Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Na igen,végülis ez sokmindenkinél igy van...Furamód én ezt a játékot annó "észre sem vettem",mert nagyon keveset irtak róla,volt kavarás vele rendesen,eredetileg pl.nem is rajzos grafikával készült volna...
http://www.youtube.com/watch?v=O3iEuTuKvdU
Hirtelen csak ezt találtam,mert vacak a netem,de ezen még az eredeti koncepció látszik,nem annyira rajzolt grafikával.Egyébként ez is tetszik,bár az az érzésem,hogy ha nem ilyen egyedi formában készül,nem lett volna ennyire népszerű.
Annó hogy befuccsolt a magyar forgalmazás,sajnos az járt jól,aki rögtön megvette,ha tudott róla,én a november végét-december karácsonyát levelezéssel töltöttem,cdgalaxis,576,stb,hogy mikor lesz ismét kapható...Igaz a Steamen fentvolt,de itthon eredetileg is szt hiszem 7990ft-ról indult,kicsit húzós volt az akkori vacak árfolyam melletti 49.99€ ár,meg ugye aztán a 10€-s zombis DLC is kijött,úgyhogy megmondom őszintén,fél óra virágbolti már kinomban nekem is összejött,mire a nagy karácsonyi akcióhullámban kegyes volt a sors,és 24.99+8.99€ akciós árért végre megszerezhettem olyan dec.24-edikén
kis karácsonyi ajándék.Sajna használtan nem sikerült szerezni,külföldről nem érte volna meg megvenni,mert ugye drága volt+posta...Sajnos az itthoni Borderlands elég kalandosan indult,talán emiatt is ismerik aránylag kevesen.
Igaz mostmár egyébként nemrégen kapható újra lemezesen is itthon,ráadásul most 7990 helyett 5990 akciósan a cdgalaxis-nál júli.31-ig:
http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html
Van 5390-ért az első 2 DLC is lemezes változatban,de igazából annyira nem éri meg...mert pont a 3.DLC ami mindhatni kötelező jellegű és megéri az árát,és az ebben nincs benne.
A zombis az a témát kedvelőknek talán bejövős lehet,de sajna 1-nél többször nemigen ajánlott végigvinni,semmilyen csavar vagy extra feladat nemigen van benne,egy 3-4 órás kis sztori,ami lineáris,kevés bounty,és semmi plusz,se új fegyverek,semmi.Igaz egyedi hangulat,de inkább unalmas.
A Moxxi meg egyszerűen kevés ennyi pénzért,a menetek alatt nincs fejlődés,se xp,semmi,az első 3 aréna aránylag érdekes,könnyű,neten még szórakoztató is,a másik 3 a 100 hullám miatt meg alaphangon 5-6 óra körüli helyszinenként->baromság.És dij:+2 skill pont,ami semmi.Na jó,itt kitaláltak egy fegyótároló részt is,ahová lehet pakolni,de értelme nem sok van,ide kell utazni rendezgetni mindig,kicsi,és körülményes.Akkor már inkább willowtree.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kis karácsonyi ajándék.Sajna használtan nem sikerült szerezni,külföldről nem érte volna meg megvenni,mert ugye drága volt+posta...Sajnos az itthoni Borderlands elég kalandosan indult,talán emiatt is ismerik aránylag kevesen.