Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Találkozott/hallott már valaki olyan hibajelenséggel/ről, hogy a gép teljes fordulaton pörgő ventillátorokkal indul, amik utána sem halkulnak el, illetve a gép elején lévő ledek össze-vissza villognak és egyszercsak kikapcsol a gép? Mi lehet a probléma? Előre is kösz!
-
Stitch
őstag
Hello!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy csak minden másodikra indul el a windows? Elsőre bejön az alul futó csíkos lógó, aztán ott megáll, kikapcs után meg megy rendesen. A windows beépített sp2-es angol verzió. Szoftver vagy hadver hiba lehet?
Előre is kösz! -
Stitch
őstag
Angol XP-m van. Egyelőre nem vagyok laptop közelben (egy darabig nem is leszek). Szóval az említett panelon minenhol ahol tudok állítsak be angolt? Már nem emlékszem pontosan, de mintha az audio driver könyvtárában nem csak egy könyvtár lenne, szóval majd próbálkozom.
Köszönöm a tanácsokat, majd még jelentkezem a fejleményekkel. -
Stitch
őstag
Hello!
Ezek szerint a gyári cd nálam kimaradt, így mindenféle sorrendről lemaradtam, bár próbáltam ésszerűen csinálni...legelőször az alaplap, aztán talán a vga, majd a hang, aztán a többi cucc. Reinstall előtt először megpróbálkozom hery_boy javaslatával. Addig a sorrendet le tudnád írni?
Üdv! -
Stitch
őstag
Bővebben: link Erre tudnátok reagálni?
hery_boy: te pl milyen audio drivert használsz? -
Stitch
őstag
Hello!
A helyzet az, hogy a honlapon található driverrel nem műkszik a hang. Olvasgattam a topic-ot, mintha lett volna ilyen gond, de inkább az hogy nem sikerült feltelepíteni. Nekem feltelepült rendesen, hibaüzenet nélkül, de hang az nincs. Mindez a gyári Realtek driverrel. Légyszi segítsetek ki egy linkkel ahonnan le tudok szedni egy működő drivert.
A másik kérdés, pedig az, hogy a szintén a honlapon található M26-os ATi driver rendesen meghajtja a kártyát? A melegedéssel nem volt gondom, igaz még nem nyúztam sokat, de ezzel a driverrel megy 6000-et a kártya 3dmark03-ban? - csak viszonyítási alapként, nem szoktam tesztekkel szórakozni, sőt játszani sem.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a tanácsokat, majd még jelentkezem a fejleményekkel.