Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz shame_ #786 üzenetére

A VGA-dban mennyi a RAM? 128 v. 256, mert ez sem mindegy.

Nálam a gép jóformán folyamatosan megy, éjszaka is. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert ahogy előzőekben is leírtam, ha éjszaka ki is van kapcsolva, reggel bekapcs, majd IE elindít és máris sűvít a venti.

Én asztali gépről áltam át (plusz van egy másik notim, de nem használtam asztaliként), így annyira nem zavar ez a zaj, sokkal inkább a bazinagy hő, amit kifúj venti a billentyűk között. Nem csak a VGA csatlakozó tűzforró (az enyém az ujjat simán szétégeti), hanem a billentyűzet is igencsak meleg. És ez gond. Néhány teszt futtatásától még nem fog igazán melegedni a géped, próbálj mondjuk CoD 2-őzni vele full grafikával órákon át, aztán nézd meg!

Az nem feltétlenül pozitív jelenség, ha nem zajos a géped (az összes többivel ellentétben), mivel akkor akár gond is lehet a hűtéseddel, bár nem akarok vészmadárkodni.

A megoldást egyébként a melegedés problémára nekem nem hozta a gép egyszerű megemelése, ettől még ugyanúgy melegszik hosszú és rövid távon is.

Én egyedül a coolpad-os megoldásban bízom, bár még nem vettem, de szinte biztos, hogy ezt fogom megpróbálni.

Itt egy link:
    http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58724772&f=CPC&o=0

Ha valaki használ ilyet, legyen szíves már leírni a tapasztalatokat, mert bár olvastam itt-ott róla, hogy tényleg jó, meg tényleg sokat vesz le a hőmérsékletből, de semmi konkrétumot nem ismerek.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák