Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Visszavittem ma a Sencort, egyből visszakaptam a pénzt. Kár érte, ha jobb hangzást pakolnak bele, jó lehetett volna, eléggé egyben volt. Az üzletben meghallgattam egy Tronsmart T6-ot. Hát nem voltam elájulva attól sem.
Végülis XB-31 lett 2 év garanciával az edigitalból 35-ért. Ha 2 évet kibír, már jó vétel volt. Az XB-30 és 40 az Euronicsból sajnos nem jött össze, nem hozzák át másik boltba, vagy házhoz. A JBL Charge 2+ lett volna még ennyiért, de az 2 éven belül döglődött barátnőmnél is, szóval nem erőltettem.
A Charge 3 tetszett még, de az +15 rugó, és ki tudja, lehet az is 2 évet bír max.Mikor az edigitalban voltam, egy nő épp az Xtreme helyett keresett valamit, mert az már nem tölthető és halódik. Továbbá arról panaszkodott hogy nincs szerviz háttér.
Pandaboy:
Nyilván élőben érdemes meghallgatni, de van hogy nincs sem idő sem lehetőség erre. Egyébként youtubeon és a carl18 által linkelt oldalon is vannak elég korrekt minőségben felvett összehasonlítások, ergo egy jó fejessel nagyjából képet lehet kapni a termékről. Nem azt mondom hogy olyan mint élőben, de azért átjön ha valami egy nettó fos.Felesleges nekem nagy hangfalakat ajánlgatni, mivel kompakt kellett és micro USB-s. Ennyi erővel minek az akku, és a bluetooth? Vihetnék kerti sütéshez komoly hangtechnikát, kábellel.
carl18:
A nagyok nem játszanak. Egy kisebb hangszóró kellett a konyhába, és kerti sütögetéshez. Nem házibulit hangosítani akarok vele, arra nem bt cuccot vinnék.randras:
Csak azt a célt szolgálta hogy nagyjából halljam milyen, illetve egymáshoz képest hogy szólnak. A semminél, és a "négyet berendelek, amiből hármat visszaküldök" jelenségnél jobb. Megtehettem volna utóbbit is de nem tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest