Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dokesz007
aktív tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Üdv!
Elős kérdésem az lenne, h az M400 és az M40 között mi a kül. mert clevo.com oldalán nem is találtam ilyet!!!
A másik h kinéztem ebből a márkából is egy konfigot(M40AE Pro, 2,13G-s dothan,2Gb-ram,glare typ kijelző sxga-ban,kékfog,wlan,infra blabla a többi u.a. mint nálad), szvsz talán minden komponens egyenrangú (procc, vga).3D-re kell keményen, és nem itthonra mert arra van különb, hanem suliba-melóhelyre cígölni kell!
Szerinted???A 2 év garit ki lehet még toldani notebook.hu-nál?A hűtés nem fog állandóan sivítva műxeni ilyen konfignál?Ugye nem a hang a lényeg de azért nem is mellékes!!!!
ezt a konfigot 341+áfában tolják ami szvsz jó ár a többi ''nagy márkához képest''.
A hsz-re meg annyit fűznék, h lehet h csak a nevet veszed de az mindenkiben jelent valamit, én pl absz VAIO párti vagyok de nem vok hajlandó 560+áfát kifizetni egy olyan gépért ami ennyit tud mint egy 300e-s FuSi.....
Üdv
oki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 32GB DDR4 3200
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oki