Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hiszem McLaren-nel mentem. Ahhoz képest, hogy összesen kb. 1 órát ha játszottam ezzel a játékkal és ebben benne van az összes hardver és egyéb beállítás is, akkor szerintem nem olyan vészes kezdetnek, hiszen Vixen idejétől "csak" 6 mp-re van

(#2621) hermanyi: próbáltam innen egy DFGT beállítást, de nem jött be
. Nem tudom, hgoy a Tiéd volt-e, mert lementettem a képeket, amik linkelve voltak, abból meg nem derül ki utólag, hogy kiéi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem tudom, hgoy a Tiéd volt-e, mert lementettem a képeket, amik linkelve voltak, abból meg nem derül ki utólag, hogy kiéi