Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Rajta vagy a listámon
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.