Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Természetesen terveztem memória bővítést. Hát igen, csakhogy a memória bővítés miatt is le kell szedni a matricát, így azt is csak garis szervízben tehetném meg elvileg, de majd még utánnajárok.
A 7200-as vinyót szerintem csak az nem hiányolja, akinek nincs összehasonlítási alapja egymás mellett egy 5400-assal, nekem van, bazira hiányzik a 7200. Ha nem lenne legarizva a vinyónyílás, tutira beleraknám a NEC-ben lévő 60GB-os 7200-ast ennek a 80GB-os 5400-as 8MB cach-es fosnak a helyére (pontosabban mellé a paralellre, merthogy ez serial ATA ugyi), gondolkodás nélkül. Érdekes, hogy ennek a 80gigásnak min. olyan gyorsnak kellene lennie, mint a másik vinyónak, de mégsem így van. Ráadásul a beállításain sem tudok változtatni, mert (ahogy egyik előző hozzászólásomban írtam) a BIOS-ban ez egyszerűen le van korlátozva, azt írja, hogy én user szinten vagyok, ezért nem változtathatom, szóljak a rendszergazdának...behalás...
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs