- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
cukimajom #8553 üzenetére
Csinálhatod azt is ahogy irtad hogy kicseréled a két gombot
a lényeg a hangerőt fel tud csumázni.
Amúgy egyszer hallottam ezt a modelt, hát a Sencor nem gyárt jó hangszórókat. Szerintem a 10,000 ft-os árat semmikép se éri meg, ennyiért van Divoom voombox outdoor/Onbeat 500 is.
De ott van még a Tribit, vagy az Earfun go. -
válasz
cukimajom #8553 üzenetére
"Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális"
Tehát garidőben 2x ugyanaz döglött meg benne, utána is ugyanúgy szar de még mindig szuperül szuperál?
Na de hogy talán ötletem is legyen:
A hangerő állítás feltételezem egy mikrokapcsolóval működik. Annak általában van 2-4 lába és kapcsolóház forr pontja ami lehet az egyik no/nc egyik oldala, és az rögzíti a nyáklapra.
Szóval ha egyszerűen a kapcsoló forrasztott kimeneteit zárod (pl egy megfelelő méretű csavarhúzóval), ugyanúgy megtörténik a hangerő állítás.
Hogy hány kivezetése van, és melyiket kell zárni azt a nyák mart réz vonalát visszakövetve könnyű megkeresni.
Ha megvan a szükséges két pont, akár ki is vezethető egy kábellel a burkolatra, netán maga a kapcsoló is cserélhető. Persze ha nem érted teljesen amit írtam, egyszerűbb egy elektronikai szakembernek odaadni javításra.Az rms 10w-ot le se írd máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest