Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakto
őstag
ugytudom ebbe a notiba lehet vga-t cserélni...? mi a legnagyobb ami belemegy?memo?vga? ram? proci?
-
BuG_
csendes tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Az eddig elhangzottak alapján szerintem a monitor pixel hibáit, és a vibrálást tudod előre kiszűrni. Más gond nem hiszem hogy előjönne. Esetleg a ventikre figyelj oda, ha nem zúg azis, meg ha egyfolytába zúg az is gyanús lehet.

Ja, és a furcsa hangokra is figyelj, mert lehet belelóg egy kábel a ventibe. -
Bernardo20
őstag
van még valami fontos amire figyeljek?

-
xedos
addikt
válasz
Bernardo20
üzenetére
Azért mondom, hogy nézd meg!
Sok notim volt, de annak volt a legrosszabb a kijelzője!
A glare typeos változata sokkal jobb. -
xedos
addikt
válasz
Bernardo20
üzenetére
Nem rossz!
Ugyanakkor nézd meg a kijelzőjét, mert szerintem ritka rossz színei és látószöge van!
A Clevokban alapból nincs WIFI! Külön lehet kérni bele kb 7000FT+beszerelés... -
Bernardo20
őstag
pontosan ezek a paraméterei:
1, 6Ghz 533Mhz (FBS) Pentium- M 2MB L2 Cache, 2x512MB 400Mhz RAM (Dual), CD író/DVD olvasó, 915GM Chipset, 80GB Samsung UltraATA100 HDD, ATI Radeon X700 128MB, 15'' SXGA+ 1440x1050, Magyar billentyű, Bluetooth, WiFi nincs, FAXModem, 10/100/1000 LAN, Infra, 4xUSB 2.0, Firewire, Beépített WEB kamera, 7. 1 Audió,
akku sosem volt használva gyári doboz etc...
szerintem nem rossz
-
Bernardo20
őstag
megéri egy ilyen noti 220k-ért 2.5év garival? egy nc6120ról váltanék át...

az hogy lehet, hogy wlan nincs benne?? hiszen centrinos(nem olvastam végig a topicot,bocs ha már volt róla szó).
[Szerkesztve] -
Szmuki
tag
valakinek nem kell egy ilyen noti mert az enyém eladó![link]
-
Obolony
senior tag
valaki egy pár hozzászólással ezelőtt gyüjtögette a Clevo neveit,
én tudok mégegyet, X-Trend néven is fut
-
shame_
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
128 Mb van a videókarin.
Hát, a 3 teszt összesen 25 perc biztos volt, és ugye ezek a tesztek maxon pörgették a procit (és a ventiket is), mégsem lett tűzforró. Bár lehet, hogy hosszab max terhelés esetén ez már nem igaz.
A hűtéssel szerintem nincs gond, mert mint ugye említettem nem meleg a gép.
Összehasonlítva az 410K-val: jóval halkabb és hűvösebb, a tesztek alapján mégis 30-40-50%-al teljesít jobban. -
zsocaozd
tag
A VGA-dban mennyi a RAM? 128 v. 256, mert ez sem mindegy.
Nálam a gép jóformán folyamatosan megy, éjszaka is. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert ahogy előzőekben is leírtam, ha éjszaka ki is van kapcsolva, reggel bekapcs, majd IE elindít és máris sűvít a venti.
Én asztali gépről áltam át (plusz van egy másik notim, de nem használtam asztaliként), így annyira nem zavar ez a zaj, sokkal inkább a bazinagy hő, amit kifúj venti a billentyűk között. Nem csak a VGA csatlakozó tűzforró (az enyém az ujjat simán szétégeti), hanem a billentyűzet is igencsak meleg. És ez gond. Néhány teszt futtatásától még nem fog igazán melegedni a géped, próbálj mondjuk CoD 2-őzni vele full grafikával órákon át, aztán nézd meg!
Az nem feltétlenül pozitív jelenség, ha nem zajos a géped (az összes többivel ellentétben), mivel akkor akár gond is lehet a hűtéseddel, bár nem akarok vészmadárkodni.
A megoldást egyébként a melegedés problémára nekem nem hozta a gép egyszerű megemelése, ettől még ugyanúgy melegszik hosszú és rövid távon is.
Én egyedül a coolpad-os megoldásban bízom, bár még nem vettem, de szinte biztos, hogy ezt fogom megpróbálni.
Itt egy link:
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58724772&f=CPC&o=0
Ha valaki használ ilyet, legyen szíves már leírni a tapasztalatokat, mert bár olvastam itt-ott róla, hogy tényleg jó, meg tényleg sokat vesz le a hőmérsékletből, de semmi konkrétumot nem ismerek.
Előre is köszi! -
shame_
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Nekem 1,7-es 512 megás M40A-m van, egyéb extra nélkül, de meglepően csendes..
Vásárlás előtt el voltam hűlve, mert mindenhol azt olvastam, hogy nagyon melegszik, meg zajos.
Amikor az üzletem tesztelgettem külön figyeltem erre. Amik közvetlenül egymás után futottak: 3Dmark2003, 3dmark2005, Pcmark, és nem volt különösebben meleg a gép. Kicsit langyos volt. A VGA csatlakozót írtátok, h tűzforró.. No ez teljesen lanygos volt
Továbbá DIVX filmnézés közben kb. 5-10 percenként pörög fel a venti 2-3 másodpercre..
Lehet, h valami 1 gigás cerka, alaplapra integrált videókarival M40A bőrben
-
shame_
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettünk egy Clevo M40A notit, és már most, hogyha nincsen töltőre rakva, vibrál a képe. Olvastam, hogy ez egy általános betegsége a TFT kijelzőknek, és h nem túl drága a csere. A kérdés az, h kb. mennyi idő alatt cserélik ki ezt?
Van továbbá egy Clevo 410K noti is a családban, annak meg már mindig vibrál a képe.. mennyit kell bírnia egy ilyen alkatrésznek? A gép 10 hónapos.
Továbbá lehet, h már hallucinálok, de úgy tűnik mintha a CRT monitorom képe is enyhén vibrálna ha a 410K-ra van kötve.. -
-
zsocaozd
tag
válasz
dokesz007
üzenetére
Nagyon őszinte leszek, fogalmam sincs, hogy mik a különbségek, én sem találtam igazán semmit. Viszont az M40AE az újabb típusjelzés, az biztos. A notebook.hu-n is külön van M400A Prof 1 és M40AE Prof 1. Hogy mi a különbség, nemtom (a proci órajelen kívül).
M400A tulajok javítsatok ki, ha tévedek!
Jómagam is a notebook.hu-nál vettem a gépet, de őszintén szólva nem érdeklődtem utána a gari kiterjesztésének. Ezt könnyűszerrel megteheted az ügyfélszolgálatuknál.
Annyit tudok viszont írni róluk, amit már nemrég le is írtam, hogy csaknem full extrásan kaptam meg a gépet (webcam, kékfog, infra, stb-stb, csak wi-fi nincs benne), ráadásul 6600-as akksival! Egy szavam nem lehet!
Mindezt 350 ezer bruttóért. Tehát a te általad leírt konfighoz képest a proci gyengébb (jóval), plusz a RAM kevesebb (jóval) és nincs akkora árkülönbség, hogy ne érné meg neked megvenni azt a konfigot, szerintem nem jársz rosszul.
Annyit azonban megjegyeznék, hogy a notebook.hu-nál vásárolt masinák alján az összes létező nyílást legarimatricázzák, így nem tudsz semmit sem cserélni, vagy bővíteni (még egy egyszerű vinyót sem!). Ez nagyon nagy gáz, mert nem fogok Pesttől 160km-ről szaladgálni garis szervízbe egy xaros vinyócsere miatt... Márpedig a gép vinyója tetűlassú, totál visszafogja a konfigot, illendő lenne kicserélni egy 7200-asra.
Erről már egy másik topic-on értekeztünk a többiekkel. Hiába van állat géped, ha a vinyója szűk keresztmetszetet képez. Az én gépem is suhan rendesen, amikor épp nem ír/olvas a vinyója...de akkor baromira belassul. A több éves NEC notim meg megy mint állat vinyó működés közben is, mert 7200-as van benne...nagyon jó gyors.
A gépről ha visszaolvasod a topic-ot már leírtam jópár dolgot pro és kontra, de csak nagyvonalakban elevenítsük fel:
- a váz nagyon gyatra műanyag, nekem el is hajol sokszor (sőt eleve kicsit /de láthatóan/ ferde volt a dobozban, mikor kibontottam)
- az akksira rátették az egyik lábat, így ha kiveszed az akksit (asztali használat), akkor hiányzik egy láb, elbillen a gép, ráteszed a kezed a gépeléshez-->elhajlik a váz. Tiszta ciki, egy 350ezres gépnek a lába helyére papírt kell gyömöszölni, vagy ilyesmit...nagyon gáz.
- a venti a billentyűzeten átnyomja a forró levegőt, így baromi xar gépelni
- a ventik nagyon sűrűn mennek (szinte folyamatosan) és igen zajosak, megközelítik sokszor egy asztali gép ventijeinek hangerejét (pedig csak 1.7-es procim van). Gyakorlatilag reggel felkelek, bekapcsolom a gépet, semmi zaj. IExplorer elindít...pfúúúú már pörög is a venti mint állat! És nem akar leállni az Istennek se'! Ha netezek, IExplorer-t futtatok, tutira megy a venti, alig pihen.
- a lábak alá jómagam hiába teszek bármit, bármilyen magasságban, a venti egyszerű Windows (XP) alatt is megy mint állat, játékkal azóta nem próbáltam, de sejtem, milyen lehet. El sem tudom képzelni, hogy 2 gigás vagy nagyobb prociknál mit művelhet a venti...szerintem ha még ennél is gyorsabban pörög, akkor a noti fel fog szállni.
- a ventik mivel közel vannak az asztal lapjához veszélyesek a lakkozásra és összeszedik az összes port, így bizonyos időközönként ecsettel ki kell porolni a ventiken lévő rácsokat
- a hordozhatóságról fogalmam sincs, mivel nálam az asztalhoz van betonozva a gép mióta megvan, asztaliként használom, de ilyen gyenge házzal nem tudom elképzelni, hogy valami baromira tartós lenne erős hordozgatás esetén
- néha azt csinálja a gép, hogy egy pillanatra lehal, aztán csak azután hajlandó folytatni, miután beindul a venti...ez kissé megviseli az idegeimet, de már valamennyire megszoktam. Kéne bele még RAM, aztán ez a jelenség biztosan megszűnne....vagy nem.
Nagyjából ennyi a rossz tulajdonsága a cuccnak, mást nem nagyon találtam. A rengeteg jót pedig hát nehéz lenne mind leírni, a lényeg, hogy összességében nagyon-nagyon megéri az árát és egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem. A rendkívül jó ár/teljesítmény viszonyról már nem is beszélve ugye!
Végezetül linkek az M40AE-hez:
http://www.clevo.hu/index.php?id=3&gep=M40AE
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=m40ae&meta=
http://www.clevo.com.tw/download/ftpOut.asp?Lmodel=M40AE<ype=9&submit=+GO+
http://www.clevo.com.tw/download/USRManualOut.asp?model=M40AE
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Üdv!
Elős kérdésem az lenne, h az M400 és az M40 között mi a kül. mert clevo.com oldalán nem is találtam ilyet!!!
A másik h kinéztem ebből a márkából is egy konfigot(M40AE Pro, 2,13G-s dothan,2Gb-ram,glare typ kijelző sxga-ban,kékfog,wlan,infra blabla a többi u.a. mint nálad), szvsz talán minden komponens egyenrangú (procc, vga).3D-re kell keményen, és nem itthonra mert arra van különb, hanem suliba-melóhelyre cígölni kell!
Szerinted???A 2 év garit ki lehet még toldani notebook.hu-nál?A hűtés nem fog állandóan sivítva műxeni ilyen konfignál?Ugye nem a hang a lényeg de azért nem is mellékes!!!!
ezt a konfigot 341+áfában tolják ami szvsz jó ár a többi ''nagy márkához képest''.
A hsz-re meg annyit fűznék, h lehet h csak a nevet veszed de az mindenkiben jelent valamit, én pl absz VAIO párti vagyok de nem vok hajlandó 560+áfát kifizetni egy olyan gépért ami ennyit tud mint egy 300e-s FuSi.....
Üdv
oki -
earny
tag
Ide is berakom mivel a képek tanulsága alapján az Albacomp Power 7 ugyanaz a gép mint a Clevo M400A

Nos kb 1 hónapja használom ezt a masinát (Albacomp power 7: 1.79 Pentium M, 1024MB Ram, Radeon X700 128 MB, stb....). Ez idő alatt alig pár dolgot találtam ami nem tetszett:
Az audio csatlakozók nagyon rossz helyen vannak. Ha bedugok egy fejhallgatót, vagy mikrofont nekem nagyon útban van a csatlakozója.
A hűtésben vannak hiányosságok, a gép alján elhelyezett ventilátorok miatt, de ha a hátsó lábait felrakom egy egy cd tokra, akkor lényegesen kevesebbet és rövidebb ideig megy a radeont hűtő venti. Sokszor még játék közben is kikapcsol.
A kjelző lehetne kicsit jobb minőségű.
Ezeken a dolgokon kívül minden rendben van ezzel a géppel. Nem bántam meg, hogy megvettem.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az egy hónapos mindennapos hurcolás, hóban, fagyban, esőben és ködben nem látszik meg rajta. Nagyon frankón össze van rakva, nem nyikorog, nem zörög, az illesztések stabilan tartanak.
Néhány kép a notimról: (egy kis anatómia...
bocs kicsit nagyok lettek
)
Processzor és hűtője: [link]
Kékfog: [link]
Memóriák (itt találta m egyedül garanciás matricát.) [link]
Merevlemez:[link]
Merevlemez helye: [link]
Még mindig winchester: [link]
Radeon X700: [link]
Másik szemszögből:[link] -
zsocaozd
tag
Miért lenne lehetetlen? Azért, mert hozzá vagy szokva, hogy más cégek 500%-os haszonnal dolgoznak?
Nem a Clevo olcsó, a többi márka túl drága! Nézd már meg pl., hogy egy 850 ezer Ft-os notebook mitől olyan drága? Ujjlenyomat olvasót, meg olyan szir-szar szolgáltatásokat raknak bele, amiket software-esen simán meg lehet oldani, sőt, ezekben is úgy van megoldva, de akinek nagyon sok pénze van, az úgy érzi, hogy ő most minőséget vett, holott az is ugyanúgy bexarhat akárhány hónap után, mint egy Clevo.
Én úgymond új generációs Clevo-t vettem, legalábbis így emlegetik szakmai honlapokon és azt kell mondjam, semmivel sem találtam több hibát rajta, mint találtam volna egy ASUS-on, vagy bármilyen más gépen. Lehet olvasgatni a honlapokat, fórumokat, tele vannak vadiúj Fujitsu-Siemens gépekre panaszkodó userekkel, akik méregdrágán megvették a gépüket, mert azt hitték, hogy majd állat lesz, de csalódniuk kellett. Pedig a FS-t az egekig magasztalták anno, hogy az az egyik legjobb notikat gyártó cég. Az ASUS-okról nem is beszélve! Nézz szét a neten, hányan és hányan panaszkodnak rájuk! A legkülönbözőbb hibákkal veszik meg eleve a gépeket. Akkor meg minek annyi pénzt kiadni?
Ja és még valami. Ne csak a processzort nézd! Egy noti árát és minőségét nem az szabja meg, hogy 2GB-os Dothan virít-e benne, sőt! Egy 1.7-es gép sokkal jobb konfiggal nagyobb teljesítményre képes! Általában pedig ez igaz a noti forgalmazókra, hogy pontosan ezért rakják bele a 2gigás Dothan-okat a gépekbe, mert a vásárlók zöme csak a proci teljesítményét nézi, azt nem, hogy kap mellé egy hót xar konfigot. Ezzel bárkit szépen át lehet verni...aki hagyja magát... -
BuG_
csendes tag
A CLEVO csak a nagy márkákhoz képest olcsó. Ha összehasonlítod egy Fujitsu Siemens-el, akkor észreveszed, hogy ugyan az a konfig pár 10.000-el drágább. Ez többek között a 2 éves garanciának tudható be.
Megnéztem a beírt linket. Az m400a pro és a CLEVO M551V valójában a processzorán kívül semmi másban nem hasonlít. Az m400a pro rendelkezik pár olyan dologgal amit a másik még hírből se hallott. Pl. a glare type kijelző és a sata vinyó. Más az alaplapi chipsetje és a videókártyáról már ne is beszéljünk. Osztott memóriás és az a 64 mega sem tűnik soknak. Elméletileg a memóriák is jobbak de abban nem vagyok biztos. Az akumlátor is nagyobb m400a proban bár ez orvosolható dolog.
Szóval nem mondom, hogy rossz gép lenne a CLEVO M551V, de igazából nincs egy súlycsoportban az m400a pro-val. -
xpike
tag
Szóval CLEVO M551V 02-ról vélemény?? [link]
illetve úgy általában is érdekel hogy mitől ilyen olcsóak a clevo gépek. Van valami hiba ezekkel?
a fentinek 2 ghz-es procija van s 300e HUF alatt van az ára ami szinte hihetetlen??
segítsetek... -
zsocaozd
tag
Hát sajnos semmire sem jutottam. A programban a beállításokat csak fixen megadott alaplap márkákhoz lehet megadni, úgyhogy nem ér semmit, notira pláne.
Az én notim alaplapjával pl. jóformán semmit sem tudott kezdeni, röhelyesen gyenge adatokat írogatott ki, amiket bármivel meg tudnék jóformán nézni, még talán Word-el is.
Esetleg még talán az a funkciója műxik, hogy be lehet állítani az alarm limitet a hőmérsékletnél, meg esetleg bekapcsolhatod az automata fanspeed-et, de ennek semmi értelme, mivel alapból automata ugye elvileg...
Szóval mi notisok túl sokat nem érünk a programmal szerintem. -
zsocaozd
tag
Ha elhiszed, ha nem, pont ezzel szemezek már egy hete!
Itt van előttem egy dobozzal, de sajnálom ezeket alárakni, mert ezek még használhatóak.
A párom pont most adott két pohár alátétet, amik kb. pont floppy méretűek és vastagságúak, úgyhogy ezzel megoldom a dolgot. Kösz a tippet!
-
xpike
tag
most jutottam el a Clevo-ig, nekem olyan márkátlannak tűnt...
Mindenki erről a m400aról beszél de
CLEVO M551V 02 [link]
260 eHUF (alig hiszek a szememnek) s 2 GHZ-es procija van...
van valami nagyon rossz dolog ezútóbbinál??
köszi.. -
zsocaozd
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Jaaaj, nekem baromi nagy mázlim volt!

6600-as akksival kaptam a gépet, benne webcam, meg tulajdonképpen minden extra, kivéve a beépített wifi-t.
Valószínűleg az lehetett, hogy mivel már baromi sokat várattak (kb. két hét), mert későn érkeztek meg a vázak Taiwanból, ezért vagy gratis hagyták benne a cuccot, vagy a sietség miatt nem szerelték ki belőle. Lényeg, hogy olyan extrák is benne vannak, amire nem számítottam...és hát a 6600-as akksi...huhh...na erre végképp nem számítottam.
Ezt a gumilábas témát tutira megcsinálom valahogy én is, mert nagyon kell. Már csak az a kérdés, hogy hol kapok öntapadós gumilábat, merthogy az lenne elegáncsos megoldás. Van itt egy hangcuccos szaküzlet, majd abban meglesem, mert hangfal építéshez is szoktak ilyesmit használni.
Én is gondolkodtam a megdöntésen, ez annyiból is nagyon jó lenne, hogy nem a képembe vágná a billentyűzeten keresztül a meleget, hanem nagyobb rész távozna el hátul. Szerintem a cuccnak nem árt semmiképp sem.
Most akarom megnézni ezt a SpeedFan programot, hátha lehet valami okosságot felfedezni a hűtés terén. -
hery_boy
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Mivel a kis kapacitásu aksit kaptam a géphez, ezt inkább ''Szünetmentes-táp''-ként alkalmazom, és tervbe vettem agy 6600mah vásárlását!
ja egyébként én csak hátulra faragtam gumitalpakat, kb 10fokkal megdöntöttem a gépet, filoztam hogy a vincsinek és dvdirónak jót tesz-e de eddig jól muzsikál! -
Szmuki
tag
Olyan gondom lenne hogy nem tudok új ati drivert feltenni,sőt még a mostani control centert sem rudom előhozni(de ettől függetlenűl müxik a cucc semmi gond nincs vele).Ahogy elkezdem installálni két hibaüzenetet kapok.
az első:INF error video not found erre csak OK-ét tudok nyomni
a második:Setup was unable to omplete the installation.Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup.itt is csak OK gomb van
mi tévő legyek ?!HELP ME -
zsocaozd
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
És a negyedik gumitalpat hová rakod? Vagy neked benne van az akksi a gépben, arra rakod? Én kivettem az akksit, mert úgysem kell (asztaliként használom a notit), így viszont sajnos megszabadítottam a gépet a negyedik lábtól...idióta tervezők...
Hol lehet ilyen magas gumilábakat kapni? Nagyon jó ötletnek tartom!
[Szerkesztve] -
hery_boy
tag
A Notesz teljesítménye az asztaliakéval vetekszik, ez persze a hőre is igaz...azt viszont el kell vezetni, erre a legalkalmasabb a nagy légbeömlő nyílás amit a kijelző miatt nem is tehetsz máshova...
eleinte probálkoztam ventis padokkal, de késöbb rájöttem elég két gumitalp magasító, és már is jobban szellőzik, nincs is gondom a game-nél! (cod2,nfmw,qvake4,css....)
[Szerkesztve] -
BuG_
csendes tag
Minden Clevonak alul van a venti nyílása? Mert ha igen ez nagyon rossz tervezési megoldás! Nekem csak ez nem tetszik az m400a-ban.
-
earny
tag
-
zsocaozd
tag
Nekem az M40AE-ben NEC ND6550A 8x-os író van.
Ezzel simán írom a 8x-os Arita-t 8x-osan. Viszont pl. a TDK 8x-osat csak 6x-osnak ismerte fel és így is írta. Ráadásul úgy írta meg, hogy nem minden olvasóval lehetett hibátlanul olvasni, ellentétben a 8x-os Arita-val. Mondjuk ez nem mérvadó, mert a TDK jóideje már amúgyis olyan fos minőségű dolgokat gyárt, hogy az csuda...
2.23-as firmware volt az írón, most frissítettem a legújabb 2.62 RC1-esre, ez már régió free-vé is teszi a cuccost. A frissítés óta még nem próbáltam, de nem lepődnék meg, ha mostmár rendesen vinne minden 8x-os lemezt.
A te problémádra is egy firmware frissítés lesz a megoldás, ez tuti (más eleve nem lehet)! -
Bancsi
csendes tag
A chiligreent is a clevo csinálja?nem tudjátok!Mit lehet csinálni a hűtéssel ha egyfolytában duruzsol mint egy kávédaráló???Vagy hagyjam a fenébe?Ugyanis most vettem egy chiligreent és melegszik ha hálózaton van a hűtó hangja pedig megszokhatatlan!!!Valaki valamit tud ajánlani?
-
xedos
addikt
Nyitottam egy noti winyó tesztes topicot.
Ha gondoljátok, akkor várom az eredményeket...
[link] -
Tromi
csendes tag
Hali! Valaki írjon már olyan progit clevo notebookhoz ami kiírja a hőmérsékleteket!proci, vga, memória! Előre is köszi
-
pBandi
tag
Ti tudtok 8x-an DVD-t irni? Mert nekem eddig csak 4x-en sikerult irnom, barmilyen lemezre, pedig a nero felismeri,hogy 8x-os??
-
zsocaozd
tag
Bocs mindenkitől, hogy csak ilyen későn reagálok, de csak most tévedtem megint ide.

A videók megjelenítéséhez nem elég csak TV-re átkapcsolni, mivel a videók tök más layeren jelennek meg, mint pl. a desktop-od. A video layeren megjelenő cuccokhoz érdemes használni (biztosan van más mód is) az ATI Catalyst Control Center-t.
Ez egy fantasztikus találmány! Mindent(!) be tudsz állítani vele, azt is, hogy a videók hol és hogyan jelenjenek meg (full screen, vagy úgy, ahogy a notin, stb.). Ráadásul az így elkészített beállításaidból profilokat hozhatsz létre, amikhez társíthatsz ikonokat, hot key-eket, stb., így akár a desktop-on egy ikonra kattintva rögtön átkapcsol TV-re (vagy a notid mellett azon is megjelenít), beállítva mindent, amit kell (pl. a videók megfelelő megjelenítését is) annak alapján, ahogy te elmentetted a profilba. Aztán egy másik ikonnal visszaválthatsz arra, hogy csak a notidon jelenjen meg minden, stb.
Szóval ha Catalyst-od van és profin szeretnéd beállítani a cuccost, akkor a control center elengedhetetlen. Le tudod tölteni általában onnan, ahonnan a ''hivatalos'' Catalyst-ot is. Microsoft .NET Framework-nak telepítve kell lennie az XP-dben hozzá, egyébként nem tudod feltelepíteni!
Íme egy letöltési cím (ati.com):
[link] -
hery_boy
tag
A megoldás a leválasztó tranzformátor, és esetleg kűlső USB-s hangkárgya!
Azt tudni kell, hogy a a kapcsolt üzemű tápegységek nem leválasztók, az elektrónika a hálózati feszültséget csökkenti le a berendezés számára. A levélasztó Tranzformátorok Primer és Szekunder tekercsei nincsenek elektromos kapcsolatban pl: hegessztő trafók, így a kimenet a főldtől leválasztott!
A földelésről való leválasztás mindenképpen szükséges, ha nincs akkor csak kikapcsolt állapotban szabad összedugni őket, különben csúnyán megsütheted a teknikát!
Én nekem a régi leptopon a video kimenet, és video magnó füstölt el a Potenciál külömbség miatt, ammellet hogy szép kis ívet huzott még jól meg is rázott a cucc!
Az ok a videó magnók, erősítők (hifi stb..) 75 százaléka földeletnen rendszerű (lehet hogy leválasztott), nemtudom a te erősítőd milyen lehet! Remélem nem házi barkács megoldás! -
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
A gond a következő:
Az M400a-m SD kártya olvasója nem kezeli le a Corsair 1GB 133X SD kártyát.
A PDA-m (ASUS 730W) szerencsére korrektül kezeli.
A noti látja a kártyát, de amikor hozzá akarok nyúlni, akkor a Disc not formatted üzenetet kapom.
Felajánlja a formázást???!!!. De persze ez is sikertelen.
A másik sima 32MB-os SD cardomat simán viszi a laptop.
Lehet, hogy a 133X high speed card-dal inkompatibilis a noti?
Vagy az 1GB miatt?
Nektek mi a tapasztalatotok/véleményetek? -
Dr. Akula
félisten
Ugyanaz a cucc akár integrált, akár külön van, nem? Csak így egy külön csatlakozóval kevesebb, kisebb helyet is foglal. Asztali gépemben MSI K8N Diamond van, arra SB Live-ot integráltak, sokan dícsérik, én mondjuk nem próbáltam, Audigy2-m van, de előtte sima PCI-os Live-om volt, azzal se volt semmi panasz, az Azaliát kb ezzel hozták egy szintre, sztem olyan szar nem lehet. Bár hozzáteszem nem találkoztam vele élőben.
-
Tromika
csendes tag
2 hete vásároltam egy clevo 400ae t!Munkám a Dj-skedés! És most hétvégén elvittem a notebookot is.Rá lett kötve egy közel 3000w os hangrendszerre és rettenetes nagy gerjedése volt!De ha a hálózati adapter kihúzom megszünik! Nem tudja valaki h le lehet e vhogy földelni vagy valami? Amúgy elég jó a hangkártya , ventillátor zajt minimálisan veszi át!Valaki írjon a témába!
Előre is köszi -
shame_
csendes tag
Üdv!
Jelentem ma vettem egy m400-at 303e Ft-ért!
1,73 Sonoma, 512 DDR, x700, 1400*1050, 40gb, DVD+-RW
Az IQ-ban vettem, az eladó nagyon kézséges volt. A gépet alaposan teszteltem (pcmark 02, pcmark04, 3dmark05). Az eladó, Vince nagyon kézséges volt, a 3dmark05-öt ő adta, és jól tűrte a kb 45 perces berhelést
Tapasztalatok: a gép tetszik, jó teljesítményt nyújt, nem túl zajos és elviselhetően melegszik. Egyedül a billentyűzet tűnt Teszkó-gazdaságosnak: ha lenyomtam egy billentyűt, belapult a billentyűzet.
Na, nem is szaporítom tovább a szót: ez egy jó gép. -
csavar
csendes tag
Üdv!
Ismerős vásárolt notit sulinetre: Clevo m550g.
A rajta lévő ''reklám'', 12 napos Windowst letörölte és fel akarta telepíteni a saját XP prof-ját.
Sajnos a telepítés elején megfagy/elszáll a telepítő vmilyen kernel problémával.
A próba Win tökéletesen működött. Mi lehet a probléma?
Talán annyira új chipset van benne h a telepítés elején F5 ? billentyűvel be kellene adagolni a drivert? (Sata)
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszi. -
Szmuki
tag
Ezt a K-lite(mega codec pack)-ot leszedtem valahonnan full verziót el se indult az exe file

[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
Nálam mindig kikötnek a legismeretlenebb codeccel tömörgetett filmek, eddig ez vált be legjobban. A codec packok közül sztem a K-lite a legjobb, mások is dícsérik. Eddig még semmivel nem akadt össze, játékkal se (pl. az Ace asszem a GTA:SA-val is összeakad), ezért merem használni és ajánlani. Ffdshow, wm9codecs is azért van, mert volt film ami csak azzal ment (anélkül csak hang ment + fekete képernyő), pedig elvileg a K-lite-ban is van ffdshow. Persze nem kötelező ezt használni, de nekem bevált hosszú távon is, ha valakinek codec gondja van, próbálja ki ezt a kombinációt, sztem 100% megoldódik.

-
xedos
addikt
A videó beállításoknál nézd már meg, hogy a színház mód be van-e kapcsolva...
Ott is vannak beállítások, csak nem emlékszem rá...
Most meg nvidia kártyám van...
Dr.Akula: nekem már régen volt probléma...
A codec packeket nem szeretem. Én egy AC3-at,xvid-et+vobsubot használok... -
-
Szmuki
tag
HELP ME!
Nem tudom feltenni a notira az új catalystot .Elindítom, és install közbe ezt írja ki:
INF error video driver not found.
Setup was unable to complete the installation.Try
to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup.
mert nekem 5.7-es catalystom van fenn .Jó lenne ujabbat feltenni. -
Szmuki
tag
A segítségeteket szeretném kérni.Ha tévére rákötöm a notit és avi-t játszok le akkor a kép nem megy át a DVD filmekkel nincs ilyen gondom,miért van ez?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
zsocaozd
üzenetére
Az asztaliban egy SATA Maxtor 300GB / 16 MB van, tudom mit tud, de egy notiban nem az a legfontosabb hogy szanszéjjel égessen mindent. Nálam otthon nyáron elég meleg van, és akkor is akarom használni a cuccot. Inkább lassabb legyen de megbízható. Meg aztán ha van elég ramod, nem kell a vinyót (annyit) használni, akkor meg tökmind1 hogy mennyin nem pörög.

-
pBandi
tag
Én A qwerty-ben vettem és egy bővíőtnyílás sincs leragasztva, sőt kívül egyáltalán nincs rajta matrica... Az akksi alatt láttam egyet, meg a tápon és kész.
-
hery_boy
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Ezek szerint a notbook.hu-n mindent leblombálnak? az gáz! Most néztem ha akarnám akár az egész alját lebonthatnám a notinmak gond nélkül...

Na mindegy szerintem akkor is meg lehet velük beszélni a vincsi cserét, én például ugy küldtem be egy használt vincsit az Albához és szó nélkül berakták!
Csak annyi kikötés volt hogy ne samsung legyen mert a biosz mindig eldobálja velük a kapcsolatot!
-
zsocaozd
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Természetesen terveztem memória bővítést. Hát igen, csakhogy a memória bővítés miatt is le kell szedni a matricát, így azt is csak garis szervízben tehetném meg elvileg, de majd még utánnajárok.
A 7200-as vinyót szerintem csak az nem hiányolja, akinek nincs összehasonlítási alapja egymás mellett egy 5400-assal, nekem van, bazira hiányzik a 7200. Ha nem lenne legarizva a vinyónyílás, tutira beleraknám a NEC-ben lévő 60GB-os 7200-ast ennek a 80GB-os 5400-as 8MB cach-es fosnak a helyére (pontosabban mellé a paralellre, merthogy ez serial ATA ugyi), gondolkodás nélkül. Érdekes, hogy ennek a 80gigásnak min. olyan gyorsnak kellene lennie, mint a másik vinyónak, de mégsem így van. Ráadásul a beállításain sem tudok változtatni, mert (ahogy egyik előző hozzászólásomban írtam) a BIOS-ban ez egyszerűen le van korlátozva, azt írja, hogy én user szinten vagyok, ezért nem változtathatom, szóljak a rendszergazdának...behalás... -
Dr. Akula
félisten
Most nyomtam egy gyorstesztet 3dmark05-tel, 2100 pont. Nem sok, ahhoz képest hogy 2500 körül kéne lennie. Persze ez csak a gyári winxp home, fat32-vel, ki tudja milyen driverekkel. A legnagyobb pozitívum hogy ez működik, Quake4-eztem is rajta kicsit, a Travelmatyi már az intrón se jutott túl.

A Turion64 is tud dual channelt, vagy csak a Dothan?
/* Meglévő partíciót (főleg a C:-t) hol a rákba lehet átkonvertálni NTFS-re? Nem formázni akarom, adatok maradjanak, csak konvertáljon. */
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Váááá...
Látom meg van az újabb notid!
Majd írjál tapasztalatokat! Csak melyik fórumban ?
Hidd el, én kicseréltem a 4200-as winyómat 7200-esre, és alig melegebb a gép.
Éppen csak érzékelhető! A sebesség nőtt, de igazából alig venni észre.
Mondjuk a töltési idő 15 sec helyett mondjuk 12....
Kváncsi leszek hogyan vélekedsz majd. Turion-Dothan és Gef6600-X700! -
Dr. Akula
félisten
válasz
zsocaozd
üzenetére
Ehhez képest az Acompban a Gericom exnotimra simán tudtak garit vállalni úgy is hogy akkor cserélem benne a memóriát, vinyót amikor akarom, direkt rákérdeztem az üzletben, szal nem alapértelmezett a matricázás.
Nekem is az aksin van az egyik láb (a Travelmatyin mellette volt), de aksi nélkül se billeg. A venti szinte mindegyik notiban alulról szívja a levegőt, sajnos ritka kivétel amelyik nem. Valaki már régebben is felvetette hogy hiába vennél bele X800-at (ha egyáltalán kapnál valahol Japánban vagy USA-ban, mert hogy nálunk nem az tuti), nem biztos hogy elég hozzá a kisebb VGA-ra méretezett hűtés. Vinyóból nekem nem nagyon kell a 4200-asnál gyorsabb, örülök ha minél kevésbé melegszik, ha gyorsítani akarsz, akkor is inkább memóriát vegyél bele, 1-2 GB nagy csodákat tud művelni, nagyobbat mint akár dupla gyors vinyó (ha kevesebbet kell swappelni akkor nemcsak gyorsabb, de a vinyót is kíméli, ezzel a melegedés is kisebb lesz). A GlareType télleg jó, a TM-en mezei TFT volt, ezen GT, és valóban szebb / nagyobb látószögű.
-
zsocaozd
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
A garimatricákon rajta van a Clevo felirat egyrészt, másrészt pedig egészen biztos voltam még a gép vásárlása előtt is abban, hogy ez minden bővítőnyíláson rajta lesz. Nyílvánvaló, hogy nem lehet egy notira úgy garanciát adni, hogy te bármikor ki-be cserélgetheted az alkatrészeit (akár a procit, vga-t, jóformán mindent), szóval ezzel semmi bajom, megértem. Annál inkább van viszont az alábbiakkal.
Láttam, hogy érdeklődsz az M40AE felől. Én néhány napja vettem pont egy M40AE Pro 01-et, ezért leírok egy-két dolgot, amin totál kiakadtam, pontosabban beidézem egy levelemből, mert lusta vagyok újra leírni.
''Hát nagyon el voltam szállva, mikor kicsomiztam a notit (szerintem kib@szott jól néz
ki), de most, hogy már túl vagyok az első csodálkozásokon, kicsit hidegebb
fejjel tudom megítélni a gépet.
Hát..... a ''drága'' tervezők a gép egyik lábát egész egyszerűen rátették az
akksira! Ezt add össze! Így, ha kiveszed az akksit, akkor megszabadulsz az
egyik lábtól is, tehát a gép billeg az asztalon valamilyen szinten (minimális), főleg, ha a kis kacsómat ráteszem gépeléshez.
Szerintem ritka nagy baromnak kellett lennie a tervezőnek (pláne ha egy
egész csapat volt) ahhoz, hogy ilyet csináljon.
A másik, ennél sokkal súlyosabb gond, hogy a gép alján van a két venti.
Egyrészt ugye csak asztalon lehet használni a notit, sem ölben, sem ágyban,
sem sehogy máshogy, mert elfeded vele a ventiket (milyen noti már az
ilyen???)..., másrészt pedig már szinte leégette az asztalomról a lakkot és
ami sokkal súlyosabb, a billentyűzetet totál felforrósítja és a pofámba
vágja a levegőt (a szemem beteg és nem bírja az ilyesmit).
Szóval ezt a néhány dolgot leszámítva szuper a szerkezet, bár őszintén szólva a
több éves NEC notimhoz képest, amiben 1.8-as sima (nem dothan) Pentium proci
van, 333-as RAM-al (512 mega az is), olyan rohadtmódon nagy gyorsulást nem
tapasznyaltam még a 256MB-os X700 VGA kártyesz ellenére sem. Persze igaz, hogy
játékot még nem futtattam, csak Win-es alkalmazásokat...
A NEC notimhoz képest még az is rendkívül feltűnő különbség, hogy ha a Clevo
egyik oldalát megemelem egy ujjal, az egész gép váza szinte behajlik, annyira
gyenge anyagból készült, a NEC semmivel sem vastagabb, de sokkal tömörebb,
látszik, hogy nagyon meg van csinálva, ez a Clevo meg elég fos, ócsó
műanyagból készült...hát evvan.
Nna mindegy, mindentől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve a notival,
csak ne fújná a pofámba a forró levegőt a két hűtő...ezt az egyet el tudnám
felejteni szívesen...''
Ezt a levelet még aznap írtam, amikor felinstalláltam a gépet, szóval ezek az ökörségek azonnal szembetűnőek voltak a notin. A játékok közül azóta össz-vissz kettőt próbáltam rajta (egyelőre ennyi van), ez a Panzers és a Doom3. A Panzers persze kivállóan fut (stratégia), a Doom3 automatikus észlelése közepes minőséget állít be a játékban, de az advanced-nél nyugodtan lehet még tuningolni a beállításokon, mert simán viszi a VGA. FPS-t nem mértem, a 3DMark05-ben kétezerhatszázakárhány pontot csinált.
Véleményem szerint ár/teljesítmény arányban nagyon jó a gép, érdemes megvenni, de csakis a Pro verziót. Ha jobban belegondolsz, a sima verziókban egyedül a procit nem érdemes cserélni, minden mást igen, itt viszont csak a procit kell cserélned, ha nagyobb teljesítményt akarsz, mert minden más már elég ász. Esetleg még egy PCIe X800-at belepakolhatsz, ha nagyon durván akarsz nyomulni.
Annyi gondom van még, hogy a vinyót kicsit lassúnak tartom, mivel a NEC notimban nagyon hozzászoktam a 7200rpm vinyóhoz.
Valamiért a videókat sem úgy játsza le a noti, ahogy kéne. Nagyon gyönyörű a minőség, de akadoznak a videók. Ugyanezt átrakom a NEC notira, ott tökéletes...
Ja és még valami, egy nagyon fontos dolog: a Glare Type kijelző Istencsászár!
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Őszinte leszek: 3 komoly notim volt és még vagy 5-öt néztem meg!
Az ASUS-om mobil P4 3.2es Radeon 9700/64-el.. langyos-meleg a billentyűzet és a touchpad. Az egeret tartó kezedre tűzforró levegőt fújt -játék alatt- és űvöltött. Alap esetben 1860Mhz-en ment, Internet, szövegszerkesztés alatt csendes és langyos volt. Ekkor is ment a venti, de nagyon halkan.
A Clevo M400A 1.86-os Dothan X700/128M
Akármit csináltam rajta a gép bal oldala forró volt! A VGA kimenet szinte égetett...
A ventillátor hol ment, hol nem - viszont amikor ment, akkor hangos volt.. pontosabban a hangszíne volt idegesítő. Átlagos használat mellett az ASUS-on jobb volt dolgozni! Hang, elegedés!
ACER 1.73Dothan Gef 6660Go/64M
A gép mindig hideg, kivéve a képernyő alatt bal oldalt... de ott nem fogom. A másik melegebb pont - ami csak max langyos: a billentyűzet jobb oldala, ahol a 7200-es winyó pörög. A venti állandóan megy! Előszőr zavart, de még mindig jobb mint a Clevo felpörgö ventije! Játék alatt sem lesz forró a gép! Viszont akkor már a venti hangos, de halkabb a Clevoénál.
Amit néztem még:
FUJITSU SIEMENS Amilo M1437G -1.73Dothan X700/128M
Használat közben melegszik. Eléggé langyos lesz a billentyűzet és a touchpad.
A gép jobb sarka a csuklód alatt forró! Ott van a winyó...
Hasonlóan hangoss mint az Acer - viszont van egy gomb, amivel visszaveszed a procit, ekkor a venti sem megy! Cserébe, nagyon melegszik!!!!
Hasonló tapasztalatom volt egy at hiszem 7640-esssel amiben 3000-es Sempron és alaplapi VGA volt!!!!!
A többi gépről nem nyilatkoznék, mert nem volt annyi időm végignézni...
Kollégám Sony Tr1-ese viszont nem semmi
10.6'' Glaretype 1280x768-as kijelző, 1.1ULV-s proci valós 5órás akkuidő!!!!! -
Dr. Akula
félisten
-
hery_boy
tag
válasz
Rover623
üzenetére
Bocsi Rover de ezt már nem hagyhattam szó nélkül!

az igaz hogy a notik célja az alacsony fogyasztás, de ez nem mehet teljesen a teljesítmény kárára, kölönben a farc se venne notit!
A notik élettartamát sokkal jobban befolyásolja a gép hardweros összeálítása, mint az asztali gépekét, megjegyzem a Clevo M400A bizony nem egy asztali gépet magamögé utasít teljesítményben! És már elnézést de az erősődő ventik hangja szinkronban van a teljesítménnyel, nyilvánvaló ha asztali pécét helyetesítek vele, akkor számolni kell azzal hogy az igénybevétel fügvényében nől a fogyasztása és ezzel párhuzamosan a hőmérséklet is emelkedik a ventik ennek elszálítását ugyan olyan hatékonysággal végzik mint az asztali Pc-knél a proci hűttés vagy videokari hűttés! ha leveszed egy asztali Pc oldalát könnyen lehet hogy ennél sokkal zavaróbb zajok szűrődnek ki!
Egyébként már töbször is bebizonyosodott hogy a frekik felstrofolása zsákutca, csak arra jó hogy izzon az egész gép, az időzítés az ami számít! Bár valóban kicsit lassabban töltöget de ez inkább vincsi kérdése, speciel én a hő és emergia takarékosság miatt kompromisszáltam egy 4200 fordulatú vincsivel! Megjegyzem maximális grafikával megy a Qvake4;Age3;és jó grafikával megy coll of duty 2 is!
ez utóbinál derült ki hogy a füstött azért az ati sem szereti annyira lekezelni, de ennyi szépség hibával még elmegy. 

ahhoz képest hogy Dr Akula mennyire makacs módon ragaszkodott az asztali configokhoz, örömmel látom hogy már őt is elkapta a mutimédiás noteszLáz
megjegyzem nekem 128Mb-os a video karim de nem érzem hogy ez probléma lenne!
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
Nem olyaz ''zöld'' az, pl. az asztali 9800 pronál a 256 megás lassabb a 128-asnál! Ehhez kapcsolódik: kb. ugyanolyan árban van a nagyobb procis, de csak 128 megás (nempro), illetve a kisebb procis, de 256megás (pro) változat, melyik dob többet a (játék)teljesítményen? Proci vagy +vram? (Konkrétan ennél a típusnál.)
-
Dr. Akula
félisten
Akkor szted mit vegyek a mostani helyett? Másfajta Acert (x700-zal, mert a gf 6600-ban már nem bízok), vagy FuSit? A legfontosabb hogy megbízhatóan működjön, ne állandóan a szervízbe járjak vele mint ezzel. Mostmár olyat szeretnék amit végre használni is tudok, de nemtom melyikben bízzak.

-
Rover623
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
1. kérdés elég ''zöld''...

Sokat számít...q*rva sokat...ha vki notin akarja nyomni a csúcsjátékokat, nagyon kösse fel a gatyót...
Még az asztali gépeknél sem mindegy hogy milyen alkatrészekből dobják össze, nemhogy egy notinál, ahol az energiatakarékosságra ''gyúrnak'' nem pedig a teljesítményre...
Alacsonyabb buszfreki, kevesebb és/vagy lassabb RAM, lassabb HDD...és akkor még shared memory-s VGA...
Nesze neked játék...diafilmvetítés...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Szia!
Ugye nekem M400Am volt... utána vettem az ACER-t...
Teljesítményben gyengébb, ugyanakkor mínőségre nekem jobban tetszik!
A Clevo jelentőssen melegebb és hangosabb is. Nekem szempont volt, hogy a winyót cserélhessem. A Clevonak minden ajtaja garancia matricával van lezárva...
Nézzél meg egyet élőben, tapizd meg.
Szervíze szerintem talán a legjobb lehet... notebook.hu!
Gondok: átlagos lehet. -
Dr. Akula
félisten
Gondolkozom egy Clevo M40AE-ben.
1. Megéri a Prot venni a 256 MB vram miatt, vagy ugyanaz a teljesítmény játékok alatt (nevesítve: pl. Quake 4, Age of Empires 3, Call of Duty 2) mint a ''nempro''? Nyilván alkalmazástól is függ a dolog, de van amiben látható (nem 0.00001%) teljesítménypluszt nyújt (pl. a felsoroltak)? 3dmark05-ben láttam hogy jobb, de inkább a valós alkalmazások érdekelnek.
2. Hol szervizelik a Clevot? Milyen a szervíz hírneve? Rikvest féle, vagy korrekt?
3. Ez leginkább d900t-nek: Mennyire megbízható ez a típus (sokat kell vele szervízbe rohangálni vagy sem)? Statisztikai alapon érdemes-e belevágni? Hallottam már róla jót is rosszat is, a jelenlegi notim fényében inkább előbb kérdezek mint megint így járjak. -
Szmuki
tag
nem tudom installálni az új catalystot .ezt a hibaüzenetet írja ki:INF error video driver not found
-
Szmuki
tag
és le kell szedni a régi catalystot vagy instaláljam rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X, 32GB DDR5, RTX 5070 12GB, 1TB NVMe
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 10700K , RTX 3080 , 32GB 3600MHz , 1TB NVME , 1TB HDD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)