Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Hát mondjuk a Lorenzo9 által leírt emberkéke én sem szeretem. Nekem is van "csodafegyverem", de azt csak Crawmerax ellen szoktam használni. Igaz nélküle is ki lehetne nyírni, főleg ha többen vagyunk, de úgyis mindenkit a loot érdekel, nem az hogy meddig nyírjuk azt a melákot
Az viszont, hogy mindenhol a "hiperszuperfegyót" használják, még olyanok ellen is, amiket egy pisztollya ki tudsz nyírni, az tényleg idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az viszont, hogy mindenhol a "hiperszuperfegyót" használják, még olyanok ellen is, amiket egy pisztollya ki tudsz nyírni, az tényleg idegesítő...