- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9409 üzenetére
Ahogy Cyborg is írta, itt igazából a méret / hordozhatóság a kérdés. Nincs Motion+ -om, de volt Go és MaxSound Plus. Végül utóbbi maradt, mert nekem még belefért abba a méretbe, amit elképzeltem. Értelemszerűen jobban, erősebben szól, mint a Go, - gondolom - akárcsak a Motion+ a MaxSound Plus-hoz képest. Szóval ezt neked kell eldönteni
(#9410) Cyborg
+1 -
Cyborg
őstag
válasz
fpatrik17 #9409 üzenetére
Én pont maxsound plusról váltottam Motoin+-ra.
Nekem megérte, méretre még pont ugyanúgy hordozható, ugyanúgy vízálló, de komolyabb hangja van, több mély, sokkal nagyobb hangerő, van equalizer, és type c-s.
...ezzel nem azt mondom, hogy a Tribit szar, mert az is szuper, de nyilván a többlet ár-méret-súly miatt jobban szól a Motion+
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9378 üzenetére
Elég trógerül (értsd: hibásan) van elnevezve a termék.
Van az XSound Go és MaxSound Plus. Utóbbi az előbbi "nagytesója". Amivel több:
• 2× akkora teljesítmény
• +1 passzív radiátor (membrán) hátul
• kapcsolható mélyhangkiemelés
• a bluetooth hatótávja a MaxSound Plus-nak jobb (ez nem azt jelenti, hogy a Go-nak rossz!) -
B1T3
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #9371 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a hazai vásárláshoz, magamat ismételve a Tribit XSound Go is megfontolandó a német Amazonról. Megbízható, hamar itt van (kb. mintha hazai webshopból rendelnéd).
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Tronsmart T6 Plus
Sencor SSS 6400N BT
Mac Audio BT Elite 3500
Mac Audio BT WILD 801Ezeket néztem első körben...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Itthonról? Passz. Mi (a többség ebben a topic-ban), annyira sznobok vagyunk, hogy csak külföldről vásárolunk (jellemzően az amazon-ról). Ugyanis nem vagyunk hajlandóak - nem ritkán - dupla árat fizetni. Egyébként egy-két hozzászólással korábban írtam, hogy mi az "ajánlott" ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged