Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
A VGA-dban mennyi a RAM? 128 v. 256, mert ez sem mindegy.
Nálam a gép jóformán folyamatosan megy, éjszaka is. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert ahogy előzőekben is leírtam, ha éjszaka ki is van kapcsolva, reggel bekapcs, majd IE elindít és máris sűvít a venti.
Én asztali gépről áltam át (plusz van egy másik notim, de nem használtam asztaliként), így annyira nem zavar ez a zaj, sokkal inkább a bazinagy hő, amit kifúj venti a billentyűk között. Nem csak a VGA csatlakozó tűzforró (az enyém az ujjat simán szétégeti), hanem a billentyűzet is igencsak meleg. És ez gond. Néhány teszt futtatásától még nem fog igazán melegedni a géped, próbálj mondjuk CoD 2-őzni vele full grafikával órákon át, aztán nézd meg!
Az nem feltétlenül pozitív jelenség, ha nem zajos a géped (az összes többivel ellentétben), mivel akkor akár gond is lehet a hűtéseddel, bár nem akarok vészmadárkodni.
A megoldást egyébként a melegedés problémára nekem nem hozta a gép egyszerű megemelése, ettől még ugyanúgy melegszik hosszú és rövid távon is.
Én egyedül a coolpad-os megoldásban bízom, bár még nem vettem, de szinte biztos, hogy ezt fogom megpróbálni.
Itt egy link:
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58724772&f=CPC&o=0
Ha valaki használ ilyet, legyen szíves már leírni a tapasztalatokat, mert bár olvastam itt-ott róla, hogy tényleg jó, meg tényleg sokat vesz le a hőmérsékletből, de semmi konkrétumot nem ismerek.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Házimozi belépő szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- AMD PC , i9 7900X , RTX 3080 , 32GB DDR4 , 512GB SSD , 1TB HDD
- HP Z840 workstation PC (Intel Xeon 32X3600 Mhz, 128 GB DDR4, 480 GB SSD+1TB HDD, GTX1660 Super 6 GB)
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest