Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz hery_boy #770 üzenetére

Jaaaj, nekem baromi nagy mázlim volt! :)

6600-as akksival kaptam a gépet, benne webcam, meg tulajdonképpen minden extra, kivéve a beépített wifi-t.

Valószínűleg az lehetett, hogy mivel már baromi sokat várattak (kb. két hét), mert későn érkeztek meg a vázak Taiwanból, ezért vagy gratis hagyták benne a cuccot, vagy a sietség miatt nem szerelték ki belőle. Lényeg, hogy olyan extrák is benne vannak, amire nem számítottam...és hát a 6600-as akksi...huhh...na erre végképp nem számítottam. :)

Ezt a gumilábas témát tutira megcsinálom valahogy én is, mert nagyon kell. Már csak az a kérdés, hogy hol kapok öntapadós gumilábat, merthogy az lenne elegáncsos megoldás. Van itt egy hangcuccos szaküzlet, majd abban meglesem, mert hangfal építéshez is szoktak ilyesmit használni.

Én is gondolkodtam a megdöntésen, ez annyiból is nagyon jó lenne, hogy nem a képembe vágná a billentyűzeten keresztül a meleget, hanem nagyobb rész távozna el hátul. Szerintem a cuccnak nem árt semmiképp sem.

Most akarom megnézni ezt a SpeedFan programot, hátha lehet valami okosságot felfedezni a hűtés terén.

Új hozzászólás Aktív témák