Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz
hery_boy
üzenetére
Attól függ milyen játék, a FEAR, Obli simán örül a 1.5g-nek is, és akkor még nem fut mellette semmi. Persze lehet 512-vel is használni, de akkor osztozkodni kell a programoknak, jön a swappelés, meg szaggatás. A régi notimon még toltam a Far Cryt, szemmel látható(!) volt a különbség 512 és 1g közt. Pl. feleannyi idő alatt betöltötte a pályákat.
-
hery_boy
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
csunyán belenyultál a lelki világomba!

A jelen pillanatban futatott progik csak ramrol virtuál memori nélkül:
- shel: nincs explorer, csak total commander (ebből mindent elérek!)
- Tmpg enkoder fut kb:12 órája esküvői felvételt tömörítek 15gb to 4,7 dvd-re!
- Capwizard kűlső digitalizálóval most is rögzítek külső hdd-re videoklippeket az MTV centralrol!
- Távoli admin kapcsolatbanvezérlem a szervert ahova készülnek a kész dvd-k! ja innen netezem, nem a noteszről! (a szervernek nicsenek kűlső perifériái, viszont 0.5 teraB kapacitás a tároláshoz
)
és a notim az 1gb rambol így is alig 480mb-ot használ! egy bosszantó dolog van hogy a windows reklamál hogy nincs virtuális memoria, de érdekes modon mégis minden megy!
- ja ha nem ilyen brutál célokra használom a gépet, hanem játékot futtatok hálópartin, és még töltögetnek is rolam akkor is a ram 700-800 mb főlé nem megy! ColDuty, ToCa3, FarCray, CouterStriceSourc, stb...
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Az értékcsökkenés notiknál egyáltalán nem úgy alakul, mint a desktop gépeknél!
80.000 Ft fél év alatt, az notiknál baromi nagy csökkenésnek számít ebben az árkategóriában.
Ami meg a RAM-ok kérdését illeti, Dr.Akulának van igaza. Egyáltalán nem a Win-hez kell a több RAM (bár végülis mégiscsak), hanem ahhoz, hogy a swap file (amit a Win memóriaként használ) használatát a minimálisra lehessen csökkenteni, így nem tekeri a vinyót a Win, mint az állat...egyébként ezek nagyon alap dolgok... -
Dr. Akula
félisten
válasz
hery_boy
üzenetére
Nem is a windowsnak kell a mem, hanem a futtatott progiknak. Nyilván nethez nem kell annyi (bár 30 ablaknál már nem árt), viszont excelben már könnyen varázsolhatsz ''nincs elég memória, beszarok oké?'' jellegű errorokat komolyabb tábláknál. Játékról, videotömörítésről nem is beszélve.
-
Dr. Akula
félisten
Nem gyorsabb, mivel az ATA66 max sebességét se képesek elérni a vinyók, még a 7200-as se. Tehát mindegy. A 7200-as nyilván gyorsabb mint az 5400-as, ez viszont csatlakozótól független dolog. Ha azonban jelentősen gyorsítani akarod a notidat, akkor ramot vegyél bele, minimum 1g nem árt, de ha keményen használod, inkább 1.5 - 2. Ez jóval többet számít mint a vinyó. Ha van hova betölteni a cuccokat, nem kell a vinyót tekerni.
-
hery_boy
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Azért én az árát vitatnám!!!
Ugyanis nekem a Albacomp-nál 2oo5.szept. közepén állították össze ugyan ezt a gépet, csak 2.1Ghz procival, 1024rammal, bluetooth, werieles, ( vincsi nélkül! 333 000Ft volt!)
a vincsit külön vettem, na most a 100gb 5400rp kb: 40 000Ft ez igy 373 000 igaz!
A procik közti árrés kb:50 000 a ram kb 10 000 a bluetoot 4 000 werieles 2 000! Ha ehhez hozzá kalkulálom 323.999ft akkor az k**** sok kidobott pénz! Pedik ezek már féléves árak ez a noti tipus meg már kifútó széria! Vagyis már olcsóbnak kéne lennie!
Szerintem sok ezért még ha el is kalkuláltam magam itt ott! Én nem itt vennék gépet! -
BuG_
csendes tag
Helló mindenkienek!
Úgy látom, egy kicsit félreértettetek.
Nekem nem az 5400-as fordulatal van a bajom! Tudom, hogy általában ilyenek vannak a notikban, mert 7200-as melegszik mint.. szóval nagyon
Én azt mondtam, hogy nem SATA! Mivel egy sata-s 5400-as wincsi gyorsabb mint egy sima ata 5400-as. Szerintem.
A másik meg, a végén leírtakat senki nem olvasta el?
Írtam olyat is, hogy játékra van ettől nem sokkal többért sokkal jobb. Nem játékra viszont van kevesebbért, azokat az igényeket jobban kielégítő és nem használtan.
De leszögezem, ez csak az én álláspontom. ha ÉN notit vennék, ezeket tartanám szem előtt! -
zsocaozd
tag
válasz
Tepi csávÓ
üzenetére
Véleményem szerint ennyiért nagyon megéri megvenni, abban a kiépítésben, ahogy a notebook.hu-n szerepel, ha tényleg nagyon vigyáztak rá. A VGA-ban ugyan lehetne 256MB RAM, de ez nem vészes. Emellett, ha megveszed, akkor feltétlen takaríttasd ki!
Legfeljebb, ha tudsz, még vagy 15-20 ezret alkudj le, akkor nyugodtabb is lehetsz, hogy megérte. -
Endrusz83
tag
válasz
Tepi csávÓ
üzenetére
Privi ment!
[Szerkesztve] -
Endrusz83
tag
BuG_ Mindenben Egyet értek veled!!!

Nekem M400A Pro-m van amiben ugye van még a rajtad felsoroltakon kívül Bluetooth,infra,webcam, amik szintén elég hasznosak és ezért nem kell sokat ráfizetni!
Soha nem vennék simát,csak Pro-t!Nagggyon meg vagyok vele elégedve!!!
Király kis gép!
Ugyhogy Tepi Csávó Szerintem Sem Éri Meg!
De halgasd meg több ember véleményét!Én nagyon elfogult vok az én kicsikémmel...
-
-
sghc_toma
senior tag
hát notiban a 4400mAh szvsz tök átlagos, az 5400 rpm szintén. az x700 meg nem biztos,h túl sokat profitálna 256mb memóból. a glaretype megítélése meg teljesen szubjektív-van, akinek, bejön, és van, akinek nagyon nem tetszik.
ezzel most nem azt mondom, h megéri megvenni(ebben nem akarok véleményt mondani-nem ismerem a gépet..), csak sztem a felsorolt dolgok nem hátrányok. -
BuG_
csendes tag
válasz
Tepi csávÓ
üzenetére
Helló!
Szerintem NEM éri meg!
Nem glaretype-os a monitor, már csak ez olyan hátrány ami nagyon nagy.
A winyó nem SATA, szerintem ez is nagyon sokat számít, mivel ezek a wincsik általában csak 5400 fordulatosak.
A videókártya csak 128 megás.
És végül az akumlátor is elég kicsi.
Nem néztem szét nagyon, de szerintem ettől jobb notikat is lehet vennie, egy kicsit nagyobb összeg ráfordításával. És mivel gondolom azért ilyet akarsz mert játékra is kell, ezért méginkább számítanak ezek a tulajdonságok, amiket felsoroltam. Ha viszont nem játékra kell, biztos van jobb ettől. -
Tepi csávÓ
csendes tag
Hello
A sok szakértő véleményét kérem, hogy a topicban említett lap top ezekkel a paraméterekkel([link]) 1 éves garanciával alig használtan(rajta van a folia és csak otthon volt használva) megér-e 250ezret?
Nagyon fontos lenne a válasz és aki válaszolj azt kérem indokolja meg hogy miért.
Köszönöm -
zsocaozd
tag
Ha tudom, hogy itt ilyen korrektül műxik a moderáció, én magam kértem volna már sokkal hamarább.
Sebaj, mostmár tudom!... -
BuG_
csendes tag
Szerintem is úgy van, hogy a notebookoknál a stabilitásra, és a megbízhatóságra mennek a gyártók, hogy ne legyen az, hogy ''megvettem, kicsit állítottam rajta aztán meghalt. milyen sz*r ez az xxx gyártó!''. Ha valaki ilyen szinten akar foglalkozni vele, az vegyen egy asztali gépet -ahogy Zsocaozd is említette - ami fele annyiba kerül. Mivel az emberek 99%-a azért vesz notebookot, mert hordozhatóság a lényeg, ezért szerintem azt veszik alapul, hogy a gép minden körülmények között jól kell hogy működjön. Ezért inkább ilyenre csinálják és vállalják hogy kb 1000 vásárló közül lesz egy olyan, aki bele akar nyúlni, hamár ennyit fizetett érte.
Szerintem, valahogy így lehet ez a dolog.
BIOS frissétésről tud valaki valami újat mondani? -
Endrusz83
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Biztos hogy van benne!
Nekem sem vesz észre minden telt,de ez az infrák hátránya.
Pl nem ismerte fel anno a nokia 6230-amat,de a notebook.hu-s srác oldschool 7110-ét igen.
Egyébként a külső infrák is elég szarok,nem csak ez a beépített.
Az asztali gépemhez vásárolt infra sem ér semmit...
Egyébként a bluetooth is elég fura,de ha ügyes vagy működik...
-
BuG_
csendes tag
A notebook tisztítása hozzá tartozik a garanciához szerintetek? Mert én nem szedhetem szét kitisztítani, akkor nekik kell nem?
-
BuG_
csendes tag
Nekem tökéletesen megy az imfra is és a bluetooth is.
-
zsocaozd
tag
válasz
Realunit
üzenetére
Nekem egy Motorola V550 van, tökéletes BT-al, de csak egyetlen egyszer sikerült valamiféle kommunikációt kicsikarnom a notival. Aztán megint szétesett az egész, azóta sem tudtam összehozni. A teló egyébként egy Logitech BT headset-el műxik rendesen, bár azzal is kínlódni szoktam, hogy összelőjem őket, viszont elmondható, hogy minden alkalommal sikerült még (előbb-utóbb).
Az infra a gépben az totális csőd. Igazából az kellene, hogy az alaplapi infrát rá lehessen keverni egy COM portra. Namost ezt BIOS-ból lehetne elérni, de csak akkor, ha nem ilyen agyon butított, fos Phoenix SETUP lenne a gépben, amiben semmit az égvilágon nem lehet állítani (semmi lényegeset).
Olvastam anno egy fórumon, hogy van egy kis utility, amivel Win alól is meg lehet oldani az alaplapi infrának a COM portra keverését, de nem tudom, hogy konkrétan melyik ez.
[Szerkesztve] -
Realunit
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Az én m400a-m van bluetooth (toshiba), nemtudom még milyet rakhattak bele...
Nekem egy nokia 62xx telefonnal gond nélkül működött párosítás után.
Viszont az infrát azt semmivel sem tudtam még használni, se samsung se nokia telefonnal, se másik számítógéppel infrán összekötve... ált mindig aztcsinálja hogy egykét pillanatra érzékeli hogy van kapcsolat, aztán meg is szakad szinte azonnal és semmit sem lehet csinálni... és van egy olyan érzésem hogy a gépben lévő infra a nemjó, vagy valamit trükközni kéne vele mert a többi eszközömnek tuti jó az infrájuk mert mással már voltak használva. -
zsocaozd
tag
Ezzel a fan paddal a srác, aki megveszi/megvette igen jó üzletet csinált:
[link]
6,5 ezerért ez ingyen van... Nézzétek meg a termék infót!
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
Van aki a gépben lévő bluetooth-t, infrát használja? GPS vevővel használja valaki a gépet? Tapasztalatokra lenne szükségem ezekkel kapcsolatosan.
A bt és infra azért kellene, mert még nem sikerült normális működésre bírnom őket. A GPS tapasztalat meg azért kellene, mert nyáron ezzel mennénk az ország másik végébe nyaralni. A software része megvan már a dolognak, arról is kellenének tapasztalatok, kis segítség. De legfőképp arról, hogy milyen vevőt érdemes venni, milyet nem, stb... -
zsocaozd
tag
Hát ez volt érdekes nekem is. Ha bemelegszik, akkor érthető, de honnan tudja rögtön akkor, amikor még hideg az egész gép?...
Egyébként rendszertelenül leáll a gépem kb. úgy egy hét óta ''page fault in nonepaged area'' hibával. A szívinfarktus kerülget, mivel a legtöbb helyen azt írják, hogy ez memória hibára utal... Nagyon jó... 160km-re lakom Pesttől, úgyhogy a garis szervíz marhasokba kerülne...annyiért vehetnék 2db RAM-ot bele... Nemtom, mi lesz, de nagyon ki vagyok akadva...
Mostmár ott tartok, annyira romlott a helyzet, hogy csökkentett módban vagyok, hálózati támogatással, mivel a drágalátos nem hajlandó bootolni. A folyamat a felénél megáll a fenti kék halállal.
Egyelőre Win reinstall lesz (hátha javul a helyzet), csak az a bajom, hogy néhány héten belül kell a noti egy marhakomoly feladatra. Egy sajtótájékoztatóra fogom vinni és bár viszem a másik notit is tartaléknak, de nagyon nagy gáz lesz, ha ez ki fog akadni és ott kell a sajtótájékoztató közepén átszerelni az egész rendszert... Ráadásul cégben csinálom, megrendelésre...nagyon nagy gáz lesz, ha menet közben fog fagyogatni... Akkor tutira kihajintom a fenébe!...
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
Minden elektromos berendezés bocsát ki ózont magából. Van amelyik többet, van amelyik kevesebbet. Annak idején a notiknál emlegették sokat az ózonkibocsájtást, mert '95-ben és '99-ben, majd 2003-ban nagy reformok voltak az elektromos berendezések környezetvédelmi szabályozása terén.
Nem emlékszem, hogy a noti dobozán, csomagolásán, vagy bárhol láttam volna TCO címkét, vagy hasonlót...ez jutott eszembe...ti láttatok ilyet? Asszem, már TCO 2005-ös címkének kell lennie, de min. TCO 2003-nak... -
pBandi
tag
Tudja valaki,hogy mint jelent ez: Bekapcsolom a gépet, vetik maxon mennek (ílyen hangosan még soha sem hallottam), sipol, mint a disznó, megy vagy 30s-et el lekapcsol? Semmi sem melegebb a szoksosnál.
Eddig egyszer játszotta ezt el. -
zsocaozd
tag
A notik ózonkibocsájtásáról nem tudtok valahol teszteket, vagy valamilyen adatokat, esetleg összehasonlító táblázatot?
Megmondom őszintén, miért kérdem. Anno vettünk egy ózon ionizátort, amit folyamatosan használtunk, előírás szerint a szobában. Aztán kezdtem rosszul lenni, nem részletezem, kiderült, hogy a készüléktől, pontosabban a kibocsájtott ózontól van. Magam sem értem, hogyan lehet ez, mikor éppenhogy jó hatással kellett volna lennie ilyen mennyiségben és összeállításban, ahogy a gép nyomta. Ennek azonban ellenkezője történt, nagyon lebetegedtem tőle, így soha többé nem használtuk ezt a gépet, már nincs is itt.
Az utóbbi néhány hétben beteg voltam és nagyon hasonlóak voltak a tünetek ahhoz, mint amikor az ózon ionizátortól lettem beteg. Egyszerűen képtelen voltam a noti elé ülni, mert amint bekapcsoltam, azonnal rosszabbul lettem. Nem tudom, hogy ez csak a ventik által kinyomott, poros, meleg, száraz levegő miatt volt, vagy esetleg volt köze a noti ózonkibocsájtásának a rosszulléteimhez, esetleg a betegségemhez?...
Van ötletetek?
Sem a notimon, sem a dobozán, sem a papírjain (amennyire emlékszem) nem találtam semmilyen környezetvédelmi előírásnak történő megfelelést...
Úgy nagy általánosságban is rosszul érzem magam a noti által a billentyűk közt meg itt-ott kinyomott levegőtől. Az ablakot, ami itt van a székem mellett még télen is állandóan nyitva kellett tartani, hogy ne fulladozzak...
[Szerkesztve] -
BuG_
csendes tag
Örülök, hogy segíthettem!
Mindent összevetve egyáltalán nem rossz gépet vettünk. Engem igazából csak a ventillátorok elhelyezése zavar, de már megszoktam. Ár/teljesítmény arányát nézve pedig nagyon jól döntöttünk, még a kisebb tervezési és egyéb bakikat leszámítva is.
Én nagyon megszerettem! -
Eryck
csendes tag
Üldöztetem a Fórumozókat!
Fájó szívvel, de úgy néz ki meg kell válnom a Clevo M400A notimtól.
A gép paraméterei:
- Intel Pentium M-A, 1733 MHz DOTHAN
- 1024 MB RAM
- HL-DT-ST DVDRAM GMA-4080N
- SAMSUNG MP0804H (80 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
- ATI MOBILITY RADEON X700 (256 MB)
- Intel 2200BG Wifi, Bluetooth, Camera, stb.
A gép májusban lesz egy éves, jó állapotban van az aksit is beleértve, egyedül a házon látszik hogy használva volt. Ha csak fele annyira szükségem lenne a videokártya erejére, mint az aksi teljesítményére, nem adnám el, mert a legjobb gépem ez volt eddig
így viszont a már megrendelt 12''-os utódjára kell a pénzmag.... meg benzinre. 
Emilben keressen meg akit érdekel! Cím: spoon@fw.hu
THX! -
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
LCD lötyögős témához:
Nekem 1 éves az m400a-m. Először nekem is az tűnt fel, hogy kicsit lötyög az LCD. Ezt követően arra lettem figyelmes, hogy nehéz becsukni a képernyőt, és nem is illeszkedik jól e helyére becsukott állapotban.
Az ok az, hogy a gépen lévő két hátsó, szélső csavar kiszakadt. Elemezve a kontrukciót rájöttem, hogy az LCD behajtásakor iszonyat erő hat erre a 2 csavarra, ugyanis a gép felső borítását tépi el az aljától ezen a két ponton (itt vannak a ''pántok''). Amikor kiszakadt a csavar, akkor iszonyat módon el is vált a 2 réteg, és annyira hajlott, hogyha az ember figyelmetlenül csukta volna össze az egész felső lemez kettétört volna.
Végülis megoldottam a problémát úgy, hogy egy alátétet tettem a csavarok alá, amellyel most a gép alján támaszkodik meg a csavar. Ez szerintem stabilabb megoldás, mint az eredeti, amikor a csavar lyukában egy kis műanyag peremen rögzöltek a csavarfejek.
Nem is csoda, hogy megadta magát.
Nem akartam szarakodni garanciális javítással, mert nincs kedvem a gépet szervízbe vinni, de annyit elárulok, hogy nagyon vigyáztam a gépre, és ez a hiba egyértelműen konstrukciós (házgyengeség). Mindig óvatosan csuktam le a gép kijelzőjét. -
BuG_
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Sziasztok!
Én is leírom, hogy én mit kezdtem a touch-pad problémával. Én az eredeti touchpad drivert használom hozzá. Letöltöttem egy kicsivel újabbat, de igazából semmi különbséget nem vettem észre a két verzió között. (ha valakit érdekel az új driver az itt érheti el: [link] )
Szóval, az touchpad beállításoknál van egy rakat fül. Ezek közül a Touchpad Option nevezetű érdekel minket. Azon belül van egy olyan opció, hogy ''Disable when typing''. Ha ezt kipipáljátok, akkor a touchpad nem aktív akkor, ha a billentyűzetet használjátok.
Mivel én gépelés és játék közben értem hozzá legtöbbször, ezért ez az opció teljesen megszüntette a problémámat, mivel játék közben ugye folyamatosan használom a billenytyűzetet, akár csak gépelés közben
.Azóta egyáltalán nem történt ''véletlen baleset''.
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
Azt elfelejtettem leírni, hogy drivernek nem az eredetileg a géphez adott drivert tettem fel, hanem az NXPad nevezetűt. Ebben van egy rakás beállítási lehetőség, köztük a tapping (ehhez is van egy csomó beállítás benne).
Ezt a drivert a másik (NEC M300) notimhoz tanácsolták letölteni.
Íme az adatai:
Item Number: REFFIUP05030100
Title: NEC NX PAD
Version: 5.4.902.7
Entry date: 2002-09-27
Operating System: Win2000 + WinXP
Applies to: Mouse
Installation Notes: Click My Computer with the secondary mouse button and select Properties from the pop-up menu.
Click the Hardware tab, click the Device Manager tab.
Click Mice and other pointing devices, then double-click the driver already listed (PS/2 mouse device detected by Windows XP).
In the Mice and other pointing devices properties window, select the Driver tab.
Click the Update Driver button, the Upgrade Device Driver Wizard will appear, click the Next button.
Select Search for a suitable driver for my device (recommended) and click Next.
Select Specify a location and click Browse...
Browse to the folder C:\PNP\MOUSE\Apfiltr.inf
Click OK, click Next, and follow the on screen instructions
Close the Mice and other pointing devices properties window by clicking Close
Restart your computer
Item Number: REFFIUP05030100
Title: NEC NX PAD
Version: 5.4.902.7
Entry date: 2002-09-27
Operating System: Win2000 + WinXP
Applies to: Mouse
Installation Notes: Click My Computer with the secondary mouse button and select Properties from the pop-up menu.
Click the Hardware tab, click the Device Manager tab.
Click Mice and other pointing devices, then double-click the driver already listed (PS/2 mouse device detected by Windows XP).
In the Mice and other pointing devices properties window, select the Driver tab.
Click the Update Driver button, the Upgrade Device Driver Wizard will appear, click the Next button.
Select Search for a suitable driver for my device (recommended) and click Next.
Select Specify a location and click Browse...
Browse to the folder C:\PNP\MOUSE\Apfiltr.inf
Click OK, click Next, and follow the on screen instructions
Close the Mice and other pointing devices properties window by clicking Close
Restart your computer -
-
zsocaozd
tag
Hangsúlyozom, hogy most a saját tapasztalatomat írom le, lehetséges, hogy van ennél jobb megoldás is. Ha valaki tud jobbat, arra kérem, írja le.
Szóval:
Sajnos a mi gépünknél nem gondoltak arra, hogy esetleg külső egeret szeretnénk használni, ezért nincs meg az érintőpad letiltásának hardveres lehetősége. Újabb (és márkásabb, pl. ASUS) notikon már a Fn billentyűvel ez megoldott (plusz ugye mégegy bill.).
Más notikon is csak úgy lehet ezt megoldani, hogyha feltelepíted az érintőpad driver-ét. Ebben az esetben a driver setup-jában szerepel a touchpad kikapcsolásának lehetősége.
A mi esetünkben sajnos ez sem oldható meg. Viszont a jó hír az, hogy a tapping kikapcsolható! Persze csak a driver-ben van erre lehetőség, de legalább nem kerülünk az elmebaj szélére amiatt, hogy a hüvelyikujjunkkal állandóan hozzáérünk véletlenül a padhoz (szerintem ez sokunk problémája), mindamellett, hogy külső egeret használunk.
Tehát a megoldás a problémára: feltelepíteni a driver-t, majd a megfelelő helyen (nálam ez: Touchpad Options/Tapping Enabled pipa kiszedése) kikapcsolni a tapping funkciót. Ezzel működőképes marad a touchpad-unk, viszont nyugodtan nyomkodhatjuk, nem fogja érzékelni.
Sajnálatos tény, hogy azért, hogy lebutítsuk a gépünket (tehát nem egy plusz funkciót használunk ki) futtatnunk kell egy segédprogramot, amely egy plusz processzor terhelést jelent, lényegesen gyengítve ezzel gépünk multitask tulajdonságait.
Itt lép megint a képbe az, hogy a franc egye meg annak a pofikáját, aki először kitalálta azt, hogy idióta-biztos, lebutított BIOS SETUP-okkal kell a felhasználók szemét kiszúrni!
Ha legalább annyi lenne ebben a nyavalyás Phoenix setup-ban, hogy kikapcsolható lenne a PS/2 egérport, máris megoldható lenne a probléma, gyakorlatice hardveresen! Ezzel nem terhelnénk feleslegesen a gépet és ha bármikor szükségünk van a touchpad-ra, simán vissza lehetne kapcsolni, gond nélkül. -
earny
tag
Nos betelt a pohár....

Meg fogok örülni a touchpadtól! Gépelés közben elég ha véletlenül hozzáérek és máris a szöveg másik részébe gépelek. Utána meg győzön kiválogatni, hogy melyik mondat-, vagy szórész hova tartozik.
A gyári driverében körülnéztem, ott szvsz nem lehet letiltani. Esetleg van e valamilyen más program, vagy praktika a touchpad kiiktatására. Gondoltam, hogy leragasztom vastag barna celluxal, de az nem a legszebb megoldás...

-
PLacc
senior tag
Ha valaki Intel miniPCI WLAN kártyát keresne...

[link] -
zsocaozd
tag
Használ valamelyikőtök GPS vevőt a notihoz? Ha igen, milyen sikerrel?
-
BuG_
csendes tag
Helló!
Azt akarom kérdezni, hogy nektek a monitor nem kezdett el nagyon lötyögni? Mert nekem ha felnyitom, már van kb 1 cm-es holtjátéka. -
earny
tag
Igen usb-n csak 5 volt van, de az elég is lenne, mert nem csap akkora zajt a venti, de a mérete miatt még így is elég levegőt szállít.
A bajom csak az, hogy nem szeretnék feláldozni egy usb portot sem. Nameg ki tudja, hogy hány ampert vesz fel 5 volton az a nagy dög venti...Lehet, hogy a külső hdd rekkemet csapolom meg... -
Wander01
csendes tag
Haliho mindenki! nekem egy albacomp power 6 név alatt futo m400-am van (vagy az a másik tipus az E-s, passz lényeg a lényeg hogy ilyesmi
naszoval, az lenne a kérdésem, hogy ebben lehet cserélni a vidkártyát? ugyanis jártam-keltem erre-arra neten és valahol azt olvastam hogy ebben a tipusban cserélhető a vidkari (X700 128mb). ez igaz? 
-
BuG_
csendes tag
Helló!
A coolpad-dal kapcsolatban jutott már valaki valamire? -
hery_boy
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Bár ennél a notinál még nem kelett alkalmaznom, a réginél bevált, hogy lemerítettem az aksit, mikor már kevésvolt benne, beléptem a BIOS-ba és hagytam teljesen kisülni, majd újra meg újra bekapcsoltam és merítettem a BIOS-ba addig amíg már nem tudtam többet bekapcsolni!
Ted fel utána a töltőre szerintem helyre jön! Valószínű, hogy csak a töltő mérője bangult meg! -
zsocaozd
tag
A helyzet az, hogy elkezdett megint világítani sárgán a led...esszméletlen...ilyenkor mivan?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de csak akkor ha nincs swap!
Nem az a lényeg hogy minél hamarabb lemerüljön az aksi.