- Akciókamerák
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Azért egy "Elektronikai cikk" esetén nem igazán vennék onnan semmit, Árukeresőn is elégé le van pontozva. Ha vatera szerű akkor bárki árulhat ott ( csaló is)
Inkább nem veszek semmit, ha láttom ott a legolcsobb inkább fizetnék felárat a megbízhatóságért cserébe mert egy adott szint fölött nem éri meg a kockázatot.
Amúgy a Uboom X Outdoor módba teljes hangerőn baromi hangos tud lenni !

Üres helyen 30 négyzetméteres felújított szoba, oda lőttem kis időre csak lestem hogy kitöltötte a teret.
Szerintem az áron amiért vettem nagyon jó, néztem árukeresőn ennyiért Sencor/Sal/Somogyi hangszórók vannak sokszor.
Láttam A Tronsmart Bang Max akciós néha de az se szól olyan szépen vagy jól mint egy UBoom X.#19839<Adamsky>
Úgy ahogy írod ALLEGRO Esetén még később kibukhat a szállítási díj.... Ennyi erőből Vinteden is vehetnéd a Bluetooth hangszórót nincs rá nagyobb garancia mint Allegro.
Mivel ha olyan mint a Vatera "kapugaranciás a termék" Megveszed és ha tönkre megy pár hónap múlva vissza küldeni lengyelbe amúgy is macera, és az eladó se terheli semmilyen kötelezettség.
AKkor inkább árukeresőn nézni kell megbízható boltot ahol van normális árak.
Bangood Aliexpress (lengyel raktár) esetleg. Vagy közvetlen a gyártó oldala (amazon raktárról jön) Earfun, Anker, Tribit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Akciókamerák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább nem veszek semmit, ha láttom ott a legolcsobb inkább fizetnék felárat a megbízhatóságért cserébe mert egy adott szint fölött nem éri meg a kockázatot.