- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #19837 üzenetére
Azért egy "Elektronikai cikk" esetén nem igazán vennék onnan semmit, Árukeresőn is elégé le van pontozva. Ha vatera szerű akkor bárki árulhat ott ( csaló is)
Inkább nem veszek semmit, ha láttom ott a legolcsobb inkább fizetnék felárat a megbízhatóságért cserébe mert egy adott szint fölött nem éri meg a kockázatot.
Amúgy a Uboom X Outdoor módba teljes hangerőn baromi hangos tud lenni !
Üres helyen 30 négyzetméteres felújított szoba, oda lőttem kis időre csak lestem hogy kitöltötte a teret.
Szerintem az áron amiért vettem nagyon jó, néztem árukeresőn ennyiért Sencor/Sal/Somogyi hangszórók vannak sokszor.
Láttam A Tronsmart Bang Max akciós néha de az se szól olyan szépen vagy jól mint egy UBoom X.#19839<Adamsky>
Úgy ahogy írod ALLEGRO Esetén még később kibukhat a szállítási díj.... Ennyi erőből Vinteden is vehetnéd a Bluetooth hangszórót nincs rá nagyobb garancia mint Allegro.
Mivel ha olyan mint a Vatera "kapugaranciás a termék" Megveszed és ha tönkre megy pár hónap múlva vissza küldeni lengyelbe amúgy is macera, és az eladó se terheli semmilyen kötelezettség.AKkor inkább árukeresőn nézni kell megbízható boltot ahol van normális árak.
Bangood Aliexpress (lengyel raktár) esetleg. Vagy közvetlen a gyártó oldala (amazon raktárról jön) Earfun, Anker, Tribit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest