Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én alapjában véve szeretem az ellent úgy kinyírni, hogy lőtávjukon kívűl vagyok, így nálam a sniper a fő fegyver. Én a madárról nem is igazán tudzam, mikor választottam. Mesterlővész? Az leszek. A többieket meg se néztem...

De a madár fe sossz. Fedezékbe gugolva eldobok egyszerre 10-et, majd felállva becélzom a célpontot és rámennek. 48-as BadMutha Brute-ot félig szétkapják, kisebb ellenfeleket teljesen kicsinálják. 8-10 madárka már komoly erő, mégha buták is. Egyedül viszont nem sokat ér felső szinten. Megkockáztatom, hogy itt csak Lilith fázissétája és Roland gépágyúja használható. Persze egyik sem közelharcban.
Egy akármilyen BadMutha ellen semmivel sincs esély közelharci győzelemre.
-
PaJa1
őstag
A madár nekem sem jött be, így arra nem is gyúrtam. Szerintem lövöldözésben azért a hunter elég erős. Sok pluszt kap sebzésre, pontosságra.
Berserker speckója meg csak közelharcban jó, de magasabb szinten már jobban sebzik mint gyógyul, így könnyen meg lehet purcanni berserk közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs