Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
)