Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Megvan a Sencor, egyelőre vegyesek az érzéseim, még nem tudom marad e. Kicsit még hallgatnom kell hogy dönteni tudjak.
A korrekt csomagolás kibontása után kézbe véve elég masszív érzést kelt. Jól egyben van, a burkolat minőségével semmi bajom. Adtak hozzá a töltő mellé egy rövid jack-jack kábelt is.
Tegnap járattam pár órát, hogy ma átfogóbb képet kapjak a hangjáról. Elsőre megijesztett hogy a bal oldala mintha erőteljesebben szólna, ez mára nagyjából eltűnt. Mélyekkel nincs nagyon eleresztve, de egész dinamikusan szól. Equalizerrel és kábelen öblösebb hangot is ki lehet belőle hozni.
Egyelőre főleg rock és trance zenékkel próbálgattam, 40-50% hangerőn. Mielőtt jobban terhelném, járatom még kicsit.Egyelőre nem tűnik rossz vételnek, ennyiért (18k) azt is elnézem neki hogy spanyolul vagy portugálul hadovál bekapcsolásnál és csatlakozásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest