Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
jó vétel volt a proci... én is ugyanolyannal nyomom
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
tegnapi boxos-csalós eset: isztambulban felcsöveltem magam a 7. rajtpozícióig... jól elkaptam a rajtot, pár kör után a második helyen voltam: előttem webber (távolodott szép lassan), mögöttem massa... massa előtt mentem ki a boxba (pár másodperc előnyöm volt) és kifelé már elém került a rohadék
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...