Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
zsocaozd
üzenetére
Ehhez képest az Acompban a Gericom exnotimra simán tudtak garit vállalni úgy is hogy akkor cserélem benne a memóriát, vinyót amikor akarom, direkt rákérdeztem az üzletben, szal nem alapértelmezett a matricázás.
Nekem is az aksin van az egyik láb (a Travelmatyin mellette volt), de aksi nélkül se billeg. A venti szinte mindegyik notiban alulról szívja a levegőt, sajnos ritka kivétel amelyik nem. Valaki már régebben is felvetette hogy hiába vennél bele X800-at (ha egyáltalán kapnál valahol Japánban vagy USA-ban, mert hogy nálunk nem az tuti), nem biztos hogy elég hozzá a kisebb VGA-ra méretezett hűtés. Vinyóból nekem nem nagyon kell a 4200-asnál gyorsabb, örülök ha minél kevésbé melegszik, ha gyorsítani akarsz, akkor is inkább memóriát vegyél bele, 1-2 GB nagy csodákat tud művelni, nagyobbat mint akár dupla gyors vinyó (ha kevesebbet kell swappelni akkor nemcsak gyorsabb, de a vinyót is kíméli, ezzel a melegedés is kisebb lesz). A GlareType télleg jó, a TM-en mezei TFT volt, ezen GT, és valóban szebb / nagyobb látószögű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest