- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
Most vettem egy TX2-t gigayte p35-ds3 lapra és lenne 1-2 gondom amire megoldást keresek. Ahogy alapból heltettem a hűtőt és bekapcsoltam a gépet, everest azt mutatta hogy 1900 a fordulatszám és a cpu: 20 mag1: 43 mag2: 25 ( ennyi volt a gyárival 1200 fordulaton) am. E8200-am van. Sztem ennek az az oka hogy szarul tettem fel a gép már egyszer ki is kapcsolt, de azóta nem... Egyszerűen képtelen vok mind a 4 lábat bepattintani, pedig lehúztam a ventrit a bordáról. Nyomom mint egy őrült de nem, vmi mindig kipattan. ( joban nem merem félek hogy kárt teszek a lapban ).
A másik hogy az egész bios-t minden menüt megnéztem és sehol nem láttam olyat amit voltage-ra lehetne állítani. Egy volt asszem " Smart CPU fan control " de azt is csak ki/be lehet kapcsolni. F10-es biosz van fent. Valaki akinek ilyen lapja van elmondaná hol található pontosan ez az opció? Esetleg mit kell még hozzá bekapcsolni hogy lássam azt...
Remélem lessz megoldás, és a lapom s képes lessz vezérelni, mert így ez kidobott pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest