Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
zsocaozd
üzenetére
Ehhez képest az Acompban a Gericom exnotimra simán tudtak garit vállalni úgy is hogy akkor cserélem benne a memóriát, vinyót amikor akarom, direkt rákérdeztem az üzletben, szal nem alapértelmezett a matricázás.
Nekem is az aksin van az egyik láb (a Travelmatyin mellette volt), de aksi nélkül se billeg. A venti szinte mindegyik notiban alulról szívja a levegőt, sajnos ritka kivétel amelyik nem. Valaki már régebben is felvetette hogy hiába vennél bele X800-at (ha egyáltalán kapnál valahol Japánban vagy USA-ban, mert hogy nálunk nem az tuti), nem biztos hogy elég hozzá a kisebb VGA-ra méretezett hűtés. Vinyóból nekem nem nagyon kell a 4200-asnál gyorsabb, örülök ha minél kevésbé melegszik, ha gyorsítani akarsz, akkor is inkább memóriát vegyél bele, 1-2 GB nagy csodákat tud művelni, nagyobbat mint akár dupla gyors vinyó (ha kevesebbet kell swappelni akkor nemcsak gyorsabb, de a vinyót is kíméli, ezzel a melegedés is kisebb lesz). A GlareType télleg jó, a TM-en mezei TFT volt, ezen GT, és valóban szebb / nagyobb látószögű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- I5, GTX 1050 Ti, 16GB DDR4 PC
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Eladó félkonfig - csak egy GPU kell bele!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest