Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Két érdekes tapasztalat:
1, amióta belekerült a wifi kártya, kb 3perc lett a gép elindulása...
Ezért szeretném, ha alapból ki lenne kapcsolva...
Megoldás: wifi kártyának fix IP címet kell adni, amíg nem használod!
2, ATI driverekről. A Clevo M400A-hoz adott lemezen valami 2004 decemberi driver volt..
Én az ATI-tól letöltöttet használtam. Sajna csak Control center-es verzió van belőle!
Én ráinstalláltam a rendes control panelt - minden müködött is kivéve a powerplayt-t!
Hiába állítottam be, hogy vegye vissza magát- nem tette meg...
A Control centerrel műkődőtt, de kb 1perc mire előjön -ráadásul vagy 60Mega!
Feltettem az eredeti drivert és control panelt.
Meglepetésemre gyorsabb mint az újak! és persze minden műkődik!
Igaza van Zsozsonak, notiknál nem érdemes mindig minden drivert frissíteni! -
xedos
addikt
Ennyire béna nem lehetek...
Az energia ellátás beállításánál el lett állítva- otthoni/asztalira...
Hát persze, hogy tekert szerencsétlen...
A WIFI-s kérdés még él... -
xedos
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Most próbálom...
-
xedos
addikt
Normális ez?????
A BIOS lehetőségei:
Disabled / GV-GV3 / C state / Enable ezek közül választhatok + Power managment Auto vagy Max
A lényeg: bármire állíthatom akksiról 400Mhz körül, tápról meg 800Mhz-en marad...
Az egyetlen használható megoldás ha a power managmentet Max-ra a másikat pedig GV1-GV3-ra állítom... Így akksiról 400-1200Mhz között megy, tápról viszont fixen 1860-on!!!!
Ráadásul szinte folyamatossan megy a venti (tápról).
Elkezdtem használni a Rightmark CPu-s progit...
Ha beállítom az automatic managmentet, akkor 800-1860Mhz között megy.
Viszont 800-on is szinte folyamatossan megy a venti !!!!!! GGGRRRRRHHHHH
Most voltam bios frissitésen...
ZSOZSO ötlet ?????? Többiek???
A másik:
Berakattam a minipci WIFI kártyát.
Cserébe ha bekapcsolom a notit, azonnal megy a WIFI - külön nekem kell lekapcsolni...
Nem lehet beállítani, hogy csak akkor menjen ha a WIFI gombot megnyomom ?????
[Szerkesztve] -
big blue
csendes tag
Sziasztok!
Az a kerdesem, hogy valakinek van mar tapasztalata a Clevo D900T tipusrol, hogy az milyen, mennyire jo?
-
Rover623
félisten
válasz
ClevoM400A
üzenetére
Abban a notiban 533MHz FSB-jű Pentium M procik vannak, ahhoz meg max. a 333MHz-es RAM sebesség dukál a 915 chipset esetén.
Ennyi és kész...nem tudod megemelni...
Az időzítéseken sem tudsz állítani (notiknál ez általános)... -
ClevoM400A
csendes tag
Üdv!
Van egy ClevoM400A pro notebookom és benne Kingston 400MHz-es memóriák vannak 333MHz-n. A kérdésem az lenne h esetlegesen az időzitések miatt van levéve 400-ról? Kihasznánálná ez a gép 400MHz? A alap időzítéseken mennyit tudok javítani h éllettartamra nelegyek káros hatással és hogy tehetem meg?
Köszönöm! -
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy belső wlan kártyát az m400a pro-mba, viszont notebook.hu-nál csak bluetooth kombós van. Viszont az enyémben alapból van bluetooth és nekem az nem kellene. Ilyenkor mit lehet tenni? -
Simi121
aktív tag
Van kimondott ati mobility drivers, nekem az felment.
Pl. itt:Bővebben: link -
Osszián
csendes tag
Sziasztok!
A fent említett hangkártya probléma sikerült megoldani,de egy újabb drivert még mindig nem tudtam feltenni a videókártyához,csak az eredetit.
Valaki tudna segíteni ebben?Előre is kösz! -
Simi121
aktív tag
Azt érteztem, hogy valami fura van a dologva viszont a jótállási jegyen 2005.06 van, akor viszont nemigen lehet elsőszériás, nem? A 400A-t nem lehetet SXGA kijelzővel kérni esetleg? mert minden másba ugyanaz.
Mégegy kérdés amire nemigen találtam választ. Az Ati-nál ez PowerPlay hogyan müködik? Valahogy aktiválni kell? vagy automtán megy? Pár oldalal előréb azt olvastam, hogy valamelyik bios támogatja valamelyik nem, igaz? Egyátalán van-e értelme, valójában megnöveli az aksis üzemmódot? Azt írták 2 óráról 3- ra nől.
[Szerkesztve] -
Osszián
csendes tag
Sziasztok!
Nekem driver problémáim lennének az új 400A Pro-val kapcsolatban,méghozzá Audio drivernél azt a visszajelzést kapom,hogy tegyem fel a Microsoft Bus drivert(?) elötte. A drivereket sorrendbe tettem fel egyébként,ahogy a hozzáadott cd-n volt,de az esetleg probléma lehet,hogy nem indítottam újra csak az egész install után a windowst.A másik probléma pedig a graf. kártya driverével van,mert abból meg csak az a cd-n lévő megy fel és újabbat nem tudok felrakni inf fájl hiánya illetve hogy nem találja a hardvert illetve a szoftvert.
Előre is köszönöm a segítséget!
Egyébként a gép nagyon jónak mondható szerintem! -
Simi121
aktív tag
namost aza az én ''nagy'' kérdésem, hogy mitől pro? mert én úgy vettem ki a honlapotok alapján, hogy az 400A XGA Pro pedig SXGA kijelzős. Ez a gép SXGA kijelzős szerintem, mivel 1400x1050-es felbontásba megy, viszont a matrica szerint 400A, és az aksija is ''csak'' 4400-es. Mivel használtan vettem nem tudom hogyan volt kérve. Ennyire lehet variálni a vásárlásnál?
-
hery_boy
tag
tenyleg ez egy fontos kerdes lenne?
letezik olyan memoria kargya amit leptopba lehet rakni, legalabb 1gb-os es legalabb olyan sebesseggel irhato-olvashato, mint egy lassubb merevlemez?
ha igen, alkalmas lenne-e a virtualis memoria kivaltasara?
valaki tud errol informalni? -
hery_boy
tag
-
Simi121
aktív tag
Hali d900t! Tőled szeretném kérdezni valamit. Most vettem én is egy Clevo400a-t. Az lenne a problémám, hogy dvd író nincs benne. Most egy usb-s írót használok, de szeretném ha a notiba lenne író. Viszont hallottam azt is, hogy nem a legjobb ha benne van a gépbe. Neked mi a tapasztalatod? Ha szeretném a cserét kb mennyi lenne? 1.5 hónapos a gép, és egy nap alatt megoldható lenne?, mert elég messze lakom. Jó lenne ha tudnál segiteni. Jöhet mailbe is ha nem publikus. Előre is köszi.
-
hery_boy
tag
amit elmondtal abban mindben igazadvan, a videokartyat igazan csak kenyszerbol huzom mert van ami megkovetelte, azt mondjuk nemtudtam ez is clevo book!

igazandibol a video cartya tamogatasok hianya miatt leszek kenytelen valtani, csak felek, sok rosz pelda all elottem az asztali gepek korszakabol. pl: aki gf440-et lecserelte fx5200-re az nagyon megszivta mert ugyan a videokartyanak megvolt minden tamogatasa, de nem tudta hasznalni igazan, mert borzaszto lassu volt az orajeluk es emmiat szaggatott a jatek, es ezt nem szeretnem!
egyebkent en is mindent 1024-es felbontasban futtatok, csak grafikailag kell nemileg vissza butitamon a jatekokat, mondjuk a batlefild2 mar tamogatas hijjan felejtos ezen a gepen!
-
d900t
senior tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Az VGA órajelnek csak indirekt módon van köze a VGA sebességéhez. Persze adott chip mellett egyenes arányban mindez. A frekvencia csupán egy dologgal áll feltétlenül lineáris viszonyban, mégpedig a melegedéssel. Mindazonáltal emlékeztetnélek arra, hogy a notesz egyre kisebb és kisebb kasztniba kerül; a fekvencia növelés zsákutca. Tuningbuziknak nem való notebook. Fusi detonátor és egy tveakelési módok kékhalálhoz, idő előtti alaplapcseréhez, VGA cseréhez vezetnek. A cucc gyorsabban öregszik, ha peched van ,gari idő után hal meg.
Aki mindenáron magasabb frekire akar recskázni, vegyen egy ''füles'' számítógépházat, szereljen át és azt hurcolássza. -
hery_boy
tag
vissza neztem az osszes hozzaszolast, es azt szurtem le, hogy a mostani notebookomnal semmivel sem jobb az m400a egyedul a videocard tud tobbet, de ugyanugy melegedesi problemakrol irtok, meg kekhalalrol!
mar elnezest, de mindenki szidta a portocom-os notesseket, nekem megis 2 ev alatt csak 3 kek halalom volt azt is en ideztem elo azzal hogy tulhuztam a videokartyat egy-egy jatek szebb grafikaja miatt!
soha nem volt pikszel hibam! bar mar fako a kijelzo, de meg igy is hibatlanul mukszik, pedig 2 ev nagy ido!
rengeteg halopartyt megjartam vele a megyeben (fejer), volt hogy lerantottak az asztalrol, leejtetem, stb. es meg mindig uzemkepes!
nem is gondolkodnek a cseren ha nem gf mx440 64mb video card lenne benne!
az altalatok adott linkeken derult ki, hogy a videokartya frekvenciaja eleg alacsony, a memori sebessege borzalmas, a jelenlegi noteszemben 400mhz az alap, de 500mhz en hasznalom, mar neharagudjatok de 300-400mhz kozti orajel egyszeruen nevetseges!
-
hery_boy
tag
akus uzemmodban a videocardot is lehet takarekosra kapcsolni?
mekkora idot birhat ki atlagban az m400a 4400mA/h aksirol?
és mondjuk 6600mA/h-s rol?
[Szerkesztve] -
hery_boy
tag
sracok a jelenlegi notebookomnak a legnagyobb baja, hogy nagyon melegszik, es emmiatt nagyon zajos! A clevo m400a-nal nimcsenek ilyen huttesi problemak
, nem tul hangos
, nem kapcsolnak be surun a hutoventik
, mondjuk jateknal a videocard
, vagy a proci tomoriteseknel?
[Szerkesztve] -
ritschy
csendes tag
BuG_ kössz az infot, úgy csináltam ahogy mondtad és már nálam is működik, mostmár tényleg semmi panaszom a gépre. Mondjuk ez a webcam nekem nem létszükséglet, de ha már adták hozzá akkor működjön

Még egyszer kössz a segítséget, a microfonnal kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni. -
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Végre! Végre, én is az m400a klubba tartozom! Lekopogom, de semmi baj nem történt eddig. Telepítésnél semmi, még nem fagyott. Bár még csak 5 napja van meg, de azóta szinte egyfolytában megy, hibernálom és azt az asztali gépem olyan 4-5 egymás utáni hibernálást nem igazán szereti. Ennél viszont semmi gond. Nagyon tetszik!
ritschy: mikor telepítettem a kamerát a hozzá adott cd-n két mappa volt. egy cam és egy tas azt hiszem. A cam-ból raktam fel mert az tűnt logikusnak. De nem működött. Látta a win de nem adott képet meg kiakadt a sajátgép. Aztán felraktam a tasból. Az leszedte az előzőt, és másikat tett fel. Azzal tökéletes.
Viszont a mikrofonom nagyon halk. Közel kell hajolnom hogy jobb legyen. A winben maxra van állítva minden. Nektem van ilyen ''gond''? -
ritschy
csendes tag
Hali mindenkinek!
Pár napja már én is M400A tulaj vagyok, frankón üzemel is a gép, mondjuk a 256-os radeon szépen melegszik, de ennyi baj legyen.
Nekem a webkamerával van gondom, sehogy nem tudom beüzemelni, a rendszer felismeri, de képet nem akar adni. Kell e hozzá valami plusz szoftver, vagy valamit rosszul állíthattam be? Amúgy nagyon szuper gép. -
Osszián
csendes tag
Szevasztok!
A következő kérdésem lenne:
A Clevo 400A (Pro) alaplapja tényleg nem támogatja a DDR2-533-as ramokat? Mert,mintha az Intel oldalán az írták volna,hogy DDR-t és DDR2-t is támogat. -
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem! Holnap megyek átvenni. nem tudom hogy bírom ki de már csak ez az egy nap van a hétvégéből, csak lesz valahogy. Ha most megveszem a legújabb BIOS-al kapom, vagy kérnem kell. hogy frissítsék? -
-
Heryboy
csendes tag
Egy kérdés ha már ilyen sok clevossal összefutottam, had kérdem meg hálópartizni mem jártok, egyszer összeröffenhetnék valahol!
-
Heryboy
csendes tag
maximum az afa változik nem hiszem, hogy jelentős árzuhanás lessz!
én is most fogok venni pár héten bellül, csak én az albacomtol veszem meg Pover 6 néven, ami detto ugyan az mint a clevo m400a csak talán könnyebben tudok velük alkudozni a konfigot illetően, én valószínüleg darabokban veszem meg, és fojamatosan bővítem, amit lehet átteszek a mostani notebookomból! sajnos a videokártya miatt időszerű már a csere! -
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Végre úgy néz ki jövőhéten én is az m400a-s boldog tulajdonosok körébe fogok kerülni. (legalábbis remélem). Ezért szeretnélek megkérdezni D900T, hogy most várható-e árcsökkenés, bővítés vagy valami hasonló, vagy egyáltalán van még raktáron? Előre is köszönöm. Nem tudom hogy bírom ki ezt a pár napot
-
xedos
addikt
Mitől szaggathat a CLEVO M400A-n akksis üzemben DIVX film lejátszása?
Annyira levenné az órajelet?
ATi hivatalos driverrel... -
pegazus
senior tag
Skacok érdekel valakit egy pár napos m400a? (aszem túlköltekeztem magam
)
1,86 2m/533
60G
x700
cdrw/dvd
512Ram
ez most kerfeken 250+fa a notebook.hu-nál!
Garancia természetesen van.
280 körül adnám. -
torma99
aktív tag
Szerintem tiszta felesleges az árfolyamokról beszélni egy többszázezres tételnél én meg már nem számolgatnék holmi 10-20 ezer forinton...
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Lehet, hogy meglepőt mondok, de a bank nem csak akkor adja 205-ért a dollár, ha Clevo noteszre akarjuk költeni

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a disztributorok tavasszal iszonyúan túlbecsülték az igényeket. Ha nem igy tettek volna, már rég az új árak lennének érvényben. 2 hónapja gyakorlatilag alig jön áru az országba, két-három héten belül elfogy a jól vásárolt készlet. Az Aceresek pl. egy mezitlábas modellre 580eur-t ajánlottak szeptemberre. Ez a modell most utcára is csak 500 -
Raymond
titán
Szamomra talan nem olyan rossz a helyzet, mert en ugy altalanossagban kerdeztem, nem pont az M400A miatt.
Arra ment ki a dolog hogy ha tartjak magukat a gyartok a formahoz akkor meg az Inspiron-omba kerulhet valami komolyabb kartya ugy egy vagy masfel ev mulva
Ugyanugy mint egy D900T kategoriaju gepbe ahol van hely a hutesnek. -
so_ha
senior tag
180Ft/Usd-t most én sem tudok elképzelni rövid távon ( ''a jelenlegi készletek usd/Ft 181 körüli érteken vásásrolódtak'' => gratula a jó belépési ponthoz), de 190 környéke reális lehet, ami a 208-hoz képest nem kevés minusz, ha addig ki nem fogy a készlet. (+ proci ''leértékelés'')
Grafikon: Bővebben: link -
d900t
senior tag
- $: Technikai elemzés alapján nagyobb a valószínűsége a forint visszaerősödésének a $-al + €-val szemben is. (a nyáron lesz még 200Ft alatt a $)
Nem az a kérdés, hogy 200 alatt vagy felett van a dollár. Ugyanis, a jelenlegi készletek usd/Ft 181 körüli érteken vásásrolódtak, mely 10%-kal kevesebb, mint a 200. A eur/usd 1,35-ről fokozatosan leesett 1.2-re. Javulás nem várható, legjobb esetben szinten tartás. Ahhoz, hogy a USD/Ft 180 körül alakuljon a forintnak ki kéne vastagon menni a sávból, mely nem lehetséges. -
pegazus
senior tag
Vettem én is egy ilyen notit és elsőre nem is olyan rossz.
Bár még a telepítgetéseknél tartok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hanghoz ki milyen drivert tett fel mert nekem az eredetivel az istenér nem aka müködni? -
torma99
aktív tag
Végre sikerült a CHC-t addig javítani míg végre működik a notimon
Egyenlőre még tesztelésre mostanság nem lesz időm de majd leírom a tapasztalatokat(1.9b2)
-
torma99
aktív tag
válasz
Realunit
üzenetére
Nemtom, hogy miért de az én notimmal ilyen probléma nincsen. Igaz h állandóan 48-50 fok között van a hőmérséklet, de a ventik alig-alig kapcsolnak be átlagosan 2-3 másodpercre aztán meg semmi. Mint már fentebb írtam, nálam a dvd-író a leghangosabb...szal én nem frissítek

-
Realunit
tag
Na én csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem 1.2-es biosa van, hogy menjen be és frissítessen...a ventillátorkezelés ezerszer jobblett!!!!!!!!!!! és vhogy nem is melegszik annyira gyorsan a gép..... ég is föld hogy milyen volt és most milyen....eddig ha felmelegedett akkor ezerrel bekapcsolt mindkét venti egyszerre, jó nagy hangzavart keltve...mostmeg csak ámulok...nemkapcsolja egyszerre a két ventit és a proci ventijét is csak fokozatosan kapcsolja magasabb fordulatra, amennyire szükség van...szóval nagyon király!!!!
Amúgy így az 1.2-es biossal már más a gép bekapcsolásakor bejövő grafikus kép...nemtudtok vmi módot ezt megváltoztatni? -
so_ha
senior tag
Bár nem engem kérdeztél, illetve kaptál egy korrekt választ is, de megosztom a véleményem:
- CPU: Az intel roadmap alapján a 2.-ik negyedév végén viszik lejjebb a mobil procik árát. (értsd junius vége, juli eleje)
- $: Technikai elemzés alapján nagyobb a valószínűsége a forint visszaerősödésének a $-al + €-val szemben is. (a nyáron lesz még 200Ft alatt a $)
- Konkluzió: Ha clevo-nál megint jó időben töltik fel a raktárkészletet, akkor gyorsabb procival, és olcsóbban jutsz a notihoz. (igaz, ha érdekelt lennék a vásárlásodban, akkor én is azt mondanám, hogy azonnal vedd meg az M400a Pro-t
)
Üdv so_ha -
Raymond
titán
Hello. Nem ide tartozik, de gondoltam nem vagy tul sok mas kategoriaban tevekeny a PH!-n. Ezt megnezned legyszi ?:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Rossz hirem van. Az ár előtte jelentősen emelkedik forintban. Az elmúlt egy hónapban a forint 12%-ot gyengült a dollárhoz képest. Ez annyi jelent, hogy a raktári készlet kifogyása után ilyen árakkal érdemes kalkulálni. Ehhez képest részletkérdés, hogy CPU ára, mely a notesz árának 10-20% esni fog. Illetve nem is fog esni, hanem az 1.6 eltűnik a süllyesztőben, a 2.26 megjelenik a tetején. Az árak nem változnak, csak adott áron egy számmal nagyobb CPU-t fognak adni.
-
KPepe
senior tag
válasz
Hólapátos H.
üzenetére
üdv!
Nem tudom, hogy ezen rendzsereknél működik-e, egy próbát megér. Bővebben: link -
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
D900T! Az m400a pro-nak tényleg csak augusztusban meg le az ára? Mert én júliusban szeretném megvenni és ha utánna való nap esik 30.000-et én szívrohamot kapok.
-
torma99
aktív tag
Helló!
Nekem még az 1.8.2.es centrino hwconf sem igazán fekszik ugyanaz a becsikozódás aztán meg rendszerhiba miatti restart...Na majd 2.0-nál újra visszanézek erre a progira....
-
torma99
aktív tag
Hi! ha most veszel 400-as pro-t legújabb biosok lesznek rajta bár én nem élek a számok bűvöletében a legfrissebbeket tették rá nekem és se venti se semmi, igaz nem is szoktam ilyen futkosós lövöldözős marhaságokkal próbálkozni
max diablo 2 ami ugyebár nem egy gépgyilkos játék
. Nah új hw confot kipróbálom, h hogy nyírja most ki a gépet 
-
longhorn
csendes tag
A Pro-kről eddig csak jót hallottam. + azok 256 MB-osak.
DE!
Mielőtt megvennéd menj be a notebook.hu-hoz amennyiben BP-i vagy és nézd meg az ott kiállított gépen hogy működik-e a powerplay.
Elvileg amint uj bios érkezik beviheted a géped és lefrissítik neked.(mondjuk ez attól függ hol veszed a géped).
Én az albacomptól vettem ők az alap biossal adták. Így magam tesztelgettem a 3 különböző biost ami elérhető. -
longhorn
csendes tag
nektek mennyi a cpu/hard disk hőm??
nekem 64/55
nem sok az a 64 a cpu-nak? -
longhorn
csendes tag
És még vmi. A legujabb Centrino Hardware Config 1.8.1 végre nem fagyasztja ki a gépet, de sajna még mindig nem tökéletes, a vga frissítése eléggé gáz miatta, időnként csíkokat hagy.
-
Osszián
csendes tag
-
longhorn
csendes tag
Tisztelt M400a tulajok.
Azok akiknek 128-as x700-asuk van és RB12207A vagy RB1207B vga biossal fut a gépük, javaslom cseréljék le BR11257-re.
Mind az A ás B 256MB-os vga bios (pedig elvileg a B=128), ezenkívül nem engedi a powerplay-t igy a gép elég gyakran kapcsolgatja a ventit és lehúzza az akku-t...
A gép a RB12207-es biossal nálam 1.5 órát megy. A RB11257-el pedig lehuzva a vga teljesítményét 3 órát. (4400-es akkuval) -
longhorn
csendes tag
1. Nos amennyiben nem szeretnél kockáztatni, javaslom hogy írj a szervíznek, hogy saját felelősségedre frissítenéd a gépedet. Én ezt tettem. Nagyon segítőkészek is tudnak lenni.
2. Clevo alapból nem adja a frissítéseket a honlapján, csak a szervízeseknek. Ha rákeresel hogy milyen ''nevekkel'' árulják még ugyanazt a gépet ami neked van, biztosan találsz valamelyiknek a honlapján gyári frissítést.
[Szerkesztve] -
longhorn
csendes tag
persze hogy meg lehet.

De megkaptam a szervízből is és magam csináltam végül, bár eltartott egy darabig.
Most 1.02-es bios van benne.
A vga pedig BR12207A.
De sírom vissza a régit. Vga (BR11257). Most 10 percenként megy a venti, ami elég zavaró. Szerintem az uj vga bios miatt van, ugyanis az nem engedi mostantól a power managment-et. A Centrino Hardware Config pedig nekem kifagy. Szóval jól gondoljátok meg ha frissíteni akarjátok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)

max diablo 2 ami ugyebár nem egy gépgyilkos játék