Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Rajta vagy a listámon
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.