- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Biztos tetszene mindenkinek a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt
Azért járunk ide a topikba, hogy ne kelljen megvenni a Médiában az első szembe jövő HK, vagy JBL speakert, és, aki veszi a fáradtságot, és utánaolvas kicsit, megérdemli, hogy fele, harmad áron találjon ugyanolyan jó hangszórót magának
Na a viccet félretéve nekem az outdoor nem sok plusz mélyet ad az indoor+ -hoz, ellenben a közép(beszéd , ének ) tartományt erősíti fel kicsit, ami Nekem az indoorban hiányzik kicsit, vagyis nagyon fátyolos. Nekem outdoorban valahogy "felélednek" a dalok, még ~50% hangerőn is. Viszont online rádiót hallgatni még az indoor is sok, nagyon búgnak benne Balázsék
Mondjuk ez a Motion Boomban is így volt, online rádióhoz EQ-t kellett váltani.Studio, indoor mód Nekem abszolút kuka.
A studio mód Nekem kb egy 10000Ft-os speaker érzését adja, valami szutyok Blitzwolf kaliberűt, nem tudom, ki a fene hallgatja azon az UboomX-et, meg egyáltalán akkor mindek vett UboomX-et ehhez
Az indoor kb 80%-ig halk, utána meg indokolatlanul hangos lesz, főleg a 80%-ig megszokott hangerő lépcsőkhöz képest.Én 3 éve Motion Boomon hallgatom ugyanezeket a számokat, Alan Ross EQ-val, előtte meg Motion +-on hallgattam ugyanezeket a számokat
, Nekem valahogy ez jött le eddig az elmúlt 2 napban, de kíváncsi vagyok, ki mit hall, hátha jönnek majd a többiek véleményei is, mert 1 vélemény nem vélemény, 2 vélemyény 1 vélemény, stb...
ggeleven
Hogy lehet kikapcsolni a fényeket? Nekem csak úgy sikerült, hogy feketére állítottam -
Cyborg
őstag
Szerintem egy hangszóró csere mindenképp előrelépés lenne fejegység csere nélkül is.
Blitzwolf mostanában ment át a kezeim közt pár, én nem vennék, nagyon gagyi, annál még a xiaomi is nagyságrendekkel jobb, de bedobnék én is egyet, igaz, kereten felül
Tribit Stormbox 2 itthonról
vagy
Uboom L - 47USD! Nekem most azt írja, hogy free shipping van magyarországra, majdnem végigvittem a rendelést.Használtan Motion Boom esetleg, vagy UBOOM , ezzel is tennék egy próbát, ez utóbbi pesten van, meg tudod hallgatni.
-
NYPD
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19378 üzenetére
Valóban, igazad van, az a 4"-os motyó csak egy passzív cucc. Mindenesetre amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet. Természetesen csak utazáskor lenne az autóban (ritkán megy, hétvégi, nyaralós, vidékre szaladgálós járgány), nem rögzíteném sehova. Az autóhangszóró upgradet körbejártam már, kellene hozzá normális fejegység is, amivel lazán el lehet lőni a bulit 70k főle ha az ember normálisan megcsinálja, azt pedig akkor már csak úgy érdemes.
Blitzwolf, Tronsmart márkákkal van esetleg vkinek tapasztalata? Blitzwolfokat láttam h van néha jó áron ali/banggoodon 20as körül.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy Blitzwolf BW-WA3 műszerem. Ugye, ebben 5.0 Bluetooth verzió van, a telefonomon pedig 5.2 (Redmi Note 12 Pro 5G).
Így összepárosítva nem igazán szól szépet a hangszóró. Az egyik barátomnak régi készüléke van, amin még szimtén 5.0 volt. Azzal olyat szólt, hogy a "fejed levitte"
Mit tudnék kezdeni ezzel a hátránnyal, hogy nekem is olyat szóljon a telefonommal?
Telefont lecserélnem nem opció -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #18457 üzenetére
" ... a legolcsóbb vállalható minőségű ... " – ez azért elég szubjektív.
Fehér zaj, vagy valamilyen kis "tingli-tangli" muzsika alacsonyabb hangerőn történő lejátszásra minden bizonnyal bármelyik jó lehet (személyes tapasztalatom sajnos nincs):
• Mifa A1
• XDOBO Prince 1995
• BlitzWolf BW-WA8
• BlitzWolf BW-WA4 -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18164 üzenetére
Huu, en nagyon egyutt tudok erezni veled
En majdnem ramentem a Airaux AA-DH1-re amit hardverapron arultak fillerekert. De ugy voltam, hogy sok lesz egy 6. bt hangszoro a hazban
Aztan arultak egy BlitzWolf BW-WA3-t nagyon jo aron, akkor mar nagyon izzadtam. De hala egnek elkelt
Aztan most van egy x-wing x10, bar az nincs jo aron, es tudom, hogy nem tiszta a hangja.
Dejo hogy a soundcore marka nem fogott meg, mert onnan is van 1-2 jo vetel.
Illetve van egy 17 kilos sony party hangszoro kb uboomx arban, de azt meg nem tudnam hova tenni.
Igen, van itt dilemma kerem -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17976 üzenetére
En reszletesebbre gondoltam, hogy latszodik a beszerelendo hangszoro, es az is ami ki lett veve. Hol kellett reszelni, kellett-e valtoztatni a kabelezesen. Stb.
#17975carl18: nekem nagyon szimpi az a hangfal, nem tudom miert. Jo a forma, papiron jonak tunik a specifikacio. Tesztek meg nem mondanak igazan rosszat rola, sot inkabb jokat. De lehet csak en akarom, hogy jo legyen. A blitzwolfnak is van hasonlo. Neked viszont hiszek, hogy nem jo. Bar hozza kell tenni, hogy 19ezerert nem sok jobb van. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Wolfskin #17758 üzenetére
Sencor SSS 6701 néven is árulják.
Szerintem nem jó jel, ha ennyi néven árulják.
Amazonon egy zacskó lókakait is dícsérnek, nem mérvadók az ottani értékelések. Talán az alacsony csillagosokat olvasva képbe kerülhetünk a hibákról.Akkor inkább valami tronsmart vagy blitzwolf jobb lehet.
-
Tuja1
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót szeretnék vásárolni.
Felhasználás: otthon, bográcsozásnál, tablet hangszóróként ha nyaralunk és fimet nézünk.
Zárt térben biliárd, darts, kártyázás vagy társasjáték közben "háttérzene".
Nincs semmi összehasonlítási alapom. Illetve hallottam egy
Realme Brick RMA2018 -at, ami tetszett.
Teljesen laikusként ezekkel szemeztem:
- BlitzWolf® BW-WA4 30W
- Tronsmart Element Mega SoundPulse
-Tronsmart T2 Plus Upgraded 2024
Maximum 25K-t a keret.
Mit javasolnátok? -
gyurix888
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Blitz Wolf bw wa4-es hangszóróm, de valahogy nem vagyok kibékülve a hangjával. A kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek a xiaomi Sound outdoor 30 wattos hangszóróról? Jobb választás lenne mint a blitzwolf? Köszönöm a segítséget.
-
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Korábban is tettem már fel kérdést, de azóta sem találtam olyan hangszórót amit szerettem volna.
Néztem, hogy most a Motion Boom Plus akciósan 120eur. Ez most a legjobb vétel ebben az (ár)kategóriában? Szívesen megúsztam volna olcsóbban, de ennyit rá tudok szánni, ha tényleg annyival jobb mint a 70-90 eurós hangszórók (Tronsmart, Blitzwolf, stb).
Mindenes cucc lenne, bent-kint, pc-tv-bluetooth.
Fontos, hogy tudjon stereot(nem a multi-speaker), legyen rajta jack (tv/pc miatt), és komoly mélyek legyenek. Jellemzően sajnos az olcsóbbak közül még a nagyobb hangszórók is elfogynak alacsony Hz-en.
A sima boom 2 is szimpi lett volna, de zavaró, hogy nincs jack, és szerintem nem is rendes stereo.
Jöhet más ötlet is. -
baitsee23
őstag
válasz
Norby86 #17426 üzenetére
Ezt a Blitzwolf modellt nem ismerem, csak olvastam róla, hogy elég korrekt cucc. De örültem, hogy a BW-WA4-en sikerült túl adnom, mert iszonyat nagy csalódás volt. Egyelőre hanyagolni fogom a márkát. Nem elég, hogy borzalmasan szólt, ráadásul az Alin megtaláltam a modellt még néhány különböző márkanéven és árszinten: Xdobo X5, Bogasing M6, SODLK TX6. Elég hervasztólag hatott rám.
-
Norby86
őstag
Köszönöm az infót nektek. Még nem döntöttem el melyik legyen végül Charge 5, Blitzwolf BWA3 pro, Soundcore Motion Boom Plus vagy most már érdekesen hangzik ez az Uboom X is. Igaz azért valamivel olcsóbb cuccra gondoltam. De tényleg hozná egy JBL Boombox 3 hangzását, mind mély hangban mind minden másban?
Lehet átgondolom, várok még vele, meg nézek teszteket mielőtt eldöntöm melyik legyen. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én meg az Earfün-nek írtam. Döbbenet, – számomra legalábbis – de az oldal sem, és a termék sem kamu. Vagyis elvileg meg lehet venni, és "holnap" (mivel a kereskedő szerint raktáron van) hozzák. @Albert.Tamas mikori kiszállítást ígér neked a Gearup?
#17396 Peaceliker
"Anno néztem pár tesztet blitzwolf ról." – elég nagy a (minőségbeli) szórás, de ez a Pro nem tűnik rossznak. Nagyon kevés a valamire való összehasonlító teszt, de ez alapján nem tűnik rossznak, ill. a "sima" és a Pro között elég nagy a különbség. Szóval nem (nagyon) nem mindegy, hogy melyiket hasonlítjuk a JBL Charge-hoz.#17401 francz'70
" ... ebben az UBOOm X-ben most benne van Oluv keze (hangolása) ... "
Én tartok tőle, hogy végül nem a "legtutibb", – dynamic EQ-t is tartalmazó, de – TWS-t nem tudó verzió került bele.
Vagyis a válasz jó eséllyel igen és nem egyszerre. Vagyis Oluv keze benne van, de nem a végső és legjobb verzió lehet benne. Ettől függetlenül jó eséllyel sok hangszórónál így is jobb ...#17402 Seraph 16
Ez mos kicsit furán hangozhat, de Oluv egy meg nem értett zseni (ennek minden előnyével és hátrányával). Ő képes időt és energiát nem sajnálva a maximumot is kifacsarni (ezáltal sokszor csodát tenni) az adott készülékből. Viszont rosszul kezeli a kritikát, és – ahogy látom – semmi üzleti érzéke nincs.
Én egy kisebb összegbe fogadni mernék, hogy:
• ahogy fentebb írtam, végül nem a "final version" hangolás került a Boom X-be
• ezen Oluv berágott, és most már sz@rik is az Earfün-re (nem lesz több kooperáció)
• nem fogják neki engedni, hogy kiadjon egy olyan cust. fw.-t, amivel fel lehet tenni az ő változatát (ezáltal TWS off). -
-
Norby86
őstag
válasz
tibbike01 #17385 üzenetére
Köszi az infót!
#17386 Tiger.: Nem ismerem a Blitzwolfokat. Ez akkor hangzásilag jobban szól mint a JBL? Mélyek milyenek benne? Mondjuk a hang összképe is fontos, hogy ne csak a mély meg a közép legyen domináns, hanem azért szép magas hangok is legyenek benne. De a mély az nem árt ha azaz igazi sub mély, mert főleg techno, trance, dnb és hasonló műfajú zenék szólnának rajta.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #17362 üzenetére
Megtisztelsz, de én se vagyok orákulum
Ahogy írtam a három hangszóró tök más kategória, és mivel nem írtad, hogy úgy amúgy mik a preferenciáid, én így biztos, hogy még tippel se nagyon tudok szolgálni.
Tudod, mintha azt kérdezném: Mazda MX-5, Tesla Model 3 vagy KIA Sportage?" ... volt vifám hat nem rossz de nem is akkora nagyszám ... "
Én még nem hallottam Vifa-t, de mindenhonnan azt hallom, hogy (méret) kategóriában az egyik legjobb. Nekem inkább az á-értékkel és a design-al van gondom ...
... és azzal, hogy nem igazán látom a cég állapotát. Évekkel ezelőtt voltak hírek, hogy bedőlt. Nem is jelent meg új hangszórójuk ki tudja mióta, de a régi paletta kapható.#17365 Tiger.
Bocsi, de nálad is az a gond, hogy nem látom (lehet ez az én hibám), hogy mit akarsz
A BlitzWolf BW-WA3 Pro egy akkumulátoros hordozható hangszóró, míg a Edifier D12 inkább egy "bookshelf speaker" → nincs benne akkumulátor.#17367 carl18
Kínosan nagy a csönd az UBoom X körül. Oluv is az egyel korábbi videójában csak problémákról számolt be, a legutóbbiban pedig a fülesét promotálta. Pedig nem egy követője faggatja szinte folyamatosan, hogy mikor jön az X.
Ja manual (én is link-eltem itt hónapokkal ezelőtt) meg spec. már régóta tudható, mégis ... -
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem: sikerült egy BlitzWolf® BW-WA6 cuccot vásárolnom mikrofon nélkül... Sehol sem találom a csomagban lévő mikrofonokat külön, annyit találtam, hogy 2.4 G. Hogyan tudnék mikrofont szerezni? A blitzwolf-nak már írtam, semmi válasz egy hete. -
baitsee23
őstag
Sziasztok!
Utazáshoz keresek megint egy nem drága, de ahhoz képest korrekt hangszórót. Ilyen volt a kis Bluedio BS-2-m, de lecseréltem egy Tronsmart Trip-re. Aztán szerdán jött meg a Blitzwolf BW-WA4, ami szintén egy nem sikeres választásnak tűnik. Mind2 tompán, színtelenül szól számomra. Érdemes egyáltalán keresnem, vagy ez a kategória már csak ennyit tud?
Ha van még esély, ajánljatok - kérlek - valami(ke)t, ami(k):
Max. 20-25000huf.
Ömmagában is stereo, TWS nélkül. Tehát nem egy hangszórós, vagy oszlop jellegű.
Lehetőleg kisebb, könnyebb, hogy a bőröndből ne foglaljon sok helyet, súlyt.
Tudom, kompromisszumos, de már volt ilyenem.
Vannak újabb, ígéretesnek tűnő márkák (Cyboris Tribit, Soundcore, stb.), de nem merek már vaktában, tesztek alapján rendelni.
Nagyon köszönöm! -
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, hogy beszerezzek egy új "mindenes" hangszórót.
Kültéren és beltéren is szeretném használni, elfogadható legyen a hangzása mindenféle felhasználásnál, nem kell audiophile de normálisan hallgatható legyen. Legyen elég hangereje kültérre, jó basszus, de még legyen éppen elég hordozható.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy a 1.5-3KG / 50-80W kategóriában nézelődnék.
Árkategória: kb. 25-35.Elsősorban amik felmerültek mint lehetőség:
- Tronsmart Bang és Bang mini (Nem hallgattam élőben, de tesztek alapján nem győzött még meg, hogy elfogadható a hangzás. Illetve nem tudom, hogy melyiket érdemes vinni a 2 közül)
- BlitzWolf BW-WA3 (Nagyon a mérethatár alja)
- Soundcore Motion Boom (Mérethatár alja, külföldi rendelés)
- Sencor SSS 6800
- Akai ABTS-70Az egyszerűség kedvéért a Bang Mini a legszimpatikusabb, de nyilván fontosabb a jobb hangzás és a jó mélyek, így bármilyen ajánlást szívesen veszek.
A Motion Boom-ról jókat olvastam, de kicsit félek, hogy túl kicsi lenne, itthon nem elérhető így macerásabb mert várni kell rá egy hetet és nehezebb visszaküldeni is, ha esetleg kellene.Néhány saját, hosszútávú tapasztalat hordozható hangszórókkal, hogy legyen mihez viszonyítani:
- Tronsmart Element Mega (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Szerintem nagyon jó hangzás, de nyilván a helyén kezelve. Kicsit kevés mély, nekem már túl kicsi)
- Tronsmart T6 Max (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Sajnos doboz hangzás, komoly mélyek, méretéhez képest én nagyobb hangerőt vártam, de elfogadható)
- JBL Charge 3 (Element Mega-hoz képest több mély, hasonlóan jó hangzás, nekem már túl kicsi)A 0.6-1kg-os kategória nekem már kicsi, a T6 Max pedig nagyon dobozos, és lehetne kicsit hangosabb.
Ezek fejében mi lenne a legjobb választás? Ha van amelyik szebben és hangosabban szól, de hasonló mélyekkel mint a T6Max, akkor én azzal már elégedett vagyok. -
Janusz001
őstag
Melyiket érdemes most megvenni a soundcore kínálatában? Egy motion boom már van itthon, remekül szól az eq -val beállítva, fényévekre van az eddigi tronsmart és blitzwolf hangszóróimtól, motion plus nem tudom megéri -e a felárat, illetve, hogy a most megjelent boom2 hol helyezkedik el a kettő között.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
swiftyhu #16291 üzenetére
" ... szegényke azon próbálgatja hallgatni a Pizsihősök összest meg a Legyen hó!-t ... "
Találtam még egyet-kettőt:
• Tronsmart T7 Mini (több színben is)
• BlitzWolf BW-WA4
• Edifier MP100 Mini ... és zöldben (kicsit drágább)@Zamma
Ebbe most futottam bele: PEAQ PPA 450
Volt mát PEAQ cuccom, egész jól szólt. -
válasz
machos27 #16099 üzenetére
Az 18650-es akku lesz,abból meg nem nagyon van 1,5V-os.Inkább 3,7V lesz az /cella.
A 7,4V esetén ha jól számolom 2 cella volt sorbakötve,ebből volt 4 párhuzamban.Így jön ki az a 7,4V és egy 8000mAh kapacitás.Ez utóbbi nem tudom hogyan jön ki 5000-re a Blitzwolf szerint,ez 2000mAh akkukkal valahogy nem jön ki.Vagy ők a nem a dizájn kapacitást írták rá,hanem nettót (a 10000mAh-val hirdetett akkuk sem tudnak 10000mAh-nyi másik akkut feltölteni)
Ampert nem tudok mondani,ennyire nem vagyok otthon a témában,hülyeséget meg nem akarok írni. -
machos27
csendes tag
Sziasztok.
Meghalt a Blitzwolf bw-wa3 pro-ban az aksi, vezetékessé alakítanám.
Milyen univerzális adaptert ajánlanátok? 1000mA elég vagy kéne 2500?köszönöm!
-
francz'70
senior tag
-
Czimby
addikt
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Bel -és kültéren egyaránt használható bluetooth hangszórót keresek. Évek óta egy BlitzWolf BW-AS2-t használok, de az akkumulátor kezdi megadni magát. A hangzás amit produkál sem az igazi...finom szólva.
Nagy bulikat nem tartunk már, fontosabb, hogy normál hangerő mellett élvezhető minőségben szóljon.
Mi jelenleg a legjobb vétel?
Nagyjából 100 eurót költenék rá.
Előre is köszönöm -
carl18
addikt
válasz
kisninja #15599 üzenetére
Attól függ honnan veszed, hazai webshopban a BWA3 Pro se olcsobb 50E+
De bangoodról is majd 38E forint azért az nem olyan kevés pénz.
Dockin posta nélkül 130 euro a Bluetooth 5.1 verzió. De akcióval és szállítással 46E forintra kihozható ami 125 euro, és ebbe már ott van a USB Type C töltés és az akku csere lehetősége. 50 alatt le tudható a Dockin, én inkább azt venném bár attól is függ mire kell.
Különleges fekete fémrácsos háza könnyen szedi a karcokat sajnos.
Munkás hangszórónak biztos egy W-king D8 az egyik legjobb ajánlat.
Akkor biztos nem rossz hangszóró a Blitzwolf se , de nekem nem tetszik a dízájn.
Ezért az árért már inkább vásárolni az ember W-King X10-et. -
carl18
addikt
válasz
kisninja #15596 üzenetére
Van Dockinod és blitzwolf is?
A Dockinnak is van frissitett verziója 5.1 bluetooth-al.
Régi D Fine 4.0 bluetooth-al rendelkezett. Nekem a APTX verzió van, és azóta van újabb is.+ van már cserélhető akkumulátor.
Nekem a D Fine Plus van és nincs kedvem ezért váltani.
Tegnap hallottam egy Xtreme 2-őt mert pár fiatal azzal járkált. Elég szépen tolja a mély hangokat.#15588csƵ
Láttom végre jön a Harman Kardon új hangszórója, a Go+Play 3 biztos jól fog szólni.
De az a "akkár 8 óra" akku idő nem túl bízható.
A HK Luna is érdekes lehet, főleg ha jobb hangja lesz mint a konkurenciának.
A a Flip 6-ot felülmúlja azonos kategóriába már jó alternatíva lesz.Kíváncsi leszek mit tud majd élesbe az új HK. Kár akkuból most se esnek túlzásba,sok 30E forintos hangszóróba jelentősen nagyobb az akkumulátor.
W-King X10 és a Blitzwolf. -
carl18
addikt
blitzwolfnak (WA3 PRO 120W)
"tesztvideó alapján"Szóval neked nincs ilyen és egy videó alapján hánytad ide ezeket a adatokat?
Láttam teardown videót róla az akku valóban hatalmas, de ennyi cella esetén gondolod ez a hangszóró tartalmaz BMS cella védő áramkört? Mert itt egy cella ha tönkre megy az akku már nem fog müködni.....
A D fine is el zenél 14 órát fél hangerőn, és a 120 watt ellenére semmi garancia arra hangosabb mint a Dockin.
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
cibus
senior tag
válasz
Ramoskaa #15558 üzenetére
Ez a sima wa3, nem a pro.
Azon is van 3 EQ
Azt mondják a bass sh*t, de az alap jól szól és jó sok bent a mély, ami nem nyomja el a többit, így tiszta. a vocallal meg ki lehet emelni az éneket.
Ez a motion boom név nekem úgy tűnik, hogy egy olyan speaker, ami nyomja ezerrel a bassust. Ami sztem eléggé megöli a zenét és a minőséget.
Ezért kérdeztem, hogy valakinek van e tapasztalata a blitzwolffal. Biztos nem lesz olyan, mint a Cambridge audio+tannoy hifim, de azért azt nem akarom, hogy bass bass és kb semmi más, mert elnyom mindent... -
-
cibus
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Blitzwolf BW-WA3 PRO 120W-osa? milyen a hangja? azt írják, hogy elég nagyot szól, de milyen a minősége? megéri a 31K-t?köszi
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
pècsimunkás #15438 üzenetére
köszi! nekem realme termékkel még nem volt gondom. Blitzwolf SSD viszont jól szuperál. Csak az a kérdés ,hogy mekkora különbség lehet hangzàsban a 20w vs 30w között (realme vs blitz)
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Megvenném az első Bluetooth hangszórómat.
10.000-20.000-ig.
Ezeket néztem eddig : Realme Brick, Xiaomi Mi portable, Edifier MP230 2.0 és BlitzWolf BW-WA4.
Ami fontos lenne az akksi meg ,hogy lehessen 2-öt összekötni, de a hangzása is legyen azért tiszta, akkora elvárásom nincs ennyi pénzért,de szeretném kiválasztani ezek közül a legjobbat.Ha esetleg mást ajánlanátok ebbe az ársávba azt is meghallgatnám
Köszönöm! -
Cyborg
őstag
válasz
w.miki #15394 üzenetére
Nem hallottam még ezek közül egyiket se, de ezek korábbi leszármazottjai leszepeltek már több ízben, így nem csoda, hogy nem ajánl senki nyugodt szívvel Tronsmart, vagy Blitzwolf speakert, főleg anélkül, hogy próbálta volna, vagy nyúzta volna valamelyik hitelesebb youtuber előtte.
-
w.miki
veterán
válasz
carl18 #15390 üzenetére
Tronsmart (Halo 100 60W - GKBTSES41 - $73.82) és BlitzWolf (BW-WA3 Pro 120W - BGRJWA3P - 81.99$) termékeket nem ajánlottál egyet sem.
Azok tényleg nem annyira jók, mint a marketingjük,
vagy csak nem hallottad még őket, és ezért nem nyilatkoztál? -
Pixx96
aktív tag
én maradnék Xtreme 2 mellett ha szép állapotú és az akksi is tűrhető
Az a Blitzwolf sosem fog szépen szólni elég ránézni arra silány hangszóróra amit ők magassugarzonak hívnak
papír magassugarzó sosem fogja azt a szintet képviselni mint egy dóm amit az Xtreme is tartalmaz. szólhat szépen papír is de azt nem egy Bluetooth hangszóró fogja tartalmazni 🙂
-
vbbb
őstag
Sziasztok! A kiszemeltem egy JBL Xtreme 2 volt, csak egy haver küldött egy linket a BlitzWolf BW-WA3 Pro-ról igencsak kedvezőbb áron. Az utóbbi delikvens felveszi a versenyt teljesítményben a vezető márkával szemben?
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Elég csúnyán befurodtem a Blitzwolf BW-WA3 vásárlással. Le akartam váltani a BW AS2 hangszórómat. Össze raktam a kettőt és ég és föld volt a különbség a régi AS2nek sokkal teltebb hangzása van, jobb a basszus számomra (általában rockot hallgatók kedvenc időszak a 70es évek), jobb a színpadkép, és részletesebb, a maximális hangerő ugyan akkora mindkettőnél (Pedig papíron 100W vs 40W ami nem igaz, de szignifikáns különbséget vártam. ) Lehet hogy rosszat kaptam, vissza küldöm cserére hátha ...
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm. -
Ricsx
tag
Sziasztok,
Van valakinek esetleg összehasonlítási alapja a blitzwolf bw wa3 pro es soundcore motion boom plus al? Azt látom, hogy utóbbi sok dicséretet kap itt, de mi van a másikkal? Korábban az lett volna a befuto amig nem olvastam az ittenieket. -
kisninja
őstag
Igaz késői válasz de az én wifi/bt kártyám tud egyszerre két eszközhöz csatlakozni.
wifi 6 ax 200 5.2Bt van benne. Én megcsináltam hogy a dockingomat és a Blitzwolf ot összeengedtem (2-2) hangszoró. Sajnos a dockingban még 4.2 Bt van így nagy a késleltetés. Lehet veszek még mét Bliztwolf bwa3prot nagyon szépen szól (nekem jó)
A lényeg, hogy összejöjjön kellet még egy program ami több eszközre is kitud tolni adott forrást ! Nem az egész wint hanem csak x program hangját. ((Audio Router) névre hallgat) -
vixen55
csendes tag
Sziasztok. Ajánlást szeretnék kérni. Jelenleg egy JBL Charge 3 Bluetooth hangszórót használok, de kezd behalni, és váltanék. Kíváncsi lennék, hogy blitzwolf, vagy Lamax, Tronsmartok között lenne-e olyan, vagy esetleg más kínai márkák között olyan, ami hangzásban és hangerőben megfelelne-e a JBL-hez. Köszi mindenkinek!
-
válasz
darkmann #14725 üzenetére
Amit ráírnak a hangszórókra az az össz teljesítmény,RMS-ben!
Csatornánként (hangszórónként) 30W,ebből meg 2 van és ez is csak RMS,tehát valójában inkább 20-22W/csatorna lesz az.
Amikor egy 8 hangszórós soundbarra ráírják hogy 240W,az inkább 8x20-25W valójában.Ez olyan mint a JBL autós subládákon az 1000-1200W felirat.Jah…
Egy ezredmásodpercig elbírja,de a folyamatos terhelhetősége a töredéke csak.Marketing…
Amúgy elég hangosan tud szólni Motion Boom,még kint is,nem nevezhető halknak.
Kevésnek tűnhet 2x20W,de ne tévesszen meg,önmagában a W érték még nem jelent semmit (mélyebben nem mennék bele a hangtechnikai részbe),igencsak hangos az,persze a Papp Lászlóban nem ezzel fogsz koncertet csinálni,de házba,kertbe bőven elég.Saját tapasztalat.
Az a Blitzwolf se lehet annyira rossz,de nem nagyon olvastam errefelé tapasztalatot róla,szóval az lutri egyelőre. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hülye kérdés...
Ez mennyire jó minőség?
https://blitzwolf.hu/BlitzWolf-BW-WA4-Bluetooth-os-HangszoroIlletve hasonló tudású, minőségű cuccot 20 ezer Ft környékén lehet kapni, aminek van füle, fotója, vagy hogy mondjam?
Köszönöm, szép napot.
-
Peaceliker
addikt
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #14095 üzenetére
Semmi információ sincs a Blitzwolfrol és teszt se, szóval ennyiért elégé orosz roulet. Ennyiért már kapni normális hangszórót is kapni, Motion Boom nem rég linkelte van 34E-ért és az valóban méltó egy Doss Sound XL után. Szóval megveheted, de nem garantált azt kapod amit remélsz tőle.
Attól függ mennyire vagy merész.
Doss márkának jött ki új hangszórója, már akkor inkább érdemes volna azt kipróbálni.
DOSS Extreme Boom -
Peaceliker
addikt
Sziasztok! Blitzwolf Bw-ba3 pro ról van valakinek tapasztalata?
Egy Doss soundbox xl leváltása lenne a cél. Nem mintha baj lenne vele, csak néha szeretem az újdonságot
Előre lépés lehet? Szolgáltatásokban biztos, de az kevésbé releváns. Vajon szól annyival jobban, hogy érdemes legyen 35 körül bele dobni? Vagy ennyibe van jobb? Hangerő meg mély az fontos, hogy legyenKöszi
-
v.attis
őstag
válasz
<Adamsky> #14080 üzenetére
"A gyári EQ / fülhallgató "optimalizáló" nincs véletlenül bekapcsolva?"
Nincs, azokat is próbáltam, csak rosszabb eredmény jött ki.Vezetékes ügyben: van valahol egy Jbl fülesem, arra emlékszem, hogy az előző telóhoz képest (Huawei P20) nagyon picivel rosszabb hangja volt amíg használtam, de ez referenciának kevés.
Mióta teljesen át álltam mindenhol bluetoothra, azt sem tudom hol vannak a füleseim, kábeleim.De ezzel a Poweramp eq-val a Blitzwolf bluetooth fülesem is új életre kelt, pedig eddig sem volt rossz!
Már belőttem az eq-t az autóhoz is, az is kiválóan szól mostmár, jöhet a házimozi és utána vissza térek a hordozható hangszóró vásárlás témájához is.
Így talán optimistább vagyok.Köszönöm mindenkinek a fáradozást és a segítséget!
-
v.attis
őstag
válasz
francz'70 #14071 üzenetére
Köszönöm a tippeket, az lesz amit javasolsz, olvasgatok és nézelődök, annyira nem sürgős, hogy beleugorjak valami hirtelen vásárlásba.
Eq-t amúgy is kell keresnem valami értelmeset, az sem baj ha kicsit fizetős. A telefonom (Poco X3 Pro, tehát Miui rendszer) hihetetlenül erős felső tartományt tol, amit csak hangszórókon, hangfalakon veszek észre, nameg az autóban. A Bluetooth és a kábeles fülesen szép a hang, de gyanítom ez a fülesek miatt van...
Itthon HK házimozim van, kocsiban JVC fejegység, mindegyik bluetoothos, mindenhol zavaró a magas, hiába állítottam a gyári eq-n, valahogy nem szép a hangzás. Blitzwolf bt fülesen meg szuper, tehát tudna szépen szólni, csak be kell "hangolnom". -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13681 üzenetére
Én ezt meg mást is támogatom!
Szerintem adott dolgok itt azért preferáltak, meg ajánlottak, mert ki lettek próbálva.
Akinek nem tetszik ez a topik emiatt, sztem nyugodtan nézelődhet a tiszavirág életű 10-en éves youtuberek ajánlatai közt is, ahol blikkre a JBL, Blitzwolf meg Tronsmart irányba elfogult mindenki, aztán jól rádumálják a népekre.
Itt legalább tudni, hogy mit ne, még amott az amúgy mindegy a lényeg. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se. -
francz'70
senior tag
válasz
Aureal #13068 üzenetére
Egy tesztben hallottam, hogy a Tronsmartok pl. kifejezetten erre gyúrnak, még a hasonló Blitzwolf inkább a kiegyenlítettségre
Mondjuk ez igaz, de ezt a Groove-ot érdemes lenne meghallgatnod, nincs túltolt basszus és nagyon tisztán szól, a magas is olyan mintha már csipogója lenne, szerintem nagyon el van találva a hangzása, kis túlzással az EQ is csak ront rajta.
Sőt, amíg szinte az összes BT hangszórómnál szívesen használom a Samsung Adapt Sound-ot, főképp magashang erősítésre (pl. Tronsmart T6 Plus Upgrade Edition-nél kötelező + még az EQ is) itt a Groove-nál nem kell, semmiféle hangzás javítót nem igényel.
A TWS miatt én már a másodikon gondolkodom.... -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13066 üzenetére
"Megint más kérdés, hogy ilyen olcsó és/vagy kis hangszórón az ember miért akar játszani vagy akár zenélni."
Mert nekem nem pálya 40-50 ezret költeni ilyenekre, pont a részletezett minőségi hibák miatt a bt. technológiáiból eredendően is, mikor itthon csak be kell kapcsolni a Yamaha PianoCraft rendszeremet, ami tökéletesen kielégít.
Sőt, kicsit több pénzért már megtehetném akkor, hogy biampkifikált studio monitor párt veszek, de nem vagyok profi zenész, akinek ez munkájához elengedhetetlen.
Viszont! Vannak olyan helyzetek, amikor egy pici, de aránylag elfogadható hangú kis nyöszörgővel sok tekintetben beljebb van az ember adott körülmények között, a mobilitás terén elsősorban... (Nem mindig kizárólag csak otthon hallgat zenét az ember ugyanis.)
És ilyenkor nem mindegy miket cipel az ember még magával, + ott az akksi mint tápellátás, nem kell a 220, de ahogy írtam már, csak egy laptopot is rákötve, nem a cirippelő borzalom fog szólni, hisz mindenki tudja, hallja miket lépett meg az elmúlt években a hordozható hangszóró kategória.
Anno volt egy kis Genius pc hangszóróm ilyesmik végett 2000 környékén. Na az rendesen Sokol minőség egy kis SONY XB12-höz képest is.
Szóval az indokok, ha nagyon boncolgatjuk a témát. És ismétlem: engem a túlzott basszus is zavar, mostanság pedig nagyon erre hajtanak mindenütt.Egy tesztben hallottam, hogy a Tronsmartok pl. kifejezetten erre gyúrnak, még a hasonló Blitzwolf inkább a kiegyenlítettségre.
Megnéztem yt-on a JBL Clip 4 reviewkat is. Még azt mondom videos felvételek közt talán jobban is szólt az XB12-13 hangszóróktól, csak rettenetesen butus az is. Se aux in, se stereo párosítás,szóval amolyan bringázós zörejkeltő leginkább.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Blitzwolf BL2 Bluetooth 5.0 transmittert amit a PC-be dugtam. A szobában van egy Samsung R550 hangprojektor. Sajnos ez Bluetooth 2.1-es.
Így ha videót nézek van egy kis csúszás a hangban. Valahogy összetudom ezt hangolni, hogy rendben legyen a szájszinkron? -
Acélfarkas
őstag
[BlitzWolf BW-WA3] A frekvenciatartomány elég karcsú ez alapján + az 5000 mAh akksi se túl meggyőző ekkora teljesítményhez. Esélyes hogy a teljesítménye közelebb áll az általad tippeltekhez /össz 50-60w/.
-
válasz
asdf74 #11732 üzenetére
Némi barkácsolással megoldható a csere csak az a kérdés,hogy tudod e az adott eszközt sérülés nélkül szétbontani.
JBL Charge-ok egész jól szétszedhetőek,de mondjuk a motion+ nem annyira.
Az akku élettartama függ az akku gyártójától (vannak jobbak és rosszabbak is),meg a töltési ciklusoktól függ.
A Blitzwolf BW-F4-em közel 4 évet bírt ki,most se teljesen kuka az akkuja csak kb a felét hozza az eredeti üzemidőnek,de szegényke kapott már annyit ezidő alatt,hogy kedvem sincs benne akkut cserélni,ezért lett motion+ helyette/mellé,a BW-F4 meg ment a garázsba fixen usbre dugva.
Ezeket nem arra tervezik hogy akár 8-10 évig is használd akkucserével,hanem 2-4 évente vegyél újat,ezért sem annyira szerelésbarátok.Fogyasztói társadalom… -
szaszlaci
addikt
Blitzwolf BW-AS2, ha analóg AUX-on csatlakozik, és nagyon halk a bemenő jel, akkor elnémítja magát? Vagy csinál egyéb "hülyeséget"?
Sajnos a Tribit MaxSound Plus elnémul egy bizonyos szint alatt, így PC-vel nem igazán használható. Még egyszer nem szeretnék befürödni ilyesmivel.Köszi!
-
Nekem nincs,egy ismerősnél hallottam.Nekem sokkal jobban bejött a hangja mint a JBL-é.
Viszont itt van akinek van ilyenje,részletesebb beszámolót a tulajoktól kaphatsz.
Amúgy én jövőhéten szándékozok rendelni.
Munkahelyen és a garázsban eddig egy Blitzwolf BW-F4 szolgált,ez megvan több mint 4 éve,mostmár viseltes és az akkuja is harmatos,kiszolgálta az idejét.
Baráti összejövetelekhez lett egy JBL Partybox 310,de azt nem tudom mindenhova könnyedén vinni,ezért lesz ez az Anker nekem is."A Go+Play igazi megváltás volt az xtreme utan "
Ezen nem csodálkozom.A JBL inkább tipikus fiatalos hangfalakat gyárt,erős és nem túl kifinomult V karakterrel "csak szóljon mint az állat" ,a HK egy teljesen más célcsoportnak szól teljesen más hangkarakterrel,hiába egy cégcsoport gyártja mindegyiket.Nekem is inkább A HK hangja jön be.Az Onyx Studio 6 tetszik,de az megint olyan macerás cipelés szempontjából,azt nem dobom csak úgy be a hátizsákba/motoron a topcase-be. -
Nagyon köszönöm mindenkinek, még keresek valami meggyőző hangtesztet... (és persze gondolkozom, hogy jbl extreme3 vagy ebből 2 (lsd. a korábbi 2 charge 5 kérdésem...
)
Valahogy az az érzésem, hogy nem egy kategória a jbl e3-mal a motion+... de persze ha jobban szól, mint a jbl, nem baj.
Van egy blitzwolf (talán AS2) BT hangszorónk, jó hangja van (nem észbontó, de rendben), viszont vangy sistergő alapzaja, remélem a motion+ nem produkál ilyet... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ppista1991 #11227 üzenetére
Nincs nagy érdeklődés - és ezért tapasztalat se - a memóriakártyát és/vagy pendrive-ot fogadó hangszórókkal kapcsolatban. A legjobban akkor jársz, ha használod a keresőt és esetleg ráírsz valamelyik tulajra: Niceboy, Sencor, Lamax, BlitzWolf
#11228 Richard!
Annyira ne sajnáld, hogy nincs még akció, ugyanis a lengyel raktár szemlátomást még üres. -
ppista1991
csendes újonc
Sziasztok!!
Keresgéltem Hordozható Hangszórókat és a szempontok hogy legyen bennne Micro Sd kártya olvasó vagy pendrive lejátszhatóság. Szerintetek melyiket érné megvenni vagy milyet ajánlanátok Max 20.000 Ft-ig?
Ezt a kettőt találtam:-LAMAX Sentinel 2
-BlitzWolf BW-WA2 -
ppista1991
csendes újonc
Hordozható Hangszórót keresek USB tölthetőségel, pendriveról való lejátszhatósággal vagy micro sd kártya lejátszhatósággal.
Milyet ajánlanátok max 20.000 Ft-ig
Ezeket néztem ki:
-BlitzWolf BW-WA1
-Niceboy RAZE 3 Atom
-Sencor SSS81
-Sencor SSS 101
-LAMAX Street ST-1 -
dave_gahan
aktív tag
Üdv, bluetooth hangszórót keresek, max 30 ezerig, ár/érték arányban a lehető legjobbat.
Kiindulási alapnak ott van a háztartásban feleségem JBL Charge 2-je, aminek már 1 évesen szaródni kezdett az akksija, így leginkább a konyhában, röghöz kötötten (folyamatosan bedugott töltőkábellel) szórja a decibeleket. A hangzása egyébként pöpec. Most egy hordozható és frissebb társat keresek nyaralóba, ide-oda hurcolásra.
Millió tesztet olvastam és videót néztem az aktuális kínálatról...és persze e topicban is rákerestem egyes típusokra. :)
Alapvetően arra jutottam, hogy a JBL azért nem csak a neve miatt drágább, hanem tényleg telten, dinamikusan, a részleteket nem elfedve, megfelelő arányú középpel/magassal szólal meg, emellett úgy adja a mélyeket, hogy az nem nyomja el az összképet (mármint a bluetooth hangfalak kategóriájában). Viszont én most nem akarok 45-50 ezret kifizetni (a Charge 4-ért, nem beszélve a Charge 5 belépő áráról...) Főleg, h tegyük hozzá, ennyiért már lehetne nem mono hangfalakat is kapni...
Először a Tronsmart-okra figyeltem fel. De hamar letettem róluk. A T6 Plus Upgraded Editionről sok tesztelő jókat írt, de a videókból fejhallgatóval is simán hallatszódik, h egyszerűen tompa, nincs karaktere, pláne ha összehasonlító teszten szerepel pl. egy Charge-dzsal... A T6 Max nagyon tetszett volna, de a basszusa mindent elnyom, tragédia.Arról nem beszélve, h sok user írt ennél a márkánál alapzajként jelentkező "sistergésről". Néztem a Lamax-okat, szintén jó a sajtója a cseh gyártónak, de ahogy néztem ezek tulképpen Tronsmart-ok más köntösben...
Sencor: nem rosszak, de a kínálatból egyedül a 6800-nak vannak megfelelő számú és milyenségű hangszórói ahhoz, h jó hangja legyen, 33 ezer körül az ár/érték arány sem rossz, de eléggé nagy, bumszli, ennél azért kisebbre gondoltam (+ a Bluetooth 5 se lenne rossz 4.x helyett). A kistesó 6400 "jóságáról" igazából nem vagyok meggyőződve.
Soundcore: rengetegen esküsznek a Motion+-ra, szimpi is lenne, de a kialakítása miatt inkább beltérinek és kevésbé hordozhatónak gondolom. Plusz igazán jó hangzást csak az appjához tartozó EQ állítgatásaival produkál. Eléggé új a Motion Boom, kültérre dedikálva, jó mélyekkel, de a duruzsoló basszuson és a csilingelő magason kívül gyakorlatilag nincs középtartománya. Valamint az egyébként hasznos fogantyúja problémás helyen van, ha a hangfalat a tv elé szeretném tenni. Ja igen, nem írtam a tervezett használatról: összejöveteleken asztal közepére helyezve, amúgy tv elé alkalmankénti csatlakoztatáshoz.
Ódákat zengenek még a Blitzwolf BW-AS2-ről, tényleg úgy tűnik, h kategóriájában tisztességes hangja van. A design-ja sem rossz, emiatt viszont nagyon különböző hangzása van, a poziciónktól függően. Valamint kültéren kicsit kevésnek tűnik a 2x5w magas. Plusz viszonylag régebbi darab (B4.2, micro usb).
Még esetleg a Sony SRS-XB33 lehet képben...Szóval kicsit tanácstalan vagyok. Ha tudtok javasolni alternatívát, akkor szívesen veszek minden ötletet.
A Sencor 6800-ról van vkinek saját tapasztalata? -
Dinter
addikt
Blitzwolfon ezt a "power on" stb hangot ki lehet kapcsolni valahogy?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10346 üzenetére
"... az első D fine hátsó rácsa bizonyos mélytartományoknál igen recseg vagy rezonál."
Fúú, az ilyen a halálom. Én már tuti visszaküldtem volna, vagy nekiestem volna megszerelni." ... az új hangszóró 1953 gramm a régi 1978 gramm mérlegen ... "
Ez csak nekem fura? Ugyanazon dimenziók, és hangszórók (mondjuk ez nem tuti), valamint egy ~36%-al nagyobb aksi mellett (ja, és a bluetooth is 0,2-el több) kisebb a súlya az újnak?
#10349 Dr. 444Hertz
A Tribit Maxsound Plus-t én is melegen ajánlom. Szerintem a Blitzwolf BW-AS2-t annyira ne sajnáld. Az max. hangosabb, de nem szól ilyen szépen. Ja, és közel sem annyira hordozható (mint a Tribit)#10350 Bobby G.
Felejtsd el a bluetooth-os hangszórót! Neked - ahogy már a többiek is megírták - vagy soundbar (amiben általában van bt.) vagy valamilyen "bookself speaker" (Edifier?) kell.
"Proda 22 Soundbar (Most edigitálnál 5990)" - jaj! Mennyiért is vetted a TV-t?
... és most képes lennél rákötni egy ilyet? -
Sziasztok!
Tudtok esetleg hangszórót ajánlani az alábbi szempontokkal:
– 15e környékén,
– inkább legyen a szép hang, mint nagy,
– nem szempont a combos basszus, ha kiegyensúlyozott,
– legyen hordozható?Simán elképzelhetőnek érzem, hogy lehetetlent kérdezek, de hátha...
Segítségeteket előre is köszönöm!(Testvérem egy Blitzwolf BW-AS2-t rendelt banggoodon 17-ért nemrég, de sajnos arról az akcióról lemaradtam....)
-
Henker2
addikt
A BlitzWolf® BW-AS2-ről mi a véleményetek?
-
Czimby
addikt
Üdv az uraknak!
Soundbox XL mellé keresnék valami kisebbet, hordozhatóbbat az olcsóbb ársávban.
DOSS vonalon maradva a Soundbox Color-t néztem.
Videó alapján sokkal jobb a hangja mint a sima Sounboxnak és olcsóbb is.
(Az érintés vezérlés és a microSD viszont nincs benne, igaz csak utóbbit bánom.)
BG most a BlitzWolf BW-WA1-be futottam bele, de róla nincs oluv féle videó sajnos.
Valakinek személyes tapasztalat a fent említettekkel?
Esetleg valami tuti vétel 10e Ft-ig?
Régen volt Mi square Box-om, bánom, hogy eladtam az jó volt.
Valami ahhoz hasonlót szeretnék, nem kell nagy hangerő, de legyen némi mély tartománya is. -
nrg_52
addikt
Sziasztok!
Blitzwolf BW-WA1-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
Időközben én is boldog tulaja lettem egy Soundcore Motion+ nak.
Nem bántam meg, hogy végül mellette döntöttem, nekem nagyon tetszik a hangja.
Bár még 50% alatt hallgatom fél hangerőt közelítve a mélyek már nagyon szépen előjönnek (a Flip 4-be lényegesen kevesebb a mély, szinte nincs is) és érződik ha feljebb vinném a hangerőt még jobban nőne a különbség.
De ami lényegesebb volt kérdés a bt késéleltésre is. Van ithol egy BLITZWOLF® BW-BR4 bt adó (fejhallgatóhoz vettem számítógépen való filmnézés céljából) Csak érdekesség kép össze kapcsoltam vele hogy mégis mit mutat, és ez irányban nagyon kellemesen csalódtam!
Mili secundumban nem tudom mennyi a késleltetés, de azt igen, hogy számomra filmnézéshez tökéletes, nem érzem, hogy csúszna a hang!
Szóval ha valaki valamilyen célból kifolyólag szeretné a Motion+-t bt-n keresztül filmnézésre használni akkor a BW-BR4 -el jó párost alkotnak. -
Skillet
addikt
Elengedem a garit. 29e Ft most lengyel raktárból.
Nagyon jó ár egy ilyen cuccért! Eddig nálam abszolút befutó. EBBEN a tesztben is eléggé odavág. Szóval köszönöm az ajánlást
A Denon envaya-val is összehasonlítják, de az mióta 100 dollár körüli? Az inkább az envaya pocket, de az jóval kisebb, teljesítményben is.
Nekem talán az egyedüli gondom az Anker-rel, hogy nem por álló. Gyakran vittem magammal asztalos munkákra a BlitzWolf-ot is. És ott víz nem igazán van, de por annál inkább. Lehet a Blitz megmarad melósnak.
És mivel nem sürgős a dolog, talán kivárom a 11.11-et... már ha lesz hozzá türelmem
Ha a melóst is cserélném, és por álló kellene, mit javasolnátok? Mik vannak ajánlottak kicsivel az Anker alatt? -
Skillet
addikt
Sziasztok.
Van egy BlitzWolf BW-F2 hangszórónk. KATT
Azon kaptam magunkat, hogy mostanában eléggé sokat hallgatunk rajta telefonról sztrímelt dolgokat. Az erősítőt szinte egyáltalán nem kapcsoljuk be. És szerintem eljött az idő a váltásra, részben pont emiatt, hogy ha már ennyit használjuk, akkor szóljon kellemesebben.
Úgy nagyjából fogalmam sincsen, mit szeretnék helyette.
De könnyen hordozható méret kellene, az tuti. Igazából az sem árt, ha kissé gyerek biztosNéztem a JBL flip 5-öt illetve a charge 4-et. Viszont mindkettő 1 hangszórós, ha jól értettem... Az nagy gond? Nálam mondjuk nem éppen jó pont.
Illetve úgy összességében nem tudom a JBL hangszórói mennyire vannak túlárazva? Érdemes helyette valami más márkát nézni, mit ajánlanátok? Köszönöm -
carl18
addikt
válasz
wolfman #9592 üzenetére
Na most láttom írtál, igy megpróbálom leirni a véleményem.
BlitzWolf BW-AS3 kb ugyan az mint a Tronsmart T6 Max, csak drágábban más márka név alatt. Szerintem nem kell tőle túl sokat várni, amúgy ha Dockint akarsz és jó áron szerintem még mindig remek vétel az sima Dockin D Fine 105 Euro+ szállitásért szerezhető be. Nekem is az alap D Fine van, és nagyon jó a hangja, és az akku is jól birja. A D Fine +2 annyival nem jobb mint amenyivel többe kerül.
Tronsszutyok és blitzretek helyet a D Fine teljesen megállja a helyét.
(A 2X Dockin D Cube = 1 Dockin D fine)
Minden esetre nekem nem volt csalodás ez a hangszóró, nagyon jól szól és zenét is imádok raja hallgatni.Én is hallottam T6-ot, T6 Plust, és a megát. Inkább tartom marketingnek mint sem valódi minőségnek. 3 közül a T6 plus a legjobb, de nagyobb hangerőn az is elvérzik.
Spanom akinek a T6 plus van, 25E Ft-ért vásárolta. A Dockin 40-42E körül kijön szállitással emlékeim szerint, de az biztos a Dockin vagy 5X jobban szól. Jobb basszus, jobb hangkép, klasszisokkal jobb hangszóró. Most T6 Max van neki, majd átugrok és viszem a Dockin azzal is össze mérni.Azzal én is egyetértek a tesztek nagy része fizetett sponzoráció, ezért is tartottam elentmondásosnak egy bízonyos magyar videós tesztját.
A Tronsmart termékeket csak dicsérte, de mikor a JBL Xtreme jutott a kezébe az már kevés volt meg többet várt. Mikor az is klasszisokkal másabb ligában játszik mint bármelyik Tronsmart. -
wolfman
veterán
Engem most pont az hozott ide, hogy ez a BlitzWolf BW-AS3 milyen lehet. Pont BT hangfal vásárlás előtt állok, de én a Dockin Dfine+ 2-t szeretném, csakhát 120eFt sztereo szettben, szóval várok egy jó kis Black Friday időszakra.
Nade ráakadtam ma reggel erre a BW-AS3-ra, aztán csak szuperlatívuszokban beszélnek róla mindenhol. De mivel én nem tartom magam egy hülye embernek, rögtön feltűnt, hogy tesztekből is csak olyat találni, ahol rögtön meg is tudod venni helyben a terméket, szóval semmi negatívat nem fogsz róla hallani vagy a tetőtéri szoba-hangmérnök, laikus, botfülű szelfinfluenszerek videóit találni, ahol az a hangteszt, hogy a 20eFt-os mobiljával felveszi a különböző hangszórók hangjait, hogy abból majd kihallani bármiféle értékelhető prezentációs hangot (mintha készítenél egy fotót, azt kinyomtatod, majd megint lefotózod és megint kinyomtatod és elvárod, hogy ugyan olyan szép legyen mint az a táj amit elsőre lefotóztál élőben). Meg ugye az ominózus poharat mellérakom és nézzük, hogy az ugrál, csakhogy itt is az erő mellett a mély tisztasága már nem fog átjönni.
Szóval most hogy ide feljöttem, olvastam pár kommentet tisztázódott, hogy valszeg nem olyan jó cucc mint beállítják, csak az ára ami megtetszett, meg hogy sztereóba lehet kettőt kötni. De maradok a Dockin-nál és várok egy jó kis akcióra.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
macii97 #9324 üzenetére
Aki nem ért hozzá, az dicsérni fogja, már csak azért is, hogy igazolja maga számára a döntésének a helyességét.
Nincs még értelmes videó egyikről sem, ahol nem torz hangot rögzítettek volna, de itt legalább a következetesen gyenge mikrofonnal egymás mellett több cuccot is megszólaltattak, ezért lehet viszonyítgatni: videó. Hallatszik, hogy az Onyx Studio 5 toronymagasan a legjobb, a Blitzwolf BW-AS3 pedig csak kaotikus dobozhangot tud, amelynél még a BW-AS2 is tisztábban szól (feleannyiért). Persze a BW-AS2 nem tud ilyet, amellyel valószínűleg azt akarják bemutatni, hogy mennyire erős a basszus, pedig csak gyenge a tervezés, és nagyban megnehezíti a hangszóró elhelyezését. -
djfantom
tag
válasz
macii97 #9313 üzenetére
Munkatársamnak tronsmarrt t6 max van. Jól szól.Mostanában akar még egyet venni.Nekem van egBlitzWolf BW-AS2 y BlitzWolf BW-AS2. Akkuja elég jól bírja Szépen szól bár hangerőbe nem olyan hangos lehetne picivel több mélye..
Tronsmart T6 Plus Upgraded Editionom is van .Ez szebben is és hangosabban is szól a BlitzWolf BW-AS2. Értetlenek kedvéért a szebben szól alatt nem azt értem ,hogy nagy hang . Hanem szép tiszta közép és magas hangok. Tűrhető mély. Lehetne több mélye. Igaz ilyen kis mérettől ne várjunk csodát. -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró kategóriában keresgélek és kérem a segítségetek.
Alin a tronsmart t6 max-ot találtam, amit rendkívül dicsérnek minden hazai videóban, de itt rákeresve nem sok jót olvastam.
Pedig tetszene a nagy akksi, az erős basszus, nagy hangerő.
Láttam, hogy hasonló terméke van a Blitzwolfnak is, bw as3, ez ugyanaz mint a t6 max, vagy javított verzió lehet (a 60-70watt eltérés miatt kérdezem)?
A Blitzwolfnak van a bw as2 cucca is, ez mennyire lehet ajánlott? Kisebb az akksi, gyengébb papiron.Illetve ebben az árban mi lehet ajánlott?
Semmi extrára nem kell, medence mellett meg kártyapartikon kis összejöveteleken szólna a spotify, youtube. Nem szól klasszikus zene, inkább elektronikus, tuc-tuc és hasonlók.
Köszönöm!
-
moma
őstag
Sziasztok.Van Blitzwolf BW-F4 em amiben kontaktos az usb csati az aksi is halódik. Ha valaki javít ilyeneket szívesen odaadom.
-
djfantom
tag
Hátha valakit érdekel ezért megosztom.Hétvégén egy jó kis nyársalás keretében a blitzwolf bw-as2b max hangerőn 3,5órát bírt árnyékban.Máskor napon csak 2órat.Sal par220bt 70%-lékon 7órát ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest