Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolás

addikt

válasz TESCO-Zsömle #1086 üzenetére

Valamiért nem tudtam hostolni...

Viszont már végig is vittem. Mondjuk csak a főszálon futottam semmi mellékküldetés. De szerintem sokat nem változtatna a játékidőn igy megvolt 6 óra alatt plusz sacc 3 óra a mellékes dolgok.
    Viszont találtam egy megmentendő robotot ami ad + helyet a tatyóba + egy elég durva lootot(piros láda) komoly erősségü fegyókkal. Mondjuk mivel mind min. 10 szinttel feljebb voltak mint én igy inkább eladtam őket.
    Összesen egy helyen szorongattak meg. 3 badass robbantós zombi jött és rohadt sokat dobálóztak. Na ott egy eltalál, lelassulsz és a többi min 2 sorozat hotdót odavág. Na ott kellett ujjászületni egyébként simán halás nélkül lenyomtam.

Ja köszi a madaras tippet. Sajna nálam nem igazán müködik a dolog. Eldobok vagy nyolcat és eltünnek. Aztán egy előkerül vagy támad vagy nem. Inkább nem :DDD De néha nagyritkán összejön na akkor van kavarodás. Pont vagy 8 rohadék körbevett és hirtelen mind meghalt. Na azt élveztem :DDD

Aki nem tudja mi az az ATI driver hiba az tegye fel a legujabb drivert és csodálkozzon hogy hova lesz az épületek külseje-belseje. Elég idegesítő mivel pár progi meg kéri a frissebbet. Na de mindegy. Ár-érték arányban a best-of game ;] ;] ;]

Új hozzászólás Aktív témák