Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
thomboy
üzenetére
kell a ram,bőven neki...nekem vista alatt is felmegy 98%-ig is...ajánlott pl.a böngésző kilövése,ha pl.IE-t használsz,a firefox ilyen téren és prociügyileg is korrekt...
Meg tudja tömni a ramot a sok flash,oldal,stbstb,főlegha sok ablak van nyitva,sőt a procit is zabálhatja a háttérben.
a Knoxx eléggé memória és prociigényes lett az alaphoz képest,nagy belátható terület,sajna lusta programozás,hogy akár egy zárt szobában is képes felére esni az fps,ha "messzeség" van mögötte,mégha nem is látod...
Swap file-t nem szabad kikapcsolni...egyébként én readyboost-ot is használok egy 4 gigás gyors pendrive személyében,pl.multis játékoknál jól jön,de sztem másnál is,mert pl.a pályák töltése sokkal gyorsabb tud lenni,egy Cod6-nál akár fele is egy olyan mapnál,amin voltam már...
De ilyen kilépősdim nekem még nem volt soha,ha tele volt a ram,akkor max az fps esett le valamennyire.Pedig full HD-ben tolom....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)