Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
jó vétel volt a proci... én is ugyanolyannal nyomom
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
tegnapi boxos-csalós eset: isztambulban felcsöveltem magam a 7. rajtpozícióig... jól elkaptam a rajtot, pár kör után a második helyen voltam: előttem webber (távolodott szép lassan), mögöttem massa... massa előtt mentem ki a boxba (pár másodperc előnyöm volt) és kifelé már elém került a rohadék
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...