Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz kapcsolat88 #2414 üzenetére

Na igen,végülis ez sokmindenkinél igy van...Furamód én ezt a játékot annó "észre sem vettem",mert nagyon keveset irtak róla,volt kavarás vele rendesen,eredetileg pl.nem is rajzos grafikával készült volna...
    http://www.youtube.com/watch?v=O3iEuTuKvdU
    Hirtelen csak ezt találtam,mert vacak a netem,de ezen még az eredeti koncepció látszik,nem annyira rajzolt grafikával.Egyébként ez is tetszik,bár az az érzésem,hogy ha nem ilyen egyedi formában készül,nem lett volna ennyire népszerű.
    Annó hogy befuccsolt a magyar forgalmazás,sajnos az járt jól,aki rögtön megvette,ha tudott róla,én a november végét-december karácsonyát levelezéssel töltöttem,cdgalaxis,576,stb,hogy mikor lesz ismét kapható...Igaz a Steamen fentvolt,de itthon eredetileg is szt hiszem 7990ft-ról indult,kicsit húzós volt az akkori vacak árfolyam melletti 49.99€ ár,meg ugye aztán a 10€-s zombis DLC is kijött,úgyhogy megmondom őszintén,fél óra virágbolti már kinomban nekem is összejött,mire a nagy karácsonyi akcióhullámban kegyes volt a sors,és 24.99+8.99€ akciós árért végre megszerezhettem olyan dec.24-edikén ;] kis karácsonyi ajándék.Sajna használtan nem sikerült szerezni,külföldről nem érte volna meg megvenni,mert ugye drága volt+posta...Sajnos az itthoni Borderlands elég kalandosan indult,talán emiatt is ismerik aránylag kevesen.
    Igaz mostmár egyébként nemrégen kapható újra lemezesen is itthon,ráadásul most 7990 helyett 5990 akciósan a cdgalaxis-nál júli.31-ig:
    http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html
    Van 5390-ért az első 2 DLC is lemezes változatban,de igazából annyira nem éri meg...mert pont a 3.DLC ami mindhatni kötelező jellegű és megéri az árát,és az ebben nincs benne.
    A zombis az a témát kedvelőknek talán bejövős lehet,de sajna 1-nél többször nemigen ajánlott végigvinni,semmilyen csavar vagy extra feladat nemigen van benne,egy 3-4 órás kis sztori,ami lineáris,kevés bounty,és semmi plusz,se új fegyverek,semmi.Igaz egyedi hangulat,de inkább unalmas.
    A Moxxi meg egyszerűen kevés ennyi pénzért,a menetek alatt nincs fejlődés,se xp,semmi,az első 3 aréna aránylag érdekes,könnyű,neten még szórakoztató is,a másik 3 a 100 hullám miatt meg alaphangon 5-6 óra körüli helyszinenként->baromság.És dij:+2 skill pont,ami semmi.Na jó,itt kitaláltak egy fegyótároló részt is,ahová lehet pakolni,de értelme nem sok van,ide kell utazni rendezgetni mindig,kicsi,és körülményes.Akkor már inkább willowtree.

Új hozzászólás Aktív témák