- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
amakoiyep #2612 üzenetére
Ugyan kicsit görbíti a lapot ígyis, nem tudom mennyire baj
De kimondottan meg vok vele elégedve: [link] Q6600, alapfesz 1,236V, 20% húzás, 2,88ghz 60fokon. /26fok szobahőmérséklet mellett/ Ajánlom mindenkinek, de kizárólag ha hajlandó venni hozzá csavaros felfogókat.
Szerk.: Nem tudom mennyit számít, de a hűtőpasztát egy athlon proc thermaltake hűtőjéhez kaptam, majd 5 évig egy fiókban rohadt
, nem forrong vele a proc szal gondolom nem gáz.
-
amakoiyep
csendes tag
Én is beszereztem egy TX2-őt de feltenni már nem tudtam, miután vészesen görbült a lap és ráadásul a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a hűtő rézlapján, akk mondtam h nem kellenek ide ezek a pöckök, kapot egy kis sufnimoddingot -csavarfelfogatást.
Most tökéletesen működik, de egy biztos, h senki kedvéért le nem venném, ráment egy délutánom és kb 4 villanykapcsolót szedtem szét h legyen elegendő anyám és megfelelő méretű apám.
...és egy kósza jótanács, ne vegytek pöcöklefogatós intel hűtőt.
Egyébként tökéletesen kiszolgálja a q6600-ot, egy e8200 stock coolerjéhez képestpár napig az volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest