-ra ez a hűtő rossz választás ha totál csendet akarsz.

-
lsc
nagyúr
Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs /egyik abit ip35e a másik giga 74gm-s2h /, nem igazán értem a gondodat . Egyébként meg nem tudom miért kell a másikra ráerőltetni a véleményed, neki és sokaknak jó a gyári, neked nem, akkor cseréled, vagy nem ilyen hűtőt veszel, ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest