Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

kis érdekesség:"ős" Borderlands gameplay(érdemes megnézni a part 2-3at is):
    http://www.youtube.com/watch?v=ztAd70Ol91U&feature=related
    ami még jó poén,hogy úgy tűnik,eredetileg nem volt töltés a pályaszakaszok között,és ami sajnálatos,hogy a videón látott hely ki is maradt,vagyis nem ebben a formában került végülis a játékba,ha jól vettem ki a képeket,ez a Krom's Canyon eredetileg tervezett verziója,ami tulajdonképp itt még egy barlangrendszer,és az alapterületről mindennemű töltés nélkül lehetett idejutni.
    Igaz látszik,hogy eléggé bétás a felület pl,végeredményben gőzöm sincs,mi vezetett a teljes átiráshoz,szép volt ez is,láthatóan játszható volt(coop ugye,tehát a netkód is kész volt),és a grafika sem olyan rossz.
    Ami furcsaság még,hogy eredetileg az utazóoszlopokon lehetett a skillfát bűvölni,és ahogy nézegettem,a 3.videóban feltűnik weapon trainer nevű felvehető cucc is...
    Valószinűleg többféle holmi volt ebben,és innen maradtak meg a játékban tulajdonképp sehol sem elmagyarázott mod-képességek is.
    Legalábbis vagy én vagyok a béna,de én sosem,sehol nem láttam leirva,mit is jelent pl.a Quicksilver skill pl.Ok,a legtöbb hatását ki lehet következtetni.
    Érdekesség,hogy ezek a skillek a háttérben fejlődnek is lvl0-ról 5-ig,de csak akkor,ha a megfelelő class mod bent van,nem tudni meg semmit alapból,hol tart és mitől növekszik,de a willowtree mutatja.

Új hozzászólás Aktív témák