Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Miért lenne lehetetlen? Azért, mert hozzá vagy szokva, hogy más cégek 500%-os haszonnal dolgoznak?
Nem a Clevo olcsó, a többi márka túl drága! Nézd már meg pl., hogy egy 850 ezer Ft-os notebook mitől olyan drága? Ujjlenyomat olvasót, meg olyan szir-szar szolgáltatásokat raknak bele, amiket software-esen simán meg lehet oldani, sőt, ezekben is úgy van megoldva, de akinek nagyon sok pénze van, az úgy érzi, hogy ő most minőséget vett, holott az is ugyanúgy bexarhat akárhány hónap után, mint egy Clevo.
Én úgymond új generációs Clevo-t vettem, legalábbis így emlegetik szakmai honlapokon és azt kell mondjam, semmivel sem találtam több hibát rajta, mint találtam volna egy ASUS-on, vagy bármilyen más gépen. Lehet olvasgatni a honlapokat, fórumokat, tele vannak vadiúj Fujitsu-Siemens gépekre panaszkodó userekkel, akik méregdrágán megvették a gépüket, mert azt hitték, hogy majd állat lesz, de csalódniuk kellett. Pedig a FS-t az egekig magasztalták anno, hogy az az egyik legjobb notikat gyártó cég. Az ASUS-okról nem is beszélve! Nézz szét a neten, hányan és hányan panaszkodnak rájuk! A legkülönbözőbb hibákkal veszik meg eleve a gépeket. Akkor meg minek annyi pénzt kiadni?
Ja és még valami. Ne csak a processzort nézd! Egy noti árát és minőségét nem az szabja meg, hogy 2GB-os Dothan virít-e benne, sőt! Egy 1.7-es gép sokkal jobb konfiggal nagyobb teljesítményre képes! Általában pedig ez igaz a noti forgalmazókra, hogy pontosan ezért rakják bele a 2gigás Dothan-okat a gépekbe, mert a vásárlók zöme csak a proci teljesítményét nézi, azt nem, hogy kap mellé egy hót xar konfigot. Ezzel bárkit szépen át lehet verni...aki hagyja magát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hálózat, Klső meghajtók
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3080Ti 12GB!
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest