Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Tényleg jobb, sokkal. és ennyi pénzért! Azt hiszem kezdhetek spórolni.

Szerintetek ennek is kb olyan gyorsan lejjebb megy az ára mint a simának? -
Hólapátos H.
csendes tag
A ''Clevo M400A Pro 01'' és a ''Clevo M400A 06'' ára megegyezik a notebook.hu-n. Annyi a különbség hogy a Pro Glare Type-os és 80GB-os SATA-s, a másik nem Glare Type-os és 100GB-os nem SATA-s.
Egyértelműen a Pro éri meg jobban, vagy nem????
-
d900t
senior tag
válasz
fazi1985
üzenetére
Acer CrystalBrite technológia!
A képernyőre egy hajszálvékony, fényes külső bevonat került, mely gyorsabb képalkotást és jobb szűrést tesz lehetővé.
Megakadályozza a külső fény és a belső sugarak szétszóródását, ezáltal kristálytiszta képeket hozva létre.
A hagyományos TFT-kijelzőkkel ellentétben az Acer CrystalBrite technológia pontosabban értelmezi a színkoordinátákat, ezért ragyogóbb színárnyalatokat eredményez és minimálisra csökkenti a torzulást.
Mesterséges fényben az Acer CrystalBrite LCD kontrasztaránya lényegesen jobb, mint a hagyományos LCD-kijelzőké (445:1 szemben a 327:1).
Az Acer CrystalBrite LCD kontrasztaránya messze meghaladja a hagyományos LCD-kijelzőkét a természetes fénnyel megvilágított szobában.
Élethű mozifilmek és 3D-s játékok élvezete.
Épületen belül vagy kívül, az Acer CrystalBrite kijelző megkapó színeket jelenít meg ezáltal is fokozva a felhasználói élményt.
Az Acer CrystalBrite technológia valódi élményt kínáló, kiváló színtelítettsége miatt a médiaalkalmazásokra tervezett kijelzőkhöz illik a legjobban.
Természetesen adatprogramok használatakor is érezhetőek az általa nyújtott előnyök.
A felhasználónak fejlett vizuális élményben lesz része az intenzív grafikai programok használatakor.
Az Acer CrystalBrite tulajdonságai:
- mély színtelítettség,
- éles képek és kiemelkedő színkontraszt
Tehát a felhasználó látványos video- és képminőséget élvezhet, munkában és szórakozásban. -
fazi1985
tag
Még nincsenek meg az újak sajna. Pedig kíváncsiam várom őket!

Tudná vki jellemezni a Glare Type-ot, mert máshol nem kaptam kielégítő választ? Kösz -
BuG_
csendes tag
Ez milyen gáz!
Nagynehezen összekaparom a pént egy ilyen notira erre fel fog menni az ára, mert mire odajutok azt a 4db-ot tutira eladjátok
Ok, hogy 30k-ért sokkal jobbat kapok, de azt össze is kell szedni valahonnan. Nekem se a hangyák hordják össze
-
BFeco
aktív tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
1. Katt a (#xxx) d900t -re.
2. http://www.notebookcentrum.hu (#279, #281)
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Nem lesznek régebbi modellek. Van kb. 4db a 256-os webcamosból, az kiszórjuk szerintem alapáron, aztán csak a két szélső marad. Az ügyfelek ízlése eltér. Ha kiderül, hogy valamelyiket jobban viszik, akkor azt rendeljük. Ilyen egyszerű.
A konfigok is erősen eltérnek. A kisebb modell 1.6-2.0GHz-ig lsez, a nagyobb pedig csak 1.86 és 2.13. Vinyóból is min. 80 megás a SATA.
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Nagyon szupi kis notebookok!!!!
Beszámítás? Aláírásom ? Hátha? -
d900t
senior tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Elvileg holnaptól - már 3 féle M400A lesz elérhető.
SXGA+, x700 128, 6cell, PATA
SXGA+, x700 256, 6cell, PATA, webcam, BT
SXGA+ GT, x700 256, 12cell, SATA, webcam, BT -
Joey
tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Valóban, így akkor BuG_ kérdése gondolom tárgytalan.

Ez egyébként nem rég lehet így, mert a ''beépíthető opciókban'' még a 256 MB-os videókártya felára ott van, 9900+áfá áron .
Gondolom ezt nemsokára javítva lesz. -
Joey
tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Komolyan?

Én temészetesen arra gondoltam, hogy a videoramot nem lehet könnyen bővíteni, (mert ugye lehet, csak cserélni kell a 128MB X700-at 256MB-os kártyára) kérdés, hogy egyáltalán van-e, illetve lenne-e értelme cserélni. Szvsz nincs. -
BuG_
csendes tag
Szerintetek hogy éri meg jobban: 256 mb-os videókártyával és 256 rammal, vagy 128-as videókártyával és 512 rammal? Mármint az m400a-t ugye

-
Ethar
csendes tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Hi!
Én 02-es m400a-t vettem, abba, ha nem kéred külön, 2*256mb-ot tesznek! Szólj vásárláskor, hogy Neked 1*512mb kell bele!
Üdv -
BuG_
csendes tag
Meghát, ezt a vasat nem is igen kell.

-
AMD Power
titán
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Én notebook-t nem nagyon mernék húzigálni!

-
Hólapátos H.
csendes tag
Próbálta már v.ki huzatni a procit? Lehet egyáltalán, ha igen meddig?
-
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Nekem 1 db 512-es van.
-
Hólapátos H.
csendes tag
Kedves M400A tulajok!
Aki az 512 RAM-os konfigot választja, ugye annak 1 db 512-es RAM-ot tesznek bele és nem 2 db 256-osat??? Hogy lehessen esetleg később bővíteni!!! -
Ethar
csendes tag
Nekem mindig van mellette egér, mert a noti táskájában van egy...
Csak és kiárólag akkor van szükségem a touchpad-re, amikor TV-n nézek valami filmet, mert akkor lusta vagyok átmenni a szomszéd szobába az egérért, amit általában ott felejtek...

Biztos én vagyok a lúzer, de nem találom hol lehetne leállítani ez ''Egér''-nél. Anno felraktam a touchpad progiját és az becsücsült az egér menübe. Namost ott sokmindent lehet állítani, egyet kivéve: nem lehet kikapcsolni... Pedig szívesen kinyírnám...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elantech touchpad progiban ha tudja valaki hol kell lelőni a 30 fül közül a padet, az ossza meg velem plíz.
-
Ethar
csendes tag
Gyakorlatilag felesleges lenne megnéznem. Sebességben minimális lenne a különbség, s nem is biztos, hogy a 256-os javára. (Másrészt jelen pillanatban nincs 3DMark 2003-am, s lusta vagyok beszerezni...
3DMark 2005-öm van, ha annak az eredményeivel tudtok mit kezdeni...).
Kérdés az M400A tulajokhoz: hogy a *****-ba lehet kikapcsolni a touchpad-et?
Baromira idegesítő, hogy folyton működik, akkor is, amikor gépelek. Mindig egérrel használom a notebook-ot... -
BuG_
csendes tag
Prohardver teszt:
''A robusztus készülékház masszívnak tűnik, ugyanakkor a műanyag mindenhol festett (még a fekete elemek esetében is), kíváncsiak lennénk, hogy a tartós használat mennyire viseli meg ezt a festékréteget.''
Erre én is kíváncsi lennék
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Megoldottam az SP2 kékhalál problémát.
Állítólag egy ismert bug volt, amit az automatic update-tel letöltödő patch orvosol.
Amióta visszaraktam az SP2-t és feltöltöttem minden frissítést megoldódott minden problémám.
Szóval most mindenben király a gép.
A képernyővel kapcsolatos nézeteket és is osztom. Szerintem nem rossz a képe a gépnek. Mostanában ilyen szemmel néztem más notikat is és nem lóg ki a sorból az N400a kijelzője.
Próbálta már valaki a gépen külső monitorral. Ezt a problémát nem sikerült megoldanom még.
Az megy, hogy mindkét display ugyanazt mutatja, de amikor a külsőt ''2''-re attach-elem, akkor azon csak egy kék háttér látszódik. Ha felbontást állítok a külsőn, akkor az megtörténik, de nem látom a windowsos felületet. Ha nyomok egy identity-t, akkor kiirja korrektül a külső monitorra is a ''2''-s számot. Az a baj lényege, hogy nem tudom normálisan a rendszerrel felismertetni a külső monitort. A gép 4db!!! monitort lát, amely mindegyike ''default monitor'' néven fut. Sajnos ezekkel csak max 60Hz-t enged. Amennyiben felülírom az egyik monitort a gyári driverével a monitoromnak, akkor a neve ugyan megváltozik, de a beállítási paraméterek nem. Azt sem tusom, hogy melyik egyátalán a 4 közül a külső csatira kasztott monitor.
Szóval érdeklődnék, hogy sikerült e már valakinek normálisan meghajtani a géppel (>60Hz) egy külső monitort?
Aki tud, kérem segítsen! -
-
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Most jövök a notebook.hu-tól és megnéztem az m400a-t. Hát aztamindenit neki. Eddig is irigyeltelek benneteket akiknek már van, de most! nem elég hogy sokat tud még jól is néz ki. minél előbb vennem kell egyet
Megnéztem a monitorát is és egyáltalán nem annyira gáz mint írtátok. Igaz megnéztem a mellette lévő d900-ast (az mekkora drabális állat monstrum egy gép) és annak tényleg szebb képe van de m400-é sem olyan súlyos. -
Ethar
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan egy hete van meg az M400A-m, íme néhány tapasztalat:
Az első Win, amit ráraktam egy WinXp Sp2 Integrated Hun volt. Minden újraindításkor kitalált újabb és újabb hibaüzeneteket, de OK-t kattintva stabil maradt... Fél nappal később WinXp SP2 Integrated English verzióra cseréltem, s láss csodát, azóta nem dobálja rendszertelenül a hibaüzeneteket (van bennük rendszer: a bluetooth nyúzásával zavarba lehet hozni).
Egy hét alatt mindössze egyszer kaptam kék halált, de azt megérdemeltem...
(''Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!'')
A noti melegszik, örülök, hogy nem 7200-es vinyóval vettem. Komolyabb játéknál elég forró levegőt fúj, de még abszolút nem tartozik a veszélyes kategóriába. Haver HP-je, amiben integrált videokari és 2,4ghz-es asztali P4 van ugyanennyire meleg, ha használva van (csak kevesebb dologra lehet használni...
).
Amúgy a teljesítménye eszméletlen jó és a TFT is egész használható játékra, annyira nem durva az utánhúzás (még LAN partin sem kell hozzá külön monitor, szal abszolút jó).
Wi-Fi-vel nincs tapasztalatom, mert az épp nem volt raktáron így nem rakták bele, viszont nem volt 128-as X700 sem, így 256mb-osat kaptam ugyanannyiért... Notebook.hu abszolút korrekt tehát, az előre beígért időpontra kaptam meg a gépet...
Még a TFT-ről annyit, hogy a munkahelyemen elég sok notebook van (HP, Compaq) és rendben, hogy azért az M400A kijelzője nem Glaretype, ez észrevehető, de a nem Glaretype kijelzők közül talán a legjobb!
Apró gyermekbetegsége azért van a gépnek: időnként elfelejti, hogy van benne vinyó, de egy CTRL-ALT-DEL után eszébe jut, hogy van olyanja...
Ennyi a tapasztalat, vegyetek M400A-T!

-
BuG_
csendes tag
Nagyon meghalt a fórum. Úgy látom nekem is vennem kell egy m400a-t hogy újra legyen miről beszélni.

Amúgy a bios frissítésre nem nagyon jött válasz, ha jól emlékszem. Jobb lett a frissítés után, vagy legalább változott valamit? -
-
Hawaiian
csendes tag
A kék halállal kapcsolatban a következőt találtam:
''I am glad to see Microsoft taking an active approach with this Blue Screen problem that has plagued people getting the ‘INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT’ error. Service Pack 2 was on the case and it was patched thanks to the efforts of the security folks from Microsoft. Glad to see the proactive move guys, good job.
)
It may not be the second Tuesday of the month -- Microsoft's normal day to release security bulletins and patches -- but the Redmond, Wash.-based developer has posted a critical fix to Windows XP Service Pack 2 (SP2) on its Windows Update site, and pushed it to users relying on Automatic Update.
The problem, which has actually been public since December 2004, also affects Windows Server 2003 and Windows XP Tablet PC Edition 2005. In some cases, installing third-party anti-virus or firewall software -- Microsoft didn't name makers or package titles -- can bring down the operating system in a Blue Screen of Death with a cryptic error that reads ''Stop 0x05 (INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT).''
Ironically, the last time a Blue Screen of Death made the news, Microsoft Chairman Bill Gates was on the stage at January's Consumer Electronics Show in Las Vegas, demonstrating Windows Media Center.''
Ezekszerint ez lehet az SP2 hibája???
És tényleg lehet a firewall az oka, amire magam is gyanakodtam.
Lehet csak az automatic update-t kellett volna engedélyezni, és letöltödött volna a patch a problémára...
Azt hiszem ujra nekiugrok az SP2 installnak!
De elotte kinyirom a NAV2005-t, es amikor telepitem, nem engedem neki, hogy o legyen a firewall a default windows helyett.
Csak az a gaz, hogy a gep a NAV telepitese elott is kekhalalozott SP2-val...
Akkor most mi van?
Most mar erdekelne, hogy neked is fennt volt e valamilyen tuzfal progi a (NAV 2005 firewall-ja esetleg)? -
Hawaiian
csendes tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Szia!
Akkor te ugyanabban a cipoben jarsz mint en.
SP1-gyel nekem sem fagy azota a gep.
De en jobban szeretnem, ha SP2-vel is menne biztonsagi okokbol is.
Neked is m400a-d van?
Most akkor ez tipushiba, vagy mi?
En arra is gondoltam, hogy az SP2 tuzfala osszeakad a NAV2005 tuzfallal.
Neked volt fennt Norton antivirus? Nem lehet ez a baj?
Nem probaltad meg 1X visszatenni az SP2-t?
Koszi elore is -
arg0N
csendes tag
Ajaj belevolastom tuzetesebben a forumba es hat akkor tftileg ezekszerint ez van. Azert koszi
-
arg0N
csendes tag
Shalom..
Nekem is egy ilyen gepezetem van. Szerintem is jo darab. Nekem kb 2 orat visz teljes hasznalatnal. Ahogy neztem ez a max amit kilehet belole sajtolni. De remelem egyszer azert lehet majd kajakabb kasit kapni hozza.
Amugy lenne egy problemam es az meg pedig a tft . Amikor mozgo kepet , tehat filmet vagy jatekot nezek vagy mivelek vele. akkor igen behatarolt a latoszog, azaz ha kicsit elmozditom fejem akkor negtivba megy at a kep. Jateknal meg hadjan, mert ugye ott feszulten mered az ember kifele a fejebol. De azert filmnel zavaro mert unalmasabb resznel csak feszkelodik az ember. Erre esetlegnincs valakinek vlami tipje vagy trukje ? Amugy statikus kepnel pl hon szerettet Xp asztalanal egesz nagy szogben elvezheto a dolog ( mar ha vlakinek elvezetet jelent az asztal bamulasa).
A vas az X700 256mb, dvd-RW DL, 1.7 , 1gb ram, wlan,
Kerdesemre elore is koszon az epito jelegu valaszokat. -
BuG_
csendes tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
Most figyeltem fel arra az apróságra, hogyha az m400a 01-es konfigot választja az ember a notebook.hu-n akkor ugye 312k. Nos ha a konfigurálásra mész, akkor 317k-ra emelkedik és abban már 256-os x700-as van
.
Egyszóval röpke 5000 HUFért megkapod -
d900t
senior tag
A tipuskód alapján van akinek előre tudok szólni.
Minden Clevo noteszre gyárilag két év gar van - nyomtatott Clevo garjegy- és original -tahát nem szitázott - magyar billentyűzet. Clevo notesz egyre több helyen elérhető, a fent leírtak alapján hamar eligazodhatsz.
A kiszemelt szövetkezet ellen tavaly október óta védjegy hamisítási per van folyamatban. Az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek,de előbb utóbb liszt lesz belőle. A Clevo.hu bejegyzése szabad lehetőség az első számára, de az üzletmenet Clevo barebone-ra alapuló más márka átragasztására alapul; és a support sem éri el a kivánt szintet. Mindez igy illegális. Az ügyről többet nem mondhatok, de most legalább előre szóltam. -
Hawaiian
csendes tag
Van parhuzamos port (LPT). Serial nincs.
128B-os VGA-val vettem. Az, hogy megeri e a 256MB-os a pluszkoltseget attol fugg, mire akarod hasznalni a gepet. Szerintem nem eri meg, nem gondolom, hogy jelentos pluszteljesitmenyt nyujtana. Es pont ez a jo ebben a gepben, hogy kesobb, amikor elerheto aron lesznek szignifikansan gyorsabb GPU-k, akkor kicserelheto az egesz videovezerlo...
Szerintem egyelore eleg a 128MB -
Hawaiian
csendes tag
Most nezem a hofokot.
Mar jo regen megy a gep. Kellemesen langyos a billentyuzet. A bal oldali resze kicsit melegebb.
Semmikepp sem egeto..
Amugy ha forro, az csak a gepelesi sebessegedet noveli...
-
Hólapátos H.
csendes tag
A billentyűzet mennyire melegszik?
M400EV-jét (P4 3.06 GHz) már fogtam meg, majd elégett az ujjam!
-
Hawaiian
csendes tag
Koszi a valaszt.
Ez a winXP+SP2 combo mar nehany gepen csucsul gond nelkul.
Igaz azok desktop masinak, de szerintem ez mindegy.
Memoriagondra gondoltam en is elsokent, de akkor miert ok minden SP1-s windowssal?
Amugy azota sem volt problema a geppel.
Memtest-t ettol fuggetlenul lehet, hogy nezek. -
Realunit
tag
válasz
Hawaiian
üzenetére
Hát ''fura'' dolgok amiket írtál... én olyan xp-t raktam fel ami integrált sp2-ös, és hibátalnul fel is ment, és egyetlen programmal sem volt gondja...pedig nyúzom rendesen, csodálkozom is hogy milyen jól bírja....csak bírja is..

Amúgy lehet hogy megkéne próbálnod akár egy másik xp-t feltenni rá, hátha az sp2 hibás véletlenül.
Ja egy memtestel nem nézted végig a gépet nem-e vmi memória gond?
[Szerkesztve] -
Realunit
tag
Valaki használ linuxot a gépén? Ha igen akkor sikerült a videokártyát normálisan belőni?
-
Hawaiian
csendes tag
Amugy a pixelhiba nagyon kicsi pontkent abrazolodik.
Alig lehet eszrevenni meg fekete hatter elott is.
Akit ez zavar az nagyon sasszem kell legyen, mert a normal nezotavolsagbol, mar eleg eros ''zoom algoritmust'' kell az az agyamban futtatni, hogy eszrevegyem, meg ha figyelem is....
-
Hawaiian
csendes tag
Ma delutan ujbol volt idom nyuzni a laptopot.
Amig aksirol ment nem volt semmi gond. Amiota halozatrol megy (3-4 ora alatt) legalabb 10 alkalommal kek halal egy pillanatra majd ujraindulas.
Altalaban egy program elinditasakor, vagy virus scan kozben szallt el.
Pl a NAV 2005 tobbszori probalkozasra sem futott vegig.
Az ADAWARE is csak smart modban ment vegig, full modban csak 1X, a kb 5-6 probalkozasbol.
Erdekes, hogy pl 3Dmark kozben sokaig futtatva sem fagyott soha. Ez ellent mond annak, hogy a tulmelegedes vagy hasonlo ok lenne a hatterben.
Volt olyan is, hogy nyomtam egy shutdown-t, es ehelyett kek halal+restart lett a jutalom.
Valami harantimpulzustol vezerelve leszedtem ay SP2-t, es azota ugy nez ki, hogy stabil lett a gep. (azota nem restartolt, pedig forsziroztam azokat a helyzeteket, ahol ezt tette)
Ennyi ido alatt mar SP2-vel legalbb 3X kifagyott volna.
Mellesleg ay elso SP2 unistall probalkozasom kozben is ujraindult a gep...
Meg tudna mondani valaki, hogy mi lehet ennek a jelensegnek az oka?
Ha notebook.hu-s szakember nez erre, akkor erdekelne, hogy ismert e barmi hasonlo ezzel a tisuaal kapcsolatban?
Arra is gondoltam, hogy esetleg nem maga az SP2 volt a baj, hanem valami szemet, ami az SP2 uninstallal lejott.... Es ha visszaraknam esetleg nem terne vissza a hiba..? velemeny?
Egyebkent az SP2 unistall 5let onnan jott, hogy a heverom Fujitsu Siemens notija is fagyott SP2-vel. Allitolag ezt a hivatalos szervizben is tudtak... Amiota leszedte az SP2-t nala is megy minden rendesen.
Csak en szeretnem, ha biztonsagi okokbol megiscsak valahogy menne a dolog SP2-vel is.
Lehet ez HW hiba??? -
BuG_
csendes tag
válasz
Hawaiian
üzenetére
Helló!
Egyik ismerősömnek van egy LCD monitora, amelyben egy kis pixel zölden világított. Nem volt ez sem olyan zavaró, kivéve mikor a képernyő teljesen egyszinű volt. Akkor ugye nagyon feltűnt (kivéve a zöld háttéren
. És most jön ami még nem volt: egy idő után magától eltűnt!
Nem tudom, hogy ez csak a zöld pöttyekre igaz-e, vagy mindre, de talán egy kis lelki megnyugvást adok. Lehet, hogy elmúlik magától csak idő kérdése. -
r0dg3cc
tag
olyan kerdesem lenne, hogy lehet ilyen m400a-t soros (rs 232) portal rendelni? manapsag eleg ritka egy ilyen port a notkon de nekem pont ilyen kellene, usb-soros port adapter nem johet szoba...
-
d900t
senior tag
-
Hawaiian
csendes tag
Mint megtudtam ez a fehéren világító pixel egy teljesen halott pixelnek felel meg.
Állítólag amikor a TFT-nél meghal a pixel, akkor fehér lesz a helye, mivel a kristály átengedi a héttérvilágítás fehér fényét.
Akkor nekem ezek szerint van egy halott pixelem.
Egyébként a panel felbontásából adódóan nagyon kicsi ez a fehér pont és tulajdonképpen nem is zavaró, de azért mégis bosszant egy kicsit a dolog....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X, 32GB DDR5, RTX 5070 12GB, 1TB NVMe
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 10700K , RTX 3080 , 32GB 3600MHz , 1TB NVME , 1TB HDD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

30-at én simán kiadnék a 12 cellás akksiért, 256 megás kártyáért meg GT kijelzőért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)