Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
Ide is berakom mivel a képek tanulsága alapján az Albacomp Power 7 ugyanaz a gép mint a Clevo M400A

Nos kb 1 hónapja használom ezt a masinát (Albacomp power 7: 1.79 Pentium M, 1024MB Ram, Radeon X700 128 MB, stb....). Ez idő alatt alig pár dolgot találtam ami nem tetszett:
Az audio csatlakozók nagyon rossz helyen vannak. Ha bedugok egy fejhallgatót, vagy mikrofont nekem nagyon útban van a csatlakozója.
A hűtésben vannak hiányosságok, a gép alján elhelyezett ventilátorok miatt, de ha a hátsó lábait felrakom egy egy cd tokra, akkor lényegesen kevesebbet és rövidebb ideig megy a radeont hűtő venti. Sokszor még játék közben is kikapcsol.
A kjelző lehetne kicsit jobb minőségű.
Ezeken a dolgokon kívül minden rendben van ezzel a géppel. Nem bántam meg, hogy megvettem.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az egy hónapos mindennapos hurcolás, hóban, fagyban, esőben és ködben nem látszik meg rajta. Nagyon frankón össze van rakva, nem nyikorog, nem zörög, az illesztések stabilan tartanak.
Néhány kép a notimról: (egy kis anatómia...
bocs kicsit nagyok lettek
)
Processzor és hűtője: [link]
Kékfog: [link]
Memóriák (itt találta m egyedül garanciás matricát.) [link]
Merevlemez:[link]
Merevlemez helye: [link]
Még mindig winchester: [link]
Radeon X700: [link]
Másik szemszögből:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

bocs kicsit nagyok lettek