- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Célegyenesben a Yettel TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is
Tudtok esetleg Best Buy BT hangszórót kb. 10k-ig? Ajándékba lenne, telekre, tehát hordozható kellene. Eddig ezeket néztem:
Proda PR-2C vélhetőleg ár/érték bajnok, de az a 2 órás üzemidő...
Proda PS-22 esetleg, bár van róla bőven negatív vélemény
JBL GO 2 eléggé felhype-olt, de azért a JBL gondolom annyira rossz nem lehet...Bármi egyéb, amit érdemes fontolóra venni?
-
apholyon
aktív tag
Szia!
Mi még mindig nem tapasztaltunk egy tized mp. késést sem, pedig már igen sok telefonnal kipróbáltuk (LG Optimus F6, LG L7 II, valami Huawei (olcsó szar), Nokia (!!! nem okos telefon, hanem ezer éves maradvány, épp, hogy színes kijelzős, nem is érintős), Alcatel One Touch, Lenovo A536, Lenovo másik típus (nem emlékszem melyik)).
Ha nagyon nem megy, akkor ajánlom az előttem említett módszert, mi sem telepítettünk semmilyen SW-t.
Egyébként jack-jack-kel is tökéletesen megy.
Rákerestem neten, nagy hirtelen nem találkoztam fórumokon sem hasonló problémával...
Remélem megoldódik.
-
apholyon
aktív tag
Köszi a részletes leírást, egyre szerencsésebbnek érzem magam
Pedig tényleg 2 nap alatt volt szükségem karácsony előtt egy értelmes vételre, úgy látszik összejött. Már csak két dolgot sajnálok:
1. Nem volt fehérben (pedig igen esztétikus, már nem mintha a fekete csúnya lenne...)
2. Nem vettem belőle többet (nem eladni, hanem magamnak, illetve ismerősöknek), konyhába és a fürdőbe pl. tökéletes lenne 1-1. -
apholyon
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #201 üzenetére
Nálam az általad adott linken 80k HUF... nem vitatom, hogy jobb, de azért ár/érték arányban... még ha 63k lenne, akkor is több, mint 5x annyiba kerül... ha meg valaki többet szán rá, nyilván nem S3X-et veszi, még ha jobban meg is éri... átlag embernek szerintem elég.
-
apholyon
aktív tag
Örülök, hogy örülsz!
Közben én is írnám a tapasztalataimat (én ugyebár tesómnak vettem, de párszor találkoztunk az ünnepek alatt, volt alkalmam sokat hallgatni... furcsállottam is, amiket írtál, két dolog azokkal kapcs.:
Ugyan tesóm nem szedte le hozzá az appot, szimplán kibontotta, bekapcs., BT a telóról és már ment is, és megy azóta is hibátlanul (értem ez alatt, hogy próbáltuk 5 különböző telóról, mind egyből felismerte, csatlakozott és nem volt késés sem hangerőnél, sem számváltásnál. Mi mondjuk jack-kel nem is próbáltuk).
A másik az akksi: hát nem akarok hazudni, de szilveszterkor kb. este 9-től ment (maxra töltve) és hallgattuk 1-én délelőtt 11-ig (nem aludtunk...) és még közel sem volt a lemerüléshez. Nem maxon ment, de majdnem...
És bónusz: én kifejezetten imádom a basszust! Bár zeneileg más stílusút hallgatok nagyrészt, de én is olvastam panaszt a basszusra, hát nem tudom ők mit várnak, tényleg elég komoly és nem torzít...
Mindent egybevéve vicces, hogy úgy vettem én is, hogy hirtelen kellett és jó vételnek tűnt (+ ki tudtam próbálni), biztosan a 100k és +-os társai jobbak, de könyörgöm, 11,5k-ért ajándék. Nagyon megérte. Aztán majd meglátjuk mennyire lesz tartós, de nekem ahogy tapiztam nagyon jól összerakott szerkezetnek tűnik, minőségi anyagokból...
-
apholyon
aktív tag
No épp ezaz, magam sem értettem, de kapva kaptam az alkalmon
Jól is jártam ezek szerint... bár lehet szimplán elárazták, volt már rá példa, fene tudja... lehet be kellett volna raktározni belőle?
Szerk.: 40k körül van mindenhol (plusz szállítás), mondjuk 3 év a gyári gari... egyébként amit olvastam és igaz; kicsit nehezebb társainál (nem vészesen), minket nem zavar, átlag embernek nem okozhat gondot a mozgatás
-
apholyon
aktív tag
Én is csodálkoztam... Tesco-ban egyébként (pedig nem szokásom ott elektronikai eszközt vásárolni
).
Mondjuk sok összehasonlítási alapom nincs (mármint BT hangszórók terén), nekem volt lehetőségem kipróbálni vásárlás előtt, engem meggyőzött...
Viszont csak fél év gari van rá elvileg.
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
A szűkös idő és korlátozott lehetőségek végett én végül a Pure Jongo S3X mellett maradtam, de egyáltalán nem bántam meg. Gyönyörűen szól nagy hangerőn is (utolsó kb. 5%-nál már minimálisan torzít, ha Droplex-et hallgat az ember
, a 4 irányba álló 4 külön hangszóró + a mély szépen teszik a dolgukat, illetve a több funkciós hangzás sem bizonyult haszontalannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kis költségvetésből szeretne jó minőségű BT hangszóróhoz jutni. A tartósságát illetően nyilván nem tudok még mit mondani, ajándék ugyan, de majd írok róla, első blikkre jó minőségűek a felhasznált anyagok, jól is össze van szerelve, szerintem tartós lesz, de majd meglátjuk... a BT hatótávját nem teszteltük, de lakáson belül több falon keresztül sem volt gond. Az akksija egy feltöltéssel ment több, mint 5 órát és még félig jelezte a töltést... 11.5k-ért bőven megéri.
-
apholyon
aktív tag
Hát, ha ilyen kategóriában beszélhetünk igényekről...
Aránylag hangos, jó minőségű hangzás, nagyobb hangerőn is, szép, erőteljes basszus. Kb. ennyi.
Ez a Proda X6 tényleg akkora sztár? Kicsit kicsúszik a keretből, de ha tényleg annyira jó...
Szerk.: JBL-nél az igény részt a méretére értettem, a felsoroltakhoz képest töredék a méret, ebből adódóan halkabb is (gondolom).
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen (karácsonyi ajándéknak
) vennék egy bt hangszórót, 10-15k körül. Sajnos ahol lakom elég korlátozottak a lehetőségek, viszont holnap Bp. környékén lesz dolgom, így be tudok ugrani...
Mit tudnátok ajánlani? Olvasgattam a fórumot, de ha jól emlékszem ezekről eddig nem esett szó, pedig ezeket néztem ki első körben:
- Sencor Imperial BTS 600
- Pure Voca
- Pure Jongo
- Gear4 Xome
- JBL Go (ez mondjuk elég kicsi a jelenlegi igényekhez)Esetleg ezekről tud valaki mondani bármi jót és/vagy rosszat? Bármilyen tippet, tanácsot, más ajánlatot elfogadok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest