Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest