Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én alapjában véve szeretem az ellent úgy kinyírni, hogy lőtávjukon kívűl vagyok, így nálam a sniper a fő fegyver. Én a madárról nem is igazán tudzam, mikor választottam. Mesterlővész? Az leszek. A többieket meg se néztem...

De a madár fe sossz. Fedezékbe gugolva eldobok egyszerre 10-et, majd felállva becélzom a célpontot és rámennek. 48-as BadMutha Brute-ot félig szétkapják, kisebb ellenfeleket teljesen kicsinálják. 8-10 madárka már komoly erő, mégha buták is. Egyedül viszont nem sokat ér felső szinten. Megkockáztatom, hogy itt csak Lilith fázissétája és Roland gépágyúja használható. Persze egyik sem közelharcban.
Egy akármilyen BadMutha ellen semmivel sincs esély közelharci győzelemre.
-
PaJa1
őstag
A madár nekem sem jött be, így arra nem is gyúrtam. Szerintem lövöldözésben azért a hunter elég erős. Sok pluszt kap sebzésre, pontosságra.
Berserker speckója meg csak közelharcban jó, de magasabb szinten már jobban sebzik mint gyógyul, így könnyen meg lehet purcanni berserk közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest