Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Zolás #2492 üzenetére

na jó,azért ne harapd már le az izémet is :DDD
    Egyébként az én eridián fegyverem sem erősebb,főleg meg nem gyorsabb,mint egy normál defiler,sőt...
    Az eridiánoknak a kritikus sebzése is csak +100%,egy átlagos defileré meg 200%,sebzés hasonló(292x5 az enyém konkrétan),amit lövök lövedék lassabb,mint egy rakétavető,és ráadásul az eridián rifle lövedéke"véges",tehát elenyészik a levegőben,előtte persze drasztikusan elgyengül,ezzel ellentétben a revolvergolyó messzire is hat.Szimplán azért használom,mert tetszenek az eridiánok,sajna amúgy nem túl használhatók.
    A tára egyébként teljesen normális,bármelyik eridiánon lehet olyan,más kérdés,hogy én a lassú újratöltés oltárán a legnagyobbat választottam.
    A pajzs,az ok,de azt sem használom mindig,de egyébként igazából nem értem,miért lenne baj,hisz ez egy KOOP játék,egymást segiteni a cél,duelezni nem szoktam.
    Még problémamentesebb is,hogy legalább én fel tudom mindig segiteni a másikat adott esetben,ha multizok,azt más segitségére teszem,hisz tulképp ezeréve megcsináltam,egyedül,offline,minden extra nélkül mindent,amit a játékban lehet,többször.

Simán csak annyi volt a hsz lényege,hogy én direkt keresem a questelő,és ehhez segitséget kérő szobákat,pont azért,hogy segithessek,de ne rontsam el az illető játékélményét sem.
    Általánosságban bossoknál mégcsak rá sem lövök,maximum supportot nyújtok igyis,ha épp földre esne valaki,de meghagyom a dicsőséget...
    Éppen ezért bunkó dolog,ha valaki bejön rajtam keresztül,akár nem is köszön másnak a szobában,mert engem ismer,előrerohan,lelövöldöz mindenkit az 1 lövéses csodapuskájával,ha boss,ha nem,baromkodik az autóval,nem érdekli a quest,amit épp csinálnánk.Fura,de azért,mert coop,sokan komolyan veszik/haladni akarnak/élményt akarnak,attól,hogy ezt többedmagukkal akarják,és nem feltétlen az xp és a gyors végigrohanás a dezintegrálóval,mert akkor nem mennének netre.
    Erre értettem.És nem rád egyébként sem.
    Egyébként meg ide nem kell flém,elég a BC2-es délelőtti alkotás :R Bocs,ha megbántottalak,de te se bánts engem :R

Új hozzászólás Aktív témák