Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a skilleket hozzáadja...de ezeket a képességeket csak willowtree-vel látod,amik a class modon vannak.Nomeg használni kell a classmodokat,hogy egyáltalán megjelenjenek,mert ugyanis te nem látod,de 1-től 5-ig fejlődnek ezek is,de az elején a classmod még "nem hat úgy",ahogy kellene,az ezért van...elvileg amig 0 a képesség,a + sem ér semmit,lvl1 legalább kell,hogy "működni kezdjen",de azt senki nem tudja,hogy ezek a dolgok milyen xp-re,killre,stb fejlődnek...
És elvileg a hatásnak a classmod nélkül is meg kellene 5-ig maradnia,ugye az a max,de ezt nem tudom bizonyitani.
De az tuti,hogy fejlődnek,a willow mutatja,mint ahogy azt is,ha nem használsz olyan modot,ami az adott extrára +os,akkor az 0-n marad.
De jópár ilyen skillnek még a hatása is kérdéses,mert erre már nem voltak képesek,hogy pl.leirják mi a bráner az a "Diva" skill pl.
ez se a játékban,se más oldalon nincs,ahogy nézelődtem.
Jobb esetben mondjuk negfigyelhető egy képesség,pl.hogy mondjuk ölés után gyorsabban tudsz lőni vagy szaladni,ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez se a játékban,se más oldalon nincs,ahogy nézelődtem.