- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19477 üzenetére
" ... nem éri meg Uboom X-t gyártani."
Erre nyilván nincs 100% rálátásunk, mindazonáltal erősen kétlem, hogy ne érné meg gyártani. Egyébként ha, ennyiért nincs rajta haszon, akkor emeljék fel az árat 150-200$ körülire. Akkor se lesz alternatívája. Ez amit az Earfün csinál, pazarlás.
Mindazonáltal én azon – a már korábban részben említett – véleményen vagyok, hogy a szoftveres oldal fejlesztésével (app + fw.) áll le csak a gyártó. Szvsz. csak így van értelme, hogy azt mondják ebbe több mérnöki órát nem ölnek (end of support). Szóval a termék marad, de újabb fw. vagy plusz szolgáltatás az app-ba már nem kerül." ... a Sencor szemete megy 40E körül azt még is megveszik sokan."
Sokan még mindig nem mernek / akarnak külföldről rendelni, ill. el sem tudják képzelni, hogy hasonló áron mennyivel jobb cuccok is léteznek.#19479 bwoay
" ... az összehasonlítások viszont jók és roppant hasznosak, nyilván az Oluv érdeme, így túlteszem magam ezen a borzasztó körítésen meg ripacskodáson."
+1
Én totál ki tudom "kapcsolni" a látványt. A tartalomra figyelek. Legyünk őszinték, Alan is elég sokszor sok volt. Most, hogy el van tűnve, van kb. 2-3 csatorna, ahol értékelhető binaural tesztek vannak, és az összes többi 19, meg egy híján 20 típusú fizetett, és/vagy botfülűek által üzemeltetett csatorna.#19480 "Szóval egyelőre komoly kétségeim vannak, hogy ez egy jó Soundcore hangszóró."
A "jóság" ugye relatív. Ahogy korábban már szó volt róla, ez egy "üsd-vágd, nem apád" hangszóró. A strapabíróság mellett a másik cél az lehetett, hogy minél hangosabb legyen.
Valószínű mindkettőt teljesíti. Kell egy hangszóró a bringára, kajakra, vitorlásra, ami ha vízbe esik, akkor sincs para, mert egyfelől nem süllyed el, másfelől még a sós vizet is bírja, akkor ez a te hangszóród. Ha ebből az irányból nézzük, simán lehet a legjobb, mert nincs alternatívája.
Ez egy szteroidokon hizlalt JBL Flip (7). -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19475 üzenetére
Így kezdődik, szép lassan csökken a gyártás vagy kiszorják a meglévő készletet akcióba.
Szomorú de úgy látszik nem éri meg Uboom X-t gyártani.
De érted én is ezt nem értem a Sencor szemete megy 40E körül azt még is megveszik sokan. Uboom X meg lehet akciósan kicsit több még is feladta a Earfun.
Nyilván azért sokkal nagyobb a doboz egy konténerbe nem tudnak olyan sokat hozni.#19476bwoay
Pedig abba a videóba csak beszélt, Még nem is Látáttok táncolni!
MIkor Bluetooth hangszórón dübögött a zene Olaf aszonya rázta magát rá azon kiégtem, egyszerre volt vicces de jó is!
JBL Partybox Encore vs Earfun UBoom X: indoors
Az biztos nincs zavarba ha táncolni el, jól el van a háttérbe.
De nézzük úgy legalább egyedi így a csatorna. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18893 üzenetére
Nem most néztem írta Earfun ki akarja üríteni a amazon raktárat.
104 Usd 38e forint.
Csak az se értem ha Oluv olyan kis részesedést kap Uboom X után miért foglalkozik még vele.
Uboom X akciót egyből ki rakja, akkor csak kap valamit cserébe.Még Oluv se tudja mi a raktár ürítés célja és hogy a termék gyártása leáll vagy jön majd új tétel.
Minden esetére én a 112 Usd árat se bántam egy napig se. Csak a hosszú szállítás volt idegesítő. Majd 2 hónap várakozás azért nem volt semmi meg a ups kommunikáció.
Pedig ennek ennyiért simán van piaca csak sokan nem értenek hozzá és inkább veszik a média márkba a Sencor és többi kínai vackot túl árazottan.
Egy termék hiába jó ha nincs mögötte marketing és az emberek nem ismerik akkor hiába.De ha Uboom X 38e akkor a T6 Max 10e forintot érne maximum vagy annyit se.....
Ha már ár érték arányt is nézzük meg a hang minőség.
Egyik hazai boltba a 2x8 wattos kínai vackot árulják 18e forintért. Ilyen 1x18650 akku és kapu garancia mellett.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Janika(1982) #18625 üzenetére
Köszi, de Tronsmart Trip lett végül, meggyőző technika.
Sencor nekem konyhai készülék Zolibá után.
-
Peaceliker
addikt
Kattogok, hogy lehet kéne egy munkáshangszóró.
Szó szerint értve, mocsokban retekben kéne üzemelnie (nyilván annyit meg tudok tenni, hogy letakarom) . Hangerő és mély a hangsúlyos, illetve, hogy nagyobb hangerőn is értelmes üzemidő legyen.
Jövőre egy ház felújításba kezdek (nagyja saját kezűleg történik majd). Most első gondolat, hogy van egy régi logitech x230am, az kap egy bt vevőt és kész. De ugye ez 220 ról megy, helyhez kötött.
B2p t nem vinném el, sajnálnám,de meg maxon üzemidő fing (4 óra).
Van valami ajánlás 50 alatt? Ami azért nem annyira trágyán szól, hogy elhányjam magam?hallottam ilyen nagy dög sencor vagy fene tudja mit szólni (pár éve volt 25k)és hát sírtam annyira undorító volt a hangja. Oké, nem stúdió minőség kell, de azért ne legyen már annyira gáz.
Ötlet, javaslat?
Gazdasági szempontból nyilván maradni x230 nál lenne a legjobb -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17776 üzenetére
Mondjuk a magyar earfun nekem meg mindig nagy talany. Pl miert arulnak olyan earfun hangszorot, ami a hivatalos oldalon soha nem szerepelt. Es nem arrol van szo, hogy 1-2 hettel elobb megjelentettek. Az EarFun UBOOM Raver-t 3 honapja aruljak.
Arban meretben kb ez a sencor kategoria. Siralmas 6 oras lejatszasi ido (gondolom fenyek nelkul, felhangeron), nem nez ki jonak a muanyag. De earfun logo rajta van.
A jVC mondjuk 50ezer felett van, alzan akcios most, de szerintem egykutya.
Megrendeltem en is az X-et ma, sikeres rendeles megjelent a weboldalon (sajnos rendelesi szamomban nincs 06, mert most van a 6 eves evfordulojuk sok akcioval...), de email errol azota se kaptam. A fizetes sikeres volt, 41.300 forintot vontak le, email seholIdegesit azert, elmentettem az utolso oldalt a rendelsi szammal. Irok is nekik, hogy mi van. Gondolom feldolgoztak a rendelest, de ilyen meg nem volt, hogy 1-2 percen belul ne kapjak email egy vasarlasrol.
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17773 üzenetére
Nekem is megjött késik a Uboom X amazon miatt, gondolom túl sok munka kevés alkalmazott. Olvastam oda is "ocsó küfödi munkaerő kell"....
Ettől független én kivárom hiába jön 1-2 héttel később például.#17775<Adamsky>
Igen, ahogy írtad sok márka volt ami mondjuk 30-40 éve nagy érték volt. Hitachi/JVC és társai amit régen nagy márkának számítottak. De sok márka ment tönkre, egyszerűen most hiába fut pár termék a JVC márka név alatt ha csak egy kínai szemét termék JVC márka jel alatt.
Sokan azt se akarják meg érteni rakhatunk egy adott minőségre bármilyen márkajelet ha egy termék hulladék akkor hulladék.Oluv azt írta a 600 Early Birdbol csak 100 rendelés volt az ö linkjéről.
A amerikai szállítások mennek normálisan, csak az europai csuszik azt is azért mert amazon akciók lesznek és még a Uboom X szállítmány nincs be címkézve.
Ilyen minden logisztikai cégnél megtörtének hogy ünnepek folyamán nagy hajtás jön és nem győzik munkával.
De Oluv patreon oldalára ment már visszajelzés, valaki megkapta és azt írta a Codec vissza fogja a hangminőséget. (SBC)Például jöhetne felárért a Earfun Uboom X Prémium LDAC codec mellet.
Persze végső megoldásnak én is azt látom, ha Oluv saját terméket gyártana saját hangolás mellet és nem egy 3. céggel kéne közös hangolását és firmware szenvedést végig vinni.Azért éveken át egy bluetooth hangszóró hogyan került piacra? Aminek nem volt egyéni EQ se custom firmware. Kivetted a dobozból és már jól kellet szólnia, a D Fine is megveheted Bluetooth-ra kötötted és mehetet a zene.
Sony SRS BTX 300-Dockin D Fine, Divoom onbeat 500 és társai.
Csak csináltak egy hangolást, volt egy DSP is ami védte a hangszórót hogy ne lője ki.
Szóval azt mondom van a Earfun cégnek jövője, vagy csak a bluetooth hangszórók rajtolását nem a legjobban kivitelezi. Vifa gyártó (Oluv szerint number one) is már a dobozból a legjobbat kinálta.
Az UBOOM L körül is volt sok szenvedés és kinlodás a firmwarek közül, ami után Oluv közétett 0.43 firmware volt a legjobb hangminősg.
Persze megértem a firmware frissités is jó dolog, hiszen így egy termék folyamatosan javulhat van lehetőség hibákat javítani, esetleg hangot fixálni.
Csak én Oluv Patreon oldalás tesztjében a Tribit Blast ellen végzet Uboom X (Oluv eredeti hangolása) Nem ép érzem egyenlőnek a 0.39 firmware-val.
#17772SSlyTR
Nyilván a JVC nagyobb márka mint a Sencor, de mivel majd nem egy árkategória olyan nagy különbség nem lehet a márka írja basszus mélysége 70hz.
Persze én is vakon vennék JVC-t sencor helyet.
A Sencor számomra mindig a gagyi olcsó termékek gyártója lesz.
Olcsó megvizethető, de hiába fogtam ilyen márkás terméket mindegyik távol áll a minőségtől. Nővérem is birtokol ilyen olcsó Sencor hangszórót, szól meg minden működik de a hangja a 70-80-as évekbeli üres Sokol rádió. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17770 üzenetére
Hát attól, hogy papiron jónak néz ki egy ilyen hangszóró, egyáltalán nem biztos a valóságban is jó.
Ha csak azt nézem, hogy Alan egy hangszórót felejtőssé tesz, mert egy tartományban nem olyan. Akkor egy ilyen nagy fikázást kapna.
De ezen az áron van a JVC XS-E843, ami talán nagyobb név. Jobb kezelőfelülete van, akksiban is jobban bíznék. Bt5.3, nem tudom a sencornak milyen.
Ez viszont 1-1ben az UBoomX kategória. Nem hinném, hogy van olyan matek, hogy ne érné meg az early bird kuponos (fel)árat az earfun. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Wolfskin #17758 üzenetére
Sencor SSS 6701 néven is árulják.
Szerintem nem jó jel, ha ennyi néven árulják.
Amazonon egy zacskó lókakait is dícsérnek, nem mérvadók az ottani értékelések. Talán az alacsony csillagosokat olvasva képbe kerülhetünk a hibákról.Akkor inkább valami tronsmart vagy blitzwolf jobb lehet.
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #17651 üzenetére
De azért nem is annyira divatba, nyilván a CD/DVD még megállja a helyét. De a kazettának nem igazán van létjogosultsága. Persze akinek vannak eredeti CD albumok azoknál jól jöhet a CD lejátszás. De akkor se igazán érzem egy 2X2 wattos Sencor Cd-ről hajtva se fog jó hangminőséget adni.
A Sima Dockin D Fine csak 4.0 bluetooth van, még is elég szépet szól.
A Sencor lehet hajtani Flac fájlokkal is, nem lesz jobb a hangja mert a konstrukció alapból rossz.
Persze autóba más tészta, ott meg vannak mellete a megfelelő hangszórók is.
De ott is Bluetooth/USB/Rádió a divat, majd megnézzek.
Most láttom a 2022 Fordba is van .
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17649 üzenetére
Igen Patreon Oldalán is ez a poló volt rajta mikor a Uboom X videó készült!
Tesómnak mondtam küldje vissza mert ez kidobott pénz volt a ablakon. Árát tutira nem éri meg a Sencor hiába van CD és kazetta. Szerintem már nem éri meg elavult platformokon zenét hallgatni. -
carl18
addikt
Sencor SPT 3907
Na aki még CD-s lejátszón gondolkodik.... Ilyen vásárolt nővérem csak feketébe.
Szó szerint a TOZO PA1 ez mellet audiofil hangszóró volt a 600 grammjával.
Csak azt nem értem az árukeresőn mire fel adnak erre ennyien 5 csillagot?
Vásárolnak valamit a netten ami működik hangot add és erre jár a értékelés?
Sencor hangilag a 2X2 wattjával nem ütőképes, hangra 10/1 se basszus se a többi tartomány nem jó. A Tozo 10/5 akkor Dockin 10/10!
Nyilván itt is a Retro lejátszást kell megfizetni, kazetta/CD-Rádió.
De én úgy vagyok vele inkább elengedem a Retro vonalat ha cserébe jól szól.
Más felől ha egy Bluetooth Hangszórón van Jack már Diskman és társairól tudunk zenét lejátszani. -
carl18
addikt
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Én nem tudok olyan eszközröl amit manapság gyártanak van benne CD és a hangminősége is jó. Főleg 40E körül ez a 3 együtt nem jár, a CD 20 éve elment ezt el kell engedni.
Esetleg valami lejátszót rákötsz és Jack-en keresztül játszod a zenét. Diskman is volt dívatba az is tud Jack-en keresztül lejátszani kicsi és kompakt is biztos találsz használtan elérhető áron.(Legjobb opció egy jó bluetooth hangszóró+3,5mm Jack egy Diskman) Ettől jobb nincs a te ársávodra.)
Nővérem pár hete vásárolt netten ilyen kazettás/Cd-s magnót Sencor a márka 2X2 watt volt és 30E forint. Én mondtam neki ez a év rossz üzlete volt....A TOZO PA1 600 gramm és az Audiofil hangszóró volt a Sencor mellet.
Teljesítmény, hangminőség basszus minden téren más Dimenzió a Tozo.
#17635Wolfskin
Igen, én is azt mondom a Dockin egész zenei, én is szeretek rajta zenét hallgatni. És számomra zeneibb volt Mint a Motion Boom.Jól és nézz ki elegáns stb.
Lehet nem mai darab, 8 éve lassan piacon van de a hangja mai napig jónak számít. -
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, hogy beszerezzek egy új "mindenes" hangszórót.
Kültéren és beltéren is szeretném használni, elfogadható legyen a hangzása mindenféle felhasználásnál, nem kell audiophile de normálisan hallgatható legyen. Legyen elég hangereje kültérre, jó basszus, de még legyen éppen elég hordozható.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy a 1.5-3KG / 50-80W kategóriában nézelődnék.
Árkategória: kb. 25-35.Elsősorban amik felmerültek mint lehetőség:
- Tronsmart Bang és Bang mini (Nem hallgattam élőben, de tesztek alapján nem győzött még meg, hogy elfogadható a hangzás. Illetve nem tudom, hogy melyiket érdemes vinni a 2 közül)
- BlitzWolf BW-WA3 (Nagyon a mérethatár alja)
- Soundcore Motion Boom (Mérethatár alja, külföldi rendelés)
- Sencor SSS 6800
- Akai ABTS-70Az egyszerűség kedvéért a Bang Mini a legszimpatikusabb, de nyilván fontosabb a jobb hangzás és a jó mélyek, így bármilyen ajánlást szívesen veszek.
A Motion Boom-ról jókat olvastam, de kicsit félek, hogy túl kicsi lenne, itthon nem elérhető így macerásabb mert várni kell rá egy hetet és nehezebb visszaküldeni is, ha esetleg kellene.Néhány saját, hosszútávú tapasztalat hordozható hangszórókkal, hogy legyen mihez viszonyítani:
- Tronsmart Element Mega (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Szerintem nagyon jó hangzás, de nyilván a helyén kezelve. Kicsit kevés mély, nekem már túl kicsi)
- Tronsmart T6 Max (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Sajnos doboz hangzás, komoly mélyek, méretéhez képest én nagyobb hangerőt vártam, de elfogadható)
- JBL Charge 3 (Element Mega-hoz képest több mély, hasonlóan jó hangzás, nekem már túl kicsi)A 0.6-1kg-os kategória nekem már kicsi, a T6 Max pedig nagyon dobozos, és lehetne kicsit hangosabb.
Ezek fejében mi lenne a legjobb választás? Ha van amelyik szebben és hangosabban szól, de hasonló mélyekkel mint a T6Max, akkor én azzal már elégedett vagyok. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Czimby #15513 üzenetére
Köszi, nem néztem korábban ezt a videót, hasznos volt számomra
Nem kételkedem, hogy ár/érték arányban kiváló a MBP, mindemellett nekem tutira nem jött volna be a közel teljes oktávnyi kiemelés (4-8KHz) és a basszus hirtelen elfogyása miatt.
Ezeknél a hordozható boomboxoknál nekem két aspektus fontos:
- relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)
- relatív hangosan legyen némi basszus (ne csak 80Hz körül) és ne visítsonEbben a kettőben - ami ugye majdnem ugyanaz a kívánalom különböző hangnyomás mellett - valószínűleg nem jeleskedne, így kihagyom, de másnak simán lehet kiváló vétel.
(nagyon szűk sávban lévő pukli, főként, ha az nem rezonancia, egy parametrikus EQ-val könnyedén simítható - pl UAPP plugin - közel oktávos tüske az már nem igazán)
Volt most nálam Sencor, meg valami Aldis izé, szörnyűek voltak nekem. Valószínűleg ezt a nyarat elengedem - financiális okok miatt - és jövőre inkább mégis rámegyek egy PB 110 - 310 - 710-re, ahogy a büdzsé kiadja.
Hasznos topik!
-
draco31
veterán
válasz
<Adamsky> #15368 üzenetére
2-3 napig bírja egy üvegfólia a telefonján. Meddig bírná egy fejes?
Sys85
Újabb trakiban van, így nincs akkora zaj, valami hulladék Sencor volt neki korábban, de az elpusztult, kipukkantak a hangszórók benne, 2x5 watt vagy ilyesmi volt ráhazudva. Nem akar Ő nagyon minőségi hangzást, költeni rá meg főleg, így behatárolt a dolog.
Evolveo Armor Power 6A az lesz a nyerő szerintem. -
Guidetti
csendes tag
Sziasztok!
Egy technikai kérdéssel fordulnék hozzátok adott egy bluetooth hangszórója (Sencor SSS 1110 NYX ) egy ismerősömnek és sehogy sem akar a zsír új laptopjához csatlakozni, viszont telóval és ipaddal tökéletesen működik. A gép pedig csatlakozik más eszközökhöz bluetoothal.
Szerintetek mi lehet a gond? Esetleg mivel lehetne megoldani?(mondjuk egy bt stick vagy valami?)
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
Aureal
őstag
válasz
KD6-3.7 #13233 üzenetére
Nézegettem régebben én is ilyet faternak a telekre, de nem divat a rádiós cucc ezeknék, ill. a JBL-é baromi drága pl. Noname dolgoknál látni azért, de ott meg a hangerő + hangminőség főleg kültérre elég vickes. De asszem kollégám vmi Sparban is időnként kapható Sencor rádiót ajánlott. Kínai noname verziója is van, régi Nokia teló akksijával megy, hangerőben is oké, csak sajna 1-2 órát ha kibír a picurka akksival. Így egy powerbank nem árt mellé, mint anno a Sokolhoz a rágumizott dupla laposelem nagyanyámnak.
Micro SD-t is fogad, fater arról hallgatja metszés közben Hofit 1 hétig. -
rdt89
addikt
Egy kis beszámoló a Sencor SSS 6800-ról: Az akkumulátor kapacitása tényleg félelmetes, az, hogy 30 órát ment fél hangerőn már eleve szimpatikussá teszi, de az anyaga és a hangzása az valami eszméletlen egy BT-s kütyühöz mérten. TV-re kötve, olyan hangzást ad a filmnek mint egy házimozi rendszer és, ha azt akarom, hogy a szomszéd ne könyököljön a szemjáratomba 1-es hangerőt adok rá, és így is iszonyatos mit tud. Zene téren még a subwoofer tesztet is szépen kidomborította és kiadta a mélyeket. Nagyon elégedett vagyok vele és ha kell olyan hangzást csap a 30nm-es szobába, hogy alig lehet túlkiabálni és a mélyeket se torzítja el. Persze maximális hangerőn visszább vesz a basszusból, de az amit produkál számomra több mint elég. Én úgy gondolom a 33 ezer forintos árát megérte és ebben az árkategóriában bármelyik készülékkel felveszi a kesztyűt /szerintem/
-
rdt89
addikt
Megérkezett a Sencor terméke. Meglepett az anyag minőség, valami fantasztikus érzés fogdosni. Tudom nem illik, de egy sub testet háromnegyed hangerőn letoltam rajta, hát ezt nem vártam tőle, pedig auxon tvre volt kötve. Nem torzított és nagyon szépen kiadta a mélyet és magasat egyszerre. Egyébként ha valakit érdekel csináltam videót a sub testről mailon szívesen elküldöm. Igaz nem ad vissza az élményből mindent, de hallatszik, hogy nagyon nem rossz cucc, sőt nekem elnyerte a tetszésemet és amiért vettem azt hozni fogja.
-
rdt89
addikt
Holnap érzkezik meg a Sencor SSS6800-as BT hangszóróm, s ha bárkit érdekel róla bármi, nyugodtan keressen meg privátba, vagy akár itt fórumon is írhatok pár sort, vagy csinálhatok a hangerejéről és a hang tisztaságáról videót. Bár a legjobb hangrögzítő eszközöm a Huawei P40 Pro 4 mikrofonos zajszűrős rendszere, de hajlandó vagyok bármilyen kérésnek eleget tenni!
-
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12471 üzenetére
Sok véleményt olvastam felhasználóktól, hogy egyik Sencor se produkál ilyen minőséget és ez a legmeglepőbb benne, hogy a márkából ennyire kiemelkedően jó. No de ha megérkezett megnézem milyen és mit szól és mit bír, de ha már egy szobát szépen megtölt és kellemes basszust kínál, akkor már rossz nem lehet. Várj van itt róla 2db teszt is 1 2. S, hogy ezekből mi igaz, majd ha megkaptam kiderül.
-
carl18
addikt
Hát nyilván az a lényeg hogy neked megfeleljen, ettől függetlenül lehet egy nem rossz hangszóró. De azért Oluvnál nem járt a Sencor, sem Alannál, ami ott egy valós tesztben lehet elvérzett volna.
+ Azért is írtam hogy ezért az árért azért vannak valóban jó hangszórók is. Az Eredeti D FIne esetleg Motion Boom vagy a W-King D8. Fekete pénteken ha valaki elcsíp egyet egyikkel se lő mellé.
JBL Xtreme 2 vs Dockin D Fine+ Azért tegyük már hozzá aki benne van a témába is valamit nagyon dícsérnek egy részük fizetett sponzoráció. A T6 Max esetében is bebizonyosodott hogy a Legendák körülötte csak marketing maszlag. És valós harc esetén egy Dockin D Fine ellen esélye sincs.
Írom ezt úgy hogy van is T6 Max a birtokomban, kb 2X használtam mióta meg van.
Én hallottam a SSS 3800 elég sokat, és sajnos az nagyon nem űti meg a szintet amit manapság egy átlag bluetooth hangszóró tud. -
carl18
addikt
Igazság szerint ez már az a kategória árba ahol kapni valóban jó hangszórót is. És ennyi pénzért biztos nem kockáztatnák, sajnos nekem még jó minőségű Sencor termék nem járt a kezembe.
Havernek van egy Sencor SSS 3800 ami kb 6X akkora mint a Dockin D Fine. Ennek ellenére nagyon bovli a hangzása, a nagy méret ellenére se szól szépen. "Még ö mondta" mikor előhozta a Dockin ellen lehet szégyenbe maradók.... A Dockin hozzá képest prémium termék.
+ Gondoltam hozzá teszem, még Oluv is beszélt erről. Csak mert online netten jókat írnak még nem jelenti hogy valóban jó termék az. Azért az átlag ember aki vesz egy bluetooth hangszórót nem tudja milyen azokból a jó.
Mivel nincs visszonyitási alap, általában sok botfűl jozsi csak a hangerőt nézzi. Hangos? Na akkor biztos jó.
Közbe meg 2 régi kidobott hangszóró amit rákötök egy D-Class erősitőre leszólja ezt.Saját tapasztalat
A Sencor az a baj még csak az átlag zene hallgatásra se elég.
Inkább vásárolj egy minőségi cuccot használtan.
De piacról is lehet venni fillérekért JVC hangszórókat, ami kajak meglepő hangminőséget produkálnak. És garantáltan nem Sencor színvonal. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ppista1991 #11227 üzenetére
Nincs nagy érdeklődés - és ezért tapasztalat se - a memóriakártyát és/vagy pendrive-ot fogadó hangszórókkal kapcsolatban. A legjobban akkor jársz, ha használod a keresőt és esetleg ráírsz valamelyik tulajra: Niceboy, Sencor, Lamax, BlitzWolf
#11228 Richard!
Annyira ne sajnáld, hogy nincs még akció, ugyanis a lengyel raktár szemlátomást még üres. -
ppista1991
csendes újonc
Hordozható Hangszórót keresek USB tölthetőségel, pendriveról való lejátszhatósággal vagy micro sd kártya lejátszhatósággal.
Milyet ajánlanátok max 20.000 Ft-ig
Ezeket néztem ki:
-BlitzWolf BW-WA1
-Niceboy RAZE 3 Atom
-Sencor SSS81
-Sencor SSS 101
-LAMAX Street ST-1 -
dave_gahan
aktív tag
Üdv, bluetooth hangszórót keresek, max 30 ezerig, ár/érték arányban a lehető legjobbat.
Kiindulási alapnak ott van a háztartásban feleségem JBL Charge 2-je, aminek már 1 évesen szaródni kezdett az akksija, így leginkább a konyhában, röghöz kötötten (folyamatosan bedugott töltőkábellel) szórja a decibeleket. A hangzása egyébként pöpec. Most egy hordozható és frissebb társat keresek nyaralóba, ide-oda hurcolásra.
Millió tesztet olvastam és videót néztem az aktuális kínálatról...és persze e topicban is rákerestem egyes típusokra. :)
Alapvetően arra jutottam, hogy a JBL azért nem csak a neve miatt drágább, hanem tényleg telten, dinamikusan, a részleteket nem elfedve, megfelelő arányú középpel/magassal szólal meg, emellett úgy adja a mélyeket, hogy az nem nyomja el az összképet (mármint a bluetooth hangfalak kategóriájában). Viszont én most nem akarok 45-50 ezret kifizetni (a Charge 4-ért, nem beszélve a Charge 5 belépő áráról...) Főleg, h tegyük hozzá, ennyiért már lehetne nem mono hangfalakat is kapni...
Először a Tronsmart-okra figyeltem fel. De hamar letettem róluk. A T6 Plus Upgraded Editionről sok tesztelő jókat írt, de a videókból fejhallgatóval is simán hallatszódik, h egyszerűen tompa, nincs karaktere, pláne ha összehasonlító teszten szerepel pl. egy Charge-dzsal... A T6 Max nagyon tetszett volna, de a basszusa mindent elnyom, tragédia.Arról nem beszélve, h sok user írt ennél a márkánál alapzajként jelentkező "sistergésről". Néztem a Lamax-okat, szintén jó a sajtója a cseh gyártónak, de ahogy néztem ezek tulképpen Tronsmart-ok más köntösben...
Sencor: nem rosszak, de a kínálatból egyedül a 6800-nak vannak megfelelő számú és milyenségű hangszórói ahhoz, h jó hangja legyen, 33 ezer körül az ár/érték arány sem rossz, de eléggé nagy, bumszli, ennél azért kisebbre gondoltam (+ a Bluetooth 5 se lenne rossz 4.x helyett). A kistesó 6400 "jóságáról" igazából nem vagyok meggyőződve.
Soundcore: rengetegen esküsznek a Motion+-ra, szimpi is lenne, de a kialakítása miatt inkább beltérinek és kevésbé hordozhatónak gondolom. Plusz igazán jó hangzást csak az appjához tartozó EQ állítgatásaival produkál. Eléggé új a Motion Boom, kültérre dedikálva, jó mélyekkel, de a duruzsoló basszuson és a csilingelő magason kívül gyakorlatilag nincs középtartománya. Valamint az egyébként hasznos fogantyúja problémás helyen van, ha a hangfalat a tv elé szeretném tenni. Ja igen, nem írtam a tervezett használatról: összejöveteleken asztal közepére helyezve, amúgy tv elé alkalmankénti csatlakoztatáshoz.
Ódákat zengenek még a Blitzwolf BW-AS2-ről, tényleg úgy tűnik, h kategóriájában tisztességes hangja van. A design-ja sem rossz, emiatt viszont nagyon különböző hangzása van, a poziciónktól függően. Valamint kültéren kicsit kevésnek tűnik a 2x5w magas. Plusz viszonylag régebbi darab (B4.2, micro usb).
Még esetleg a Sony SRS-XB33 lehet képben...Szóval kicsit tanácstalan vagyok. Ha tudtok javasolni alternatívát, akkor szívesen veszek minden ötletet.
A Sencor 6800-ról van vkinek saját tapasztalata? -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #9371 üzenetére
Tronsmart T6 Plus
Sencor SSS 6400N BT
Mac Audio BT Elite 3500
Mac Audio BT WILD 801Ezeket néztem első körben...
-
carl18
addikt
válasz
cukimajom #8553 üzenetére
Csinálhatod azt is ahogy irtad hogy kicseréled a két gombot
a lényeg a hangerőt fel tud csumázni.
Amúgy egyszer hallottam ezt a modelt, hát a Sencor nem gyárt jó hangszórókat. Szerintem a 10,000 ft-os árat semmikép se éri meg, ennyiért van Divoom voombox outdoor/Onbeat 500 is.
De ott van még a Tribit, vagy az Earfun go. -
cukimajom
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve találtam rá a Sencor SSS 101 kis 10 W-os BT hangszórójára. Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális. Akkor a 28-as hangerőből a 26-oson volt, de figyelmetlenségek és félreértésekből mostmár a 22-esen van. A célom mindössze annyi, hogy maximumra tegyem.
https://www.youtube.com/watch?v=uXMSyCd3pLc
Ezt az egy szétszerelős videót találtam róla, amiben az alaplapig szétszedi, de a gombsor a tetején van. Szétszedtem, megigazítottam a csatlakozókat, de jobb nem lett. Gondolkodtam azon, hogy lehúzom az akksit, majd vissza, de nem tudom, hogy alapból hányas hangerőn lehet. Szóval igazából van valami tipp, hogy hogyan tudnék kalapács nélkül hozzáférni a gombsorhoz? Meg, ha már hozzáfértem, akkor mit csináljak? Naívan azon gondolkodtam, hogy kicserélek két gomb vezetékét ideiglenesen, aztán már tök mindegy, csak egyszer föl tudjam hangosítani. -
DG790401
tag
Sziasztok Bt partyboxot keresek nem túl drágán lenne Sony 55 k viszont mèg jelölt a Sencor sss3800 vagy a gogen bps 686 X.Az utôbbi 2 35 K. Kèrdès a sony tud e 20 K val többet?
-
djfantom
tag
válasz
FoLey-v #7655 üzenetére
Szevasz. Nekem SAL PAR 220BT igaz nem 25eft 34eft-ért vettem és szépen szól bátran merem ajánlani.
De ezeket is halottam már és ezek sem szólnak rosszúl.
GoGEN BPS 686
GoGEN BPS 686X
SENCOR SSS 3800
SENCOR SSS 3800 -
jocoka75
tag
válasz
djfantom #7580 üzenetére
Sencort ne vegyél nekem kettő ment tönkre 1 év alatt egyik napról a másikra valószínűleg mindkettő panelhibás lett.
Én most vettem az Alzánál egy Anker soundcore mini 2 -t ,meglepően szépen szól EQ val beállítva mélyhang is tökéletes nagyon tudom neked ajánlani .
A Tronsmart is kiváló ,és ha az Alzánál veszed 1200 ft ért van rá bónusz garancia ,ez azt jelenti ,ha 2 éven belül meghibásodik kicsrélik nem kell szsarakodni a szervízzel és bevízsgálási szarsággal . -
djfantom
tag
Sziasztok. Ezekről mi a véleményetek? Sencor SSS 6800 Sirius Maxi
https://hordozhato-hangszoro.arukereso.hu/sencor/sss-6800-sirius-maxi-p517242768/#termek-leiras
Tronsmart Element T6 Max
https://tesztarena.hu/tronsmart-element-t6-max-a-60w-os-bluetooth-hangszoro-szornyeteg/ -
jocoka75
tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni ,van egy Sencor sss 81 bluetooth hangszórom .A gondom az lenne ,hogy nem kapcsol be ,feltettem töltöre a kis LED zölden világít ,de mikor bekapcsolom folyamatos pufogó hangot ad nem reagál semmire mi lehet a baj ? lehet ,hogy nagyon lemerítettem ?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
wulfi
tag
Sziasztok.
10-12k-ig mit tudnátok ajánlani?
Csak háttérzenére kéne meg néha filmezéshez tablet mellé.
JBL GO 2-vel meg a Sencor 6100N-el szemezek. Melyik lenne az ajánlottabb, vagy van ezeknél jobb választás ebben az árszegmensben?Köszi előre is.
-
mcs
veterán
,,Szinte az összes kínai hangszóróban benne van a rádió, inkább 10E alatt keres valamit ami rádióval rendelkezik és hazai garis."
A többségükben annyira gyenge, hogy a helyi adókon kívül mást nem igazán képesek befogni. Én eddig egyedül a Sencor SSS 101-et tapasztaltam jónak úgy, hogy jack kábelt dugtam az auxra. A JBL Tunert is próbálgattam már Mediaban, ami szerintem jópofa a DAB és RDS FM rádiójával, és hangzásra is elfogadható, de tényleg sok érte a 30 rongy.
-
mcs
veterán
Én egyelőre nem találtam hasonlóan jót vagy jobbat ennyiért, mint ez a kettő.
Hangzásra ugyanolyanok, viszont a Mac igényesebben van összerakva abból a szempontból, hogy a gombok és potik kevésbé lötyögnek rajta. Simán veheti azt, hacsak nem megvárja a következő madaras akciót a Sencorra. -
LanyUs
őstag
Látom képben vagy a termékekkel! Valóban teljesen Sencor vagy fordítva. Esetleg tudnál ajánlani ár/telj. alapján bluetooth terméket ha a hordozhatóság és a méret nem lényeges? Egyik barátomnak tetszett meg a cucc, de anyagilag nem mindegy ha kevesebbért is van közel hasonló...
-
thommypl
tag
Sziasztok!
Henger alakú bluetooth hangszórót keresek, mint amilyen például a JBL Flip 4, de nem akarok 30e-t kiadni érte. Magyar oldalakon a Sencor SSS 6400N-t és Sencor SSS 6100N-t találtam hasonlónak, de semmi véleményt nem olvastam róluk. Ti tudtok ezekről valamit, vagy tudtok ajánlani valamilyen kínai alternatívát?
-
torpe23torpe
csendes újonc
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
és
Olyat keresek ami:
- megfelel egy 22 m2-es szobába háttérzenének (nem kell disco hangerő),
- van rajta USB (esetleg memória kártya hely),
- közepes teljesítményű aksi,Paraméterekre tetszenek még az
Mac Audio BT Tec 3000
Astrum SM300
Astrum SM360
Sencor SSS 101, de némelyikről nagyon vegyes a vélemény az edigital oldalán...
Köszi
-
Fuvaros
senior tag
SENCOR SSS 6500n
tapasztalat hangminőségben?
csak teloról mp3 lejátszás lenne bluetooth-n keresztül egy kerti faházban vagy kisebb bulin
-
mcs
veterán
válasz
torpe23torpe #6000 üzenetére
Szia!
Igen, a Zoli által említett Medion létezik Sencor, Gogen és Selecline (Auchan) kiadásban is pici formabeli eltérésekkel.
Viszonylag tiszta hangzásuk van, de a basszusuk nem eléggé erőteljes.
A MAC Audio MRS 555 combosabban tud szólni náluk, de akksiról üzemeltetve nagyon visszakorlátozza a hangerejét. Be kell dugni 230ba ahhoz, hogy kiadja magából a maximumot. -
torpe23torpe
csendes újonc
válasz
zolikaDB #5998 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. Az ALDI és LIDL nonfood termékeit egyébként is sokat vásároljuk, de ezt még nem is láttam. És tényleg szó nélkül cserélnek mindent, ezt tényleg érdemes megfontolni.
Kísértetiesen hasonlít egy SENCOR-ra egyébként
Valaki próbálta már esetleg akár ezeket, akár másikat?
Erről olvastam több jót:
Mac Audio MRS 555,
RMS 30Watt, Zenei teljesítmény: 100 Watt mélysugárzó 16,5cm, magas sugárzó 5cmÖsszevetve mondjuk a Sencor-ral a kialakítása is teljesen más, abban 2 közép sugárzó + 2 magas sugárzó van. Nem nagyon tudom, hogy ez a gyakorlatban milyen különbséget jelent
-
Redneck
nagyúr
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Visszavittem ma a Sencort, egyből visszakaptam a pénzt. Kár érte, ha jobb hangzást pakolnak bele, jó lehetett volna, eléggé egyben volt. Az üzletben meghallgattam egy Tronsmart T6-ot. Hát nem voltam elájulva attól sem.
Végülis XB-31 lett 2 év garanciával az edigitalból 35-ért. Ha 2 évet kibír, már jó vétel volt. Az XB-30 és 40 az Euronicsból sajnos nem jött össze, nem hozzák át másik boltba, vagy házhoz. A JBL Charge 2+ lett volna még ennyiért, de az 2 éven belül döglődött barátnőmnél is, szóval nem erőltettem.
A Charge 3 tetszett még, de az +15 rugó, és ki tudja, lehet az is 2 évet bír max.Mikor az edigitalban voltam, egy nő épp az Xtreme helyett keresett valamit, mert az már nem tölthető és halódik. Továbbá arról panaszkodott hogy nincs szerviz háttér.
Pandaboy:
Nyilván élőben érdemes meghallgatni, de van hogy nincs sem idő sem lehetőség erre. Egyébként youtubeon és a carl18 által linkelt oldalon is vannak elég korrekt minőségben felvett összehasonlítások, ergo egy jó fejessel nagyjából képet lehet kapni a termékről. Nem azt mondom hogy olyan mint élőben, de azért átjön ha valami egy nettó fos.Felesleges nekem nagy hangfalakat ajánlgatni, mivel kompakt kellett és micro USB-s. Ennyi erővel minek az akku, és a bluetooth? Vihetnék kerti sütéshez komoly hangtechnikát, kábellel.
carl18:
A nagyok nem játszanak. Egy kisebb hangszóró kellett a konyhába, és kerti sütögetéshez. Nem házibulit hangosítani akarok vele, arra nem bt cuccot vinnék.randras:
Csak azt a célt szolgálta hogy nagyjából halljam milyen, illetve egymáshoz képest hogy szólnak. A semminél, és a "négyet berendelek, amiből hármat visszaküldök" jelenségnél jobb. Megtehettem volna utóbbit is de nem tettem. -
carl18
addikt
válasz
Redneck #5565 üzenetére
Hát a Sencor márkával nekem sincs jó tapasztalatom, haverom vett Sencor márkáju hangszórót de elégé "Gyér" Hangzása volt. Ezért nem is javasoltam neked ezt a hangszórót, papíron hiába ígérnek nagyot ha valóságba az eredmény elmarad. Gondolom tipikus kínai hangzása van, szerint küld vissza inkább.
Fölösleges tesztelgetni járatni, attól nem lesz jobb hangja. Ha alapból nem tetszik a hangja fölösleges időt pocsékolni rá.XB 30 30E-ért nem olyan rossz vétel, de jobban megérné az XB 40 ami 35E-be szokott menni akcióba.
Esetleg Ebbe az árkategóriába kicsit feljebb ott a Harman Kardon Onyx Studio 3, ezzel tuti elégedett leszel. És itt azért vannak elég szép mélyhangok.Sajnos nem éri meg így vakon hangszórót venni, főleg az ilyen Sencor és más neve nincs márkáktól. Megnézném mit szól a más fél kilós Sencor a Fél kilós tronsmart T6 ellen.
Ha a barátnőd is azt mondja nincs semmi mély, akkor azt mondom küld vissza minél hamarabb.Ha már 30 felett jársz egy esély megérdemel a Onyx studio 3, és nem kis különbséggel veri a Charge 3-at és társait
-
Redneck
nagyúr
Megvan a Sencor, egyelőre vegyesek az érzéseim, még nem tudom marad e. Kicsit még hallgatnom kell hogy dönteni tudjak.
A korrekt csomagolás kibontása után kézbe véve elég masszív érzést kelt. Jól egyben van, a burkolat minőségével semmi bajom. Adtak hozzá a töltő mellé egy rövid jack-jack kábelt is.
Tegnap járattam pár órát, hogy ma átfogóbb képet kapjak a hangjáról. Elsőre megijesztett hogy a bal oldala mintha erőteljesebben szólna, ez mára nagyjából eltűnt. Mélyekkel nincs nagyon eleresztve, de egész dinamikusan szól. Equalizerrel és kábelen öblösebb hangot is ki lehet belőle hozni.
Egyelőre főleg rock és trance zenékkel próbálgattam, 40-50% hangerőn. Mielőtt jobban terhelném, járatom még kicsit.Egyelőre nem tűnik rossz vételnek, ennyiért (18k) azt is elnézem neki hogy spanyolul vagy portugálul hadovál bekapcsolásnál és csatlakozásnál.
-
Redneck
nagyúr
A héten veszek egy Sencor SSS 1250-et. A frekvencia tartomány nem valami acélos, de az akku mérete, az IPX7 és a fogantyús kialakítás nagyon tetszik. Plusz ez legalább 2 év garis.
Leginkább tényleg itthonra kell, de ha kintre viszem, nem akarok azon stresszelni hogy mi éri épp. Természetesen vigyázni fogok rá, de egy próbát megér. Ha fos, elállok és veszek drágábbat.
Október 12-ig van időm, akkor lesz a kinti sütögetés.
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm az összefoglaló választ, megnézem! Elsősorban itthon használnám, de néha kinti sütögetéshez is kivinném. Ebből kifolyólag nem lenne hátrány ha bírná a kültéri használatot.
Ezeket néztem ki, és ezt szűrtem le:
Divoom Voombox Outdoor 2:
A videó alapján nem rossz cucc és tetszik hogy strapabíró kivitelű és vízálló. Egyetlen hátránya amiért nem rendeltem azonnal, a kis (3600 mAh) akksi. Frekvencia tartományról nincs infó, A2DP van.
17090 FtGoClever Audio Sound Club Rugged:
Az előzőhöz hasonló strapabíró kivitel, 5200 mAh-ás akkuval, bár lejjebb már csak 4000 mAh szerepel. Ez se szól rosszul úgy tűnik. A frekvencia tartományról semmi infó, és az A2DP stereot se látom sehol.
18890 FtVenz APLAY One:
Ígéretes számok (25W 50Hz-20kHz), 2 év garancia, de nagyon karcsú az a 2200 mAh. A2DP sehol nem szerepel.
17990 FtSencor SSS 6200:
2 év garancia, 20W, 5000 mAh, de a 120Hz-18kHz nem hangzik túl jól. A2DP stereo a gyártó oldalán sincs.
14990 FtSencor SSS 1250:
2 év garancia, vízálló, 25W, brutális 7200 mAh akku, de a 180Hz-18kHz végképp nem tetszik, A2DP sehol.
17990 FtDivoom Onbeat 500:
Az általad ajánlott. Tetszetős darab, 20W, 5000 mAh, a frekvencia tartományról sajnos nem találtam semmit, A2DP van. Egyedüli baja hogy nem vízálló.
14890Nagyon úgy fest, hogy vagy a hangminőséget, vagy az akkumulátor kapacitást, vagy a vízállóságot be kell áldoznom. Nézegettem a Tronsmartot is, de végül elvetettem. Drágábbat pedig egyelőre nem vennék, hiába tudnak többet.
Leginkább a Divoom Voombox Outdoor 2, az Onbeat 500 és a GoClever között vacillálok.
-
haris
őstag
Ha nem gond a kb20ezer körüli ár, akkor a sony xb20-t.
Ha inkább spórolnál kicsit, akkor a tronsmart t6-t is jó választás. Nem annyival rosszabb amenyivel olcsóbb. Vagy inkább a Sony nem jobb annyival, amennyivel drágább.
De ezek mindketten jók.A sencor nekem nem szimpi. Nem hallottam még, leszólni nem akarom, de valahogy nem az esetem
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #4369 üzenetére
Végül egy Proda Party 750 Bluetooth mellett döntöttem a Sokol rádió feeling miatt.
Szokásos kínai OEM/ODM termék, más néven is lehet vele találkozni, pl. Sencor SSS 101, vagy Musky DY25 névre keresve magyar nyelvű teszteket is lehet találni.
A weboldalán van pár vélemény, érdemes átfutni. Majd egy kilós a doboz, a kidolgozás közepes, persze műanyag az egész, nem szálcsiszolt alu, ahogy próbálja eladni magát. Bemenet váltás közben nagy hangerőn bemondja a bemenetet, és folyamatosan világítanak a kék ledek a fogantyúban. FM része működik, bár sokat még nem foglalkoztam vele, BT ugyanúgy, a többit még nem próbáltam. Hangminőségről ne kérdezzetek, botfülem van hozzá. -
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3402 üzenetére
Pár új infó (Sencor SSS 81):
- rádiózás közben egy idő után átvált óra üzemmódra a kijelző
- a rádió hangminősége rendben van (bár analóg)
- előrefelé és sík/kemény felületen szól a legjobban
- a bluetooth-é elég gáz, a 2.0-ás szint nagyon alacsony bitrátát ad csak, az elérhető maximális minőséghez viszonyítva (vezetékes zajszűrős hi res füles) kimondottan fájdalmas, amolyan "felismerhető belőle melyik szám" szint
- videó hangját kidobva kb fél másodpercet késik a képhez képestTehát ez egy bluetooth-al is rendelkező, hordozható sztereó rádió.
2-nél több embernek inkább valami komolyabb való, zenélésre meg minimum bluetooth aptX (vagy inkább LDAC). -
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3380 üzenetére
Megvettem a sencor sss 81-et.
Látszik, hogy azért nem gondolkodtak túl sokat a tervezésnél.
- óra és ébresztő teljesen felesleges, egyrészt rács mögött van és alig olvasható másrészt a módválasztóval lehet rámenni, tehát zenehallgatás közben nem...
- a bluetooth működik, semmi extra
- a rádió vétele érzékeny, egyszerű beállítani (egy gomb: hosszan nyomva pásztáz és tárol, röviden lépdel közöttük), kikapcsolás esetén is megjegyzi melyikre volt állítvaA hangzás tűrhető, sokkal teltebb mint vártam. Talán ez a legnagyobb erőssége.
Bekapcsolás után a hangerő mindig 20-as értékre áll vissza, ami nekem kicsit magas.Összességében egy erős közepes minőségű termék nagyon jó ár/érték aránnyal.
-
vacs
veterán
Szia.
Ezt a Sencor SSS 81-et én múlt héten láttam az Interspar-ba 9K-ért!
Nem voltam szívbajos, kivettem a dobozából, bluetooth-al összekapcsoltam a telefonommal és már szólt is!
A nagy légtér és erős zaj miatt nem tudtam eldönteni hogyan szól, de ott a sorok között odébb mentem és simán hallottam, szóval tudhatja a 2×5 W-ot!
Plusz van benne FM rádió is, meg játszik microSD + usb-ről is!
Nem olyan rossz ez 2 év garanciával! -
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #2773 üzenetére
Kösz, ép erre volt szükségem, a fél év alatt te mennyit használtad ? Egyszer én is jártam így egy régi hangszoróval. Életem első hordozható hangszorójával pont így jártam. 3-4 éve vásároltam egy Genius SP 165 nevezetű hangszorót. Telefonhoz képest jól szólt, de nem volt nagy dúr, főleg hogy le is ejtettem. Üzzemidőröl ne is beszéljünk. De mintha halkabb lett volna az is egy idő után. Már most nem éri meg használni mert egy telefon hangosabb tőle. Ez még vezetékes fajta, megnéztem az akkumulátorát egyszer, nevettem egy jót kemény 35 Mah!
Nem csoda 1 órát bírt maximum.
Te a fél év alatt intenzíven használtad azt a Xiaomit? Néztem Ebayrol 6E környékén meg lehet venni
De akkor biztos hogy jobban szól ez mint a JBL Go? Néztem összehasonlító videót, de abból nem igazán jött lett melyik a jobb.
Hát egy ilyen hogy szólhat?
p506812]https://edigital.hu/hordozhato-hangfal/sencor-sss-81-hordozhato-bluetooth-hangszoro-p506812
Sencor hangszoró 2 év gyári garanciával. Erre kíváncsi vagyok hogy szólna2 év garancia alatt akkor ha elmenne a hangja van recsegne cserélnék?
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen (karácsonyi ajándéknak
) vennék egy bt hangszórót, 10-15k körül. Sajnos ahol lakom elég korlátozottak a lehetőségek, viszont holnap Bp. környékén lesz dolgom, így be tudok ugrani...
Mit tudnátok ajánlani? Olvasgattam a fórumot, de ha jól emlékszem ezekről eddig nem esett szó, pedig ezeket néztem ki első körben:
- Sencor Imperial BTS 600
- Pure Voca
- Pure Jongo
- Gear4 Xome
- JBL Go (ez mondjuk elég kicsi a jelenlegi igényekhez)Esetleg ezekről tud valaki mondani bármi jót és/vagy rosszat? Bármilyen tippet, tanácsot, más ajánlatot elfogadok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged