Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Zavaró??? Kattogó?
Két darab TX2-vel volt dolgom, az általad leírt jelenségek egyikre sem igazak. 1050-es fordulaton járatom és szélzajon kívül semmi mellékzörej, zaj nincs. A gépem oldala le van szedve, a vinyó a leghangosabb pedig a zaj miatt ebből is újat vettem, ahogy a 22k-s Enermax táp és a VGA hatalmas Auras+12cm ventije sem zajos.Azt sem tudom megerősíteni, hogy utcai forgalom vagy zene kell a ventillátor hangjának elnyomásához. Lehet, hogy az általad leírt "zajok" hibás TX2 eredménye és általában a CM ventik kattognak, nem tudom.
Az is igaz, hogy vannak ettől csendesebb ventik de általában azok áráért majdnem egy komplett TX2-t lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest