Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz zsocaozd #714 üzenetére

Ehhez képest az Acompban a Gericom exnotimra simán tudtak garit vállalni úgy is hogy akkor cserélem benne a memóriát, vinyót amikor akarom, direkt rákérdeztem az üzletben, szal nem alapértelmezett a matricázás.

Nekem is az aksin van az egyik láb (a Travelmatyin mellette volt), de aksi nélkül se billeg. A venti szinte mindegyik notiban alulról szívja a levegőt, sajnos ritka kivétel amelyik nem. Valaki már régebben is felvetette hogy hiába vennél bele X800-at (ha egyáltalán kapnál valahol Japánban vagy USA-ban, mert hogy nálunk nem az tuti), nem biztos hogy elég hozzá a kisebb VGA-ra méretezett hűtés. Vinyóból nekem nem nagyon kell a 4200-asnál gyorsabb, örülök ha minél kevésbé melegszik, ha gyorsítani akarsz, akkor is inkább memóriát vegyél bele, 1-2 GB nagy csodákat tud művelni, nagyobbat mint akár dupla gyors vinyó (ha kevesebbet kell swappelni akkor nemcsak gyorsabb, de a vinyót is kíméli, ezzel a melegedés is kisebb lesz). A GlareType télleg jó, a TM-en mezei TFT volt, ezen GT, és valóban szebb / nagyobb látószögű. :)

Új hozzászólás Aktív témák