Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

tegnap ráfeszültünk a játékra rendesen carrier módban:

hungaroring - szárazon 3. lettem, több kanyar is van, amit nem érzek annyira
    spa - szárazon első lettem, elég sima futam volt
    monza - időmérőn 1.5-2 másodpercet vertem a jónépre, de leszakadt versenyre az ég és asszony csinálta meg, mert én iszonyúan díboltam véletlenül mindig :) ...azért 4. helyre behozta
    singapore - betliztem egyet és 14. hely jött csak össze (volt egy 10másodperces büntetésem is), rühellem ezt a pályát
    suzuka - időmérő esőben, verseny szárazon... asszony szépen megnyerte :)
    korea - időmérőn szakadt, verseny viszont szárazon ment... a gyors íveket nem nagyon érzem benne és így csak 2. lettem
    sao paulo - időmérőn 4. voltam, de a versenyt szépen hoztam... jó kis gyors pálya, egyedül a célegyenes utáni balkanyar íve nem fekszik...

a poén meg, hogy a ferrari szerződést ajánlott, amit el is fogadtunk :K netről néztünk beállításokat, amiket belőttünk és igen sokat számítanak... habár itt-ott voltak bennük hülyeségek, amiken módosítottam, de jók voltunk... :K kezdjük szokni a pályákat: monte carlo és singapore, ami nagyon nem megy...

ja, pontversenyben webber valami 350pont körül van, mi 260-al kullogunk mögötte... vettel meg 210 körül áll... abu dhabi előtt már megvan a végeredmény... köv. szezont lenyomjuk a ferrarival, aztán talán meglesz már a pénz az xbox360 controller-re... kikapcsolt segítségekkel lesz majd igazán izgalmas... most még csak tanulunk... de lehet, hogy nyelek egyet és kicsit lehúzom ma magam hitelkártyáról és megveszem a kontrollert... a mostani nagyon nyomja a bal hüvelykujjamat és fáj már rendesen...

Új hozzászólás Aktív témák