Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

válasz Rover623 #706 üzenetére

Bocsi Rover de ezt már nem hagyhattam szó nélkül! :D
    az igaz hogy a notik célja az alacsony fogyasztás, de ez nem mehet teljesen a teljesítmény kárára, kölönben a farc se venne notit!
    A notik élettartamát sokkal jobban befolyásolja a gép hardweros összeálítása, mint az asztali gépekét, megjegyzem a Clevo M400A bizony nem egy asztali gépet magamögé utasít teljesítményben! És már elnézést de az erősődő ventik hangja szinkronban van a teljesítménnyel, nyilvánvaló ha asztali pécét helyetesítek vele, akkor számolni kell azzal hogy az igénybevétel fügvényében nől a fogyasztása és ezzel párhuzamosan a hőmérséklet is emelkedik a ventik ennek elszálítását ugyan olyan hatékonysággal végzik mint az asztali Pc-knél a proci hűttés vagy videokari hűttés! ha leveszed egy asztali Pc oldalát könnyen lehet hogy ennél sokkal zavaróbb zajok szűrődnek ki!
    Egyébként már töbször is bebizonyosodott hogy a frekik felstrofolása zsákutca, csak arra jó hogy izzon az egész gép, az időzítés az ami számít! Bár valóban kicsit lassabban töltöget de ez inkább vincsi kérdése, speciel én a hő és emergia takarékosság miatt kompromisszáltam egy 4200 fordulatú vincsivel! Megjegyzem maximális grafikával megy a Qvake4;Age3;és jó grafikával megy coll of duty 2 is! :D ez utóbinál derült ki hogy a füstött azért az ati sem szereti annyira lekezelni, de ennyi szépség hibával még elmegy. :D
    :D
    ahhoz képest hogy Dr Akula mennyire makacs módon ragaszkodott az asztali configokhoz, örömmel látom hogy már őt is elkapta a mutimédiás noteszLáz :DDD
    megjegyzem nekem 128Mb-os a video karim de nem érzem hogy ez probléma lenne! :DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák