Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt

Hat ott rohadjanak meg, en nem adom meg a szamom ezeknek..
Ora megy a kukaba.. -
judas13
veterán
Rohadtak. Nekem Band8-om van nem is emlélkszem ilyen telefonszámosdira anno...
AI-t kérdeztem meg ha ez előre visz valamit:
"Szia! Sajnos a Huawei Band 10 és az újabb Huawei Health verziók már szinte minden régióban kötelezően kérik a telefonszámot a biztonsági protokollok (HMS Core) miatt. A Gadgetbridge azért nem megy, mert az újabb Huawei eszközök titkosított kulcsot (Auth Key) használnak, amit csak a hivatalos szerverről tudnál lehúzni – amihez megint csak be kellene lépni.
Amivel esetleg megpróbálkozhatsz:
Regisztrálj egy Huawei ID-t ne az appban, hanem böngészőben (PC-n). Ott néha még átmegy a regisztráció csak e-maillel, és ha megvan a fiók, az appba már csak be kell jelentkezni.
Ha mindenképp el akarod kerülni a saját számodat, keress rá egy 'Receive SMS Online' szolgáltatásra, és használj egy eldobható virtuális számot a kód fogadásához.
Sajnos e nélkül csak egy 'buta' órád lesz, ami méri az időt, de nem szinkronizál." -
tusi_
addikt
Sziasztok. Tegnap nyertem egy ilyet, de nem tudom bereggelni, mert nem csak e-mailt, de telefonszaomt is ker a regisztraciohoz. Na ez az, amit nem adok meg. Lehet vhogy parositani a teloval? Nem baj, ha nem full funkcios. Gadgetbridget probaltam, nem kapcsolodik.
-
koxmatyi
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen karkötőt, de két dolgot nem találok rajta.
Az egyik, hogy a kültéri kerékpár nincsen rajta, pedig YouTube videóban mutatja, hogy ha csatlakoztatva van a telefonnal, akkor GPS jel is van neki.
A másik, az, hogy a Huawei Egészség appban a pulzusszám variabilitás nem jelenik meg.
Valakinek ezzel tapasztalata, ötlete?
-
GEPESZ66
veterán
Ha alvásfigyelésre szeretném használni a karkötőt.
A telefon appban gondolom be kell kapcsolni a TruSleep funkciót, s mást nem kell beállítani?
Alvás közben a karkötőnek párosítva kell lennie a telefonnal? -
bsh
addikt
hát nekem alig 1 hete van ez, de asszem holnap megpróbálom visszavinni. sajnos boltban vettem, nem online, így nem tudom "el lehet-e állni a vásárlástól" így, de gondolom nem.
ez a szar már vagy harmadszor írja ki a tűző napon sétálgatva, hogy a készülék túlmelegszik és kikapcsol
és akkor még igazán meleg sincs meg nem is biciklizek ahol a készülék felfelé, a nap felé néz folyton. a band 6 az ilyet soha nem írt ki. -
bsh
addikt
tudása miatt nem hinném, legalábbis számomra semmi olyat nem ad, amire szükség lenne. alig győzöm kikapcsolni a sok marhaságot

én tegnap vettem egyet, de csak azért, mert a 6-omon már szarrá kopott a szíj és a házról is kezd kicsit kopni a festék, de így is rohadt sokáig bírta! esetleg ha az akksi is már gyengül, akkor érdemes talán váltani. de én amúgy 7-et akartam venni, csak nem kaptam. ez a szögletesebb dizájn, meg az új szíj... hát majd meglátom mennyire válik be. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Honor band 6-rol erdemes valtani?
Koszi -
Kiss4ever
tag
Na akkor idén sem éri meg váltani, a Band 7 óta ugyanaz a kijelző van benne

-
pusszycat
nagyúr
Mi az hogy nincs GPS? Megnézném a mackó képét sex közben. Mármint h mit mutat, nem hogy ő.
-
yuing
őstag
A specifikációk szerint van benne. [link]
Szerintem erre lecseréljük a barátnőm Mi Band 8-át. Eddig is mondtam Neki, hogy menjen át a Huaweire, mert a legjobb karkötőket gyártják. De a Mi Band túl cuki...
Szerk.: Ricardonak válasz akart lenni.
-
Ricardo
titán
Pofás. Automatikus fényerőstabályozás van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Aramid, Carbon, Pitaka tok - Újszerű
- Samsung Galaxy A54 gyári átlátszó szilikon hátlap tok
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AZ ÁR FIX!! Xiaomi 165W Power Bank 10000mAh - Újszerű, dobozos!
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és akkor még igazán meleg sincs meg nem is biciklizek ahol a készülék felfelé, a nap felé néz folyton. a band 6 az ilyet soha nem írt ki.